Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...
 Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...
 Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024
 Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...
 

Convingeti-ma sa imi placa Android !

- - - - -
  • Please log in to reply
84 replies to this topic

#73
danutz96

danutz96

    Iritabil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,713
  • Înscris: 17.12.2009
Pe ios se poate asculta pe yb in timp ce faci altceva.
Cel putin pana la ios6.

#74
c6t9

c6t9

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,941
  • Înscris: 20.01.2004
O întrebare tâmpită. Ajunge RAM 512 MB pentru a rula liniștit diverse aplicații cu ICS? Cât RAM ar trebui să rămână liber pentru utilizator în general?

#75
HLG

HLG

    Like a baws!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,100
  • Înscris: 08.07.2007
Depinde de telefon, dar ar trebui sa ajunga.
Doar sa mai inchizi din ele cand nu le folosesti.

#76
kriss2005

kriss2005

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 12.08.2006
Eu nu inteleg ce e asa de greu sa citesti niste text cand instalezi o aplicatie. Aplicatiile alea care trimit sms-uri nu se instaleaza singure. Umbla mai demult un banc pe internet cu virusul romanesc. Cam asa e si aici.

Cu o mare putere, vine si o mare responsabilitate. SA CITESTI naibii drepturile de ti le cere. De ce ti-ar cere o aplicatie care nu face messaging drepturi sa trimita sms-uri ? Esti tută, ramai cu iOS.

Tot citesc prostii pe internet ca Android-ul este greu de utilizat decat iOS. Nimic mai fals, este mult mai usor. Daca maica-mea a invatat sa umble pe un Galaxy Gio, inseamna ca esti retardat tehnologic daca spui asa ceva, pur si simplu nu te poti adapta vremurilor noastre.

Da, S3 este construit mai prost decat S2 (cel putin la ecran), S2 este aproape indestructibil la drop-testuri.

Cu Android poti face absolut orice daca vrei. Nu exista nu se poate. Cu iOS eu m-am simtit timp de 2 luni limitat si fara perspectiva.

"It just works" nu mai e de actualitate cu iphone 5 si OS X 10.8. Nici macar Apple nu mai foloseste la marketing motto-ul asta. Pentru ca nu mai e adevarat. Deja au aparut antivirusi pt OS X, ca sa nu mai zic cate exploituri au fost la iOS, mult, mult mai grave decat niste aplicatii luate de pe site-uri obscure si care iti spun ca vor sa trimita sms-uri ...

#77
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,693
  • Înscris: 21.08.2008
Am un HTC Touch HD si vreau pentru fiica-mea sa iau un HTC HDmini numai ca am o oportunitate de a lua inca un TouchHD de la mine din oras (avantaje ca-l vad, il testez, bla-bla). Cum asta mica vrea ceva gen Android ma gandeam sa-l trec pe al ei (ca sa-l deosebesc de al meu) pe acest SO si ca atare am citit pe net diverse pareri. Unii spun ca pentru acest procesor de generatie mai veche el mai bun ar fi 2.2 (Froyo). Va intreb concret:
-pot testa doar acest SO pe acest telefon fara sa am probleme cu WM6.1 care e deja instalat?
-in cazul in care se face instalarea lui Froyo se mai poate reveni in caz de doamne fereste la WM6?
-se poate face upgrade la alte versiuni de Android si daca da ce s-ar obtine?
Am inteles ca in unele situatii merge mai greu sau unele functii nu-s bine implementate: camera, Wi-Fi sau cardul midroSD... adica unele din cele mai importante...
In aceste conditii imi spuneti de unde pot sa iau un 2.2 sa-l testez? Mentionez ca desi uneori ma descurc binisor cu limba engleza aici n-as vrea sa fac vreo greseala care ma poate costa destul de mult...

#78
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Sincer este prea multa bataie de cap pt. un pseudo-android care nici macar nu va functiona cum trebuie pt. ca oficial doar WM exista pt. acel telefon.

Dar daca tot ai nervii tari si rbdare cat cuprinde, apuca-te de citit sutele de pagini de pe forum.xda-developers.com.

De gresit nu cred ca ai ce sa gresesti pt. ca din ce imi aimintesc nu se instaleaza ca sistem de operare principal, se pune pe card si de acolo se ruleaza.

#79
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,048
  • Înscris: 02.09.2005
eu zic sa nu te complici, mai ales ca se vede treaba ca nu te prea pricepi... daca fata vrea android, ia-i un android si gata...

#80
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,693
  • Înscris: 21.08.2008
Nu-i vorba ca nu ma pricep, e vorba ca engleza e deficitara... in romana se fac destule trimiteri la acel site dar interfata e asa de stufoasa incat prefer sa nu risc. Daca e cineva care a testat pe acest device ( unii spun ca merge greu, altii ca merge bine) si pune un link si niste pasi pe care ii banuiesc e foarte bine.

Vad ca din ce in ce mai multi se plang de faptul ca WLAN  nu merge, camera la fel, telefonul are intarziere, etc. Raman pe WM6.1 si daca iau HDmini pe WM6.5.

Edited by danghetau, 07 October 2012 - 18:39.


#81
c6t9

c6t9

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,941
  • Înscris: 20.01.2004
De ce te-ai bloca pe un OS vechi? Se rezumă totul la finanțe?

#82
Ragalie

Ragalie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 768
  • Înscris: 26.05.2012

View PostCaminoDelRey, on 20 august 2012 - 17:52, said:

Ideea mea este alta: De ce să dai 30 de mil pe un telefon când poţi cumpăra unul de 6 şi face tot ăia...
Si nu poti instala aplicatiile pe un card ca acesta pentru ca nenea gogu zice ca e mai bine sa o faci in cei 10 mb mai lenti ai telefonului. Posted Image
Exista metode sa muti o parte din aplicatii pe SD dar singura care da rezultate 100% este rootarea telefonului cu riscurile si penalizarile pe care le impune o astfel de actiune.
Inteleg unele restrictii (overclocking) dar multe sunt aberante.

#83
sele

sele

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 762
  • Înscris: 18.10.2006

View Postdreamseeker11us, on 20 august 2012 - 17:30, said:


in mod normal, nu mi-as lua smart phone, dar la viitorul job, posibilitatea sa dau un email ,,in zbor'' (in timp ce fug spre o intalnire) e prea importanta!

Citeam postul tau, am ajuns abia la pagina 2, tu intre timp poate deja ti-ai luat un super smartphone (aifon cred :) )... o intrebare totusi: daca e asa importanta trimitrea email-urilor intre intalniri de ce nu ceri companiei la care lucrezi sa-ti dea telefon smart? daca nu-ti dau inseamna ca nu ai nevoie :)

#84
dobrotescunicol

dobrotescunicol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,872
  • Înscris: 30.08.2003

View Postkriss2005, on 28 septembrie 2012 - 13:44, said:

Eu nu inteleg ce e asa de greu sa citesti niste text cand instalezi o aplicatie. Aplicatiile alea care trimit sms-uri nu se instaleaza singure. Umbla mai demult un banc pe internet cu virusul romanesc. Cam asa e si aici.

Cu o mare putere, vine si o mare responsabilitate. SA CITESTI naibii drepturile de ti le cere. De ce ti-ar cere o aplicatie care nu face messaging drepturi sa trimita sms-uri ? Esti tută, ramai cu iOS.

Omule, dacă citești drepturile, vei vedea că autorii oricărui rahat de program pe bani sau nu, declară că nu răspund pentru nimic, că totul e pe barba ta, că poate să-ți și explodeze telefonul că pe ei îi doar fix undeva.
Cam asta înseamnă termenii la orice aplicație. CE SĂ CITEȘTI ȘI CU CE SĂ FII DE ACORD, CÎND TOATE ÎNTR-O FORMĂ SAU ALTA SPUN ACELAȘI LUCRU, anume că pe autor îl doare-n KUR de tine, nu răspund pentru nimic, și  vrea acces la cîte-n lună și-n stele: memorie, gps, poate forma apeluri etc. etc. etc.
Ori nu mai instalezi nimic, ori instalezi și înghiți toate rahaturile de acolo. Ce să citești, ce să alegi cînd toate sunt trase la indigo cu aceleași povesti băgate pe gît?

Edited by dobrotescunicol, 30 December 2012 - 17:24.


#85
aky68

aky68

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 12.09.2012
Eu nu vreau sa te conving sa faci nimic.Dar iti voi spune povestea mea...

Marea mea iubire in materie de telefoane destepte este(inca) Nokia N95-8G.Am 46 de ani si asta a fost telefonul cu care am trait multi ani,insa...evoluam si eu nu sunt deloc strain de asta.

Am descoperit telefoanele cu touch...multe brand-uri si modele...De cativa ani am mers pe Nokia si numai pe Nokia...diverse modele.Sunt dezamagit profund de Nokia descoperind sistemul Android...care nu prea are deloc legatura cu Nokia in ultimul timp.Au ramas in urma rau.

Referindu-ne la Android am inceput cu Sony Ericsson xperia x8 de care am fost f multumit doar cand am facut update-ul la Eclair 2,1.Am inceput sa iubesc sistemul Android...

Acum folosesc un Lg OPTIMUS L9 - P760 de care sunt fffff multumit si pe care il recomand din suflet.
http://www.lg.com/ro...-specifications

Mai deschid sertarul cu Nokia N95-8G care sta cuminte in cutie, nou nout si cu toate accesoriile dupa el si ma gandesc la faptul ca timpul este ireversibil.Inchid cutia,inchid sertarul si pun mana pe LG spunandu-i "Hai sa ne zbatem in prezent gandind in viitor"  gandindu-ma rapid la ceea ce mai am nevoie din magazinul cu aplicatii deschis non-stop cu bani sau fara bani,pentru a putea parcurge mai usor calea spre...urmatorul nivel.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate