Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Verificare lucrari suprainaltare ...

Banii tinuti pe un Card Prepaid s...

Incep prietenii sa ceara imprumut...

Tunelul de langa Pasajul Lujerului
 plafon soba racheta

Este sigur sa trimit documente pr...

Problema proiector Epson - diafra...

Inchiriere apartament sistem real
 iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Afacere inceputa cu 700 de euro

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

MariusStan

MariusStan

New Member

• Grup: Members
Salutare,nu prea stiu cum sa incep insa o sa imi spun povestea pe scurt: de curand conditiile foarte nasoale de la noi din Tara m-au determinat sa ma mut in Germania, impreuna cu job-ul pe care il am am zis sa incep ceva Part-Time, astfel am inceput o mica afacere (cu numai 700 de euro), afacerea am inceput-o simplu pot sa zic: am achizitionat un domeniu .de , un cont de hosting, Site-ul mi l-am creat singur, produsele pe care le vand online sunt 2 la numar si anume : acay berry si relax and tone.
Comenzile au apartut inca din prima zi ( adwords-ul e de vina :)) + ca si ebay-ul nu e de negliajt, insa e ceva mai lent deorece tre sa iti construiesti o reputatie) , profit bunicel etc. Toate bune si frumoase...acum apar si problemele... acay-ul l-am cumparat din Anglia fara nicio o problema, platit in avans , ajuns in Germania in 3 zile, relax and tone am cumparat din Romania, chestia e ca nici o firma nu a vrut sa mi-l transporte pana in Germania(ma refer la firmele de transporturi precum Atlassib, deoarece cu firmele de curierat de la noi , vorba neamtului "lohnt sich nicht") , pana la urma m-am descurcat eu cu niste "rechini" si am reusit sa le aduc in Germania, acum comenzile incep sa fie din ce in ce mai multe iar eu doresc sa aduc 200 de bucati de relax and tone din Romania, intrebarea mea este ce pot face ca firmele sa accepte sa transporte aceste aparate? Tre import export? habar nu am...daca eram in tara mergeam eu personal si ma interesam pe undeva insa aparatele relax ant tone au fost cumparate de catre un amic foarte bun din Romania,  si el s-a ocupat de trimiterea lor in Germania, tot el fiind cel care mi-a relatat problema cu transportul insa alte detalii nu a stiut sa imi dea...doar ca afost refuzat de catre vreo 4 firme de transport.
Cred ca am facut un talmos balmos...:)) mi-e si somn :) imi cer scuze daca nu m-am exprimat explicit si pentru greselile de ortografie.

P.S. firma aici in Germania costa 30 de euro si e gata in 30 de minute.
P.P.S. Daca exista cineva care imi poate vinde un pont de unde pot cumpara aparate relax ant tone foarte ieftine(eu am dat 5 euro/bucata) il astept cu oferta pe P.M.

diahim

diahim

Senior Member

• Grup: Senior Members
Vinzi cu acte/facturi? Vezi ca nu e de gluma in Germania cu Fiscul, ai foarte mare grija!
De obicei, firmele romanesti refuza sa transporte electronice pentru ca marfa ar putea fi intoarsa la vama.

Poti incerca: http://www.micapubli..._it-794637.html

chinaman

chinaman

Member

View Postdiahim, on 21st August 2012, 02:51, said:

Vinzi cu acte/facturi? Vezi ca nu e de gluma in Germania cu Fiscul, ai foarte mare grija!
De obicei, firmele romanesti refuza sa transporte electronice pentru ca marfa ar putea fi intoarsa la vama.

alo alo. suntem in 2012, uniunea europeana? despre ce vama vorbiti ?

MariusStan prietenul tau te-a mintit. poti sa trimiti cu 'n' firme de coletarie si un trilion de firme transport logistic. daca vrei sa trimiti 200 de bucati trebuie sa le trimiti cu factura evident dar asta nu te impedica, factura e o bucata de foaie cu valoare contabila 'relativa'. nu te invat cum sa faci evaziune dar daca chiar vreti sa faceti un ban puneti-va mintea la contributie nu fiti imbecili.

MariusStan

MariusStan

New Member

View Postdiahim, on 21st August 2012, 02:51, said:

Merci de raspuns, pe produse dau chitanta (quittung), dar asta e nedumerirea mea....de ce sa le intoarca la vama? daca ai acte pe ele...adica nu se poate face nimic in acest sens? altii de exemplu cum le introduc in tara? Off topic: daca stie cineva vre-un pont de unde pot cumpara asemenea echipamente la preturi bune as fi recunoscator.(cantitati si nu din Romania)

View Postchinaman, on 21st August 2012, 02:56, said:

alo alo. suntem in 2012, uniunea europeana? despre ce vama vorbiti ?

MariusStan prietenul tau te-a mintit. poti sa trimiti cu 'n' firme de coletarie si un trilion de firme transport logistic. daca vrei sa trimiti 200 de bucati trebuie sa le trimiti cu factura evident dar asta nu te impedica, factura e o bucata de foaie cu valoare contabila 'relativa'. nu te invat cum sa faci evaziune dar daca chiar vreti sa faceti un ban puneti-va mintea la contributie nu fiti imbecili.
poi eu de exemplu am trimis mail la firma PLETL(S.C. Pl-Noris S.R.L) si le-am explicat ce doresc sa trimit si mi-au raspuns SEC : "Buna ziua,din pacate nu puteti trimite cu noi.multumim"

eugeniusro

eugeniusro

Senior Member

dece nu le cumperi direct din China
http://www.spam.spam
http://www.diytrade....Relax_Tone.html

ionutzm05

ionutzm05

Member

Exact, de ce nu le iei direct din China? La 200 de bucati cate vrei sa comanzi acum, iti fac chinezii o reducere incredibila.

retele

retele

Acest etern fabulos

La 5€ inclus TVA e foarte bine, la importul din China în Germania s-ar putea să-și prindă urechile, și reducerea de preț n-ar fi chiar atât de "incredibilă".

MariusStan

MariusStan

New Member

View Postionutzm05, on 21st August 2012, 09:29, said:

Exact, de ce nu le iei direct din China? La 200 de bucati cate vrei sa comanzi acum, iti fac chinezii o reducere incredibila.
am cam intrat si eu pe asemenea site-uri, insa la majoritatea pentru un pret bun tre sa comanzi minim 500 - 1000 de bucati + ca mi-e putin cam frica sa cumpar de la chinezoii care accepta Wester Union... sheeet. in orice afacere tre sa apara ceva naspa.

i1_rusu

i1_rusu

Junior Member

fiind vorba de transport intre tari membre UE, nu vorbim de import-export ci doar de comert intracomunitar. factura si aviz de insotire a marfii e suficient (am adus doar cu astea doua hartii marfa si din italia si din germania fara nici o problema)

knauf75

knauf75

Active Member

• Grup: Validating
http://www.thegift.r...rat-masaj-p-922
cred ca iti poti cumpara si singur din RO....platesti in avans si aia iti pun marfa la posta.

MariusStan

MariusStan

New Member

View Postknauf75, on 23rd August 2012, 09:42, said:

http://www.thegift.r...rat-masaj-p-922
cred ca iti poti cumpara si singur din RO....platesti in avans si aia iti pun marfa la posta.
m-am interesat si la posta....insa costa foarte mult transportul....puteti vedea si voi la http://www.posta-rom...sta-romana.html sectiunea calcul tarife....deci e enorm.

Mr. Black

Mr. Black

Junior Member

De ce nu cauti o firma de transport mai mica? Poate reusesti sa faci un contract cu ei si sa-ti aduca ei produsele. Cat de mari sunt produsele? Ar merge sa le aduci cu o duba de 3.5 tone?

wallylo

wallylo

New Member

cat platesti sa ti le aduc la scara?

macloid

macloid

New Member

Incearca cu firma Euro Fratello

raf_ull

raf_ull

Junior Member

ptr un transport exclusiv cu acele produse e foarte scump.eu am firma de transport intern si inyernational.putem sta de vb daca vrei. da-ceva detalii de volum,greutate si distanta. Ms

chinaman

chinaman

Member

daca ai firma dute la DB schenker (fost romtrans) te duci cu factura si cu un packing list si iti trimiti ce vrei unde vrei. nu te apuca sa trimiti droage sau alte cacaturi ca dai de belea rapid. pe factura sper ca nu ai de gand sa facturezi la ceva firma fake cu VAT No. european fals daca te verifica te ridica ANAF-ul din casa. trimiti civilzat cu o firma serioasa impachetezi frumos pui label pe el destinatar tot frumos lipesti 3 facturi pe fiecare parte a paletului te imbraci frumos mergi la tanti de la DB Schenker si o sa fie totul bine. daca o arzi cu papucii rupti si fara facturi o sa fi anal raped sooner or later, deci vestimentatia e obligatorie :))))

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate