![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Afacere inceputa cu 700 de euro
Last Updated: May 02 2013 17:48, Started by
MariusStan
, Aug 21 2012 00:50
·
0

Posted 21 August 2012 - 00:50

Salutare,nu prea stiu cum sa incep insa o sa imi spun povestea pe scurt: de curand conditiile foarte nasoale de la noi din Tara m-au determinat sa ma mut in Germania, impreuna cu job-ul pe care il am am zis sa incep ceva Part-Time, astfel am inceput o mica afacere (cu numai 700 de euro), afacerea am inceput-o simplu pot sa zic: am achizitionat un domeniu .de , un cont de hosting, Site-ul mi l-am creat singur, produsele pe care le vand online sunt 2 la numar si anume : acay berry si relax and tone.
Comenzile au apartut inca din prima zi ( adwords-ul e de vina ![]() Cred ca am facut un talmos balmos... ![]() ![]() P.S. firma aici in Germania costa 30 de euro si e gata in 30 de minute. P.P.S. Daca exista cineva care imi poate vinde un pont de unde pot cumpara aparate relax ant tone foarte ieftine(eu am dat 5 euro/bucata) il astept cu oferta pe P.M. |
Posted 21 August 2012 - 01:51

Vinzi cu acte/facturi? Vezi ca nu e de gluma in Germania cu Fiscul, ai foarte mare grija!
De obicei, firmele romanesti refuza sa transporte electronice pentru ca marfa ar putea fi intoarsa la vama. Poti incerca: http://www.micapubli..._it-794637.html |
Posted 21 August 2012 - 01:56

Vinzi cu acte/facturi? Vezi ca nu e de gluma in Germania cu Fiscul, ai foarte mare grija! De obicei, firmele romanesti refuza sa transporte electronice pentru ca marfa ar putea fi intoarsa la vama. Poti incerca: http://www.micapubli..._it-794637.html alo alo. suntem in 2012, uniunea europeana? despre ce vama vorbiti ? MariusStan prietenul tau te-a mintit. poti sa trimiti cu 'n' firme de coletarie si un trilion de firme transport logistic. daca vrei sa trimiti 200 de bucati trebuie sa le trimiti cu factura evident dar asta nu te impedica, factura e o bucata de foaie cu valoare contabila 'relativa'. nu te invat cum sa faci evaziune dar daca chiar vreti sa faceti un ban puneti-va mintea la contributie nu fiti imbecili. |
Posted 21 August 2012 - 02:02

Vinzi cu acte/facturi? Vezi ca nu e de gluma in Germania cu Fiscul, ai foarte mare grija! De obicei, firmele romanesti refuza sa transporte electronice pentru ca marfa ar putea fi intoarsa la vama. Poti incerca: http://www.micapubli..._it-794637.html
alo alo. suntem in 2012, uniunea europeana? despre ce vama vorbiti ? MariusStan prietenul tau te-a mintit. poti sa trimiti cu 'n' firme de coletarie si un trilion de firme transport logistic. daca vrei sa trimiti 200 de bucati trebuie sa le trimiti cu factura evident dar asta nu te impedica, factura e o bucata de foaie cu valoare contabila 'relativa'. nu te invat cum sa faci evaziune dar daca chiar vreti sa faceti un ban puneti-va mintea la contributie nu fiti imbecili. |
Posted 21 August 2012 - 05:32

Posted 21 August 2012 - 08:29

Exact, de ce nu le iei direct din China? La 200 de bucati cate vrei sa comanzi acum, iti fac chinezii o reducere incredibila.
|
Posted 21 August 2012 - 15:38

La 5€ inclus TVA e foarte bine, la importul din China în Germania s-ar putea să-și prindă urechile, și reducerea de preț n-ar fi chiar atât de "incredibilă".
|
Posted 21 August 2012 - 15:52

Exact, de ce nu le iei direct din China? La 200 de bucati cate vrei sa comanzi acum, iti fac chinezii o reducere incredibila. |
Posted 22 August 2012 - 21:52

fiind vorba de transport intre tari membre UE, nu vorbim de import-export ci doar de comert intracomunitar. factura si aviz de insotire a marfii e suficient (am adus doar cu astea doua hartii marfa si din italia si din germania fara nici o problema)
|
Posted 23 August 2012 - 08:42

http://www.thegift.r...rat-masaj-p-922
cred ca iti poti cumpara si singur din RO....platesti in avans si aia iti pun marfa la posta. |
|
Posted 24 August 2012 - 17:55

http://www.thegift.r...rat-masaj-p-922 cred ca iti poti cumpara si singur din RO....platesti in avans si aia iti pun marfa la posta. |
Posted 25 September 2012 - 10:27

De ce nu cauti o firma de transport mai mica? Poate reusesti sa faci un contract cu ei si sa-ti aduca ei produsele. Cat de mari sunt produsele? Ar merge sa le aduci cu o duba de 3.5 tone?
|
Posted 15 March 2013 - 21:55

ptr un transport exclusiv cu acele produse e foarte scump.eu am firma de transport intern si inyernational.putem sta de vb daca vrei. da-ceva detalii de volum,greutate si distanta. Ms
|
|
Posted 02 May 2013 - 17:48

daca ai firma dute la DB schenker (fost romtrans) te duci cu factura si cu un packing list si iti trimiti ce vrei unde vrei. nu te apuca sa trimiti droage sau alte cacaturi ca dai de belea rapid. pe factura sper ca nu ai de gand sa facturezi la ceva firma fake cu VAT No. european fals daca te verifica te ridica ANAF-ul din casa. trimiti civilzat cu o firma serioasa impachetezi frumos pui label pe el destinatar tot frumos lipesti 3 facturi pe fiecare parte a paletului te imbraci frumos mergi la tanti de la DB Schenker si o sa fie totul bine. daca o arzi cu papucii rupti si fara facturi o sa fi anal raped sooner or later, deci vestimentatia e obligatorie
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users