Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 

Adobe Premiere Pro

- - - - -
  • Please log in to reply
3381 replies to this topic

#37
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Nu prea stiu, ca nu folosesc codecuri.
Tot ceea ce fac in premiere pun inapoi pe DV sau pe DVD.
Singurul codec pe care il am instalat este MainConcept DV. Atat. Nimic alceva. :)

Vezi la sectiunea ghiduri metode de compresie. Exporta avi si comprimi pe urma in ce vrei tu.  :peacefingers:

#38
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
Na-va sticky  :P

Problema foarte cunoscuta pe Premiere Pro cat si Encore este imposibilitatea lui de a lucra decent pe sisteme HT. Asa ca va recomand de fiecare data cand deschideti aplicatia, cu Ctrl+Alt+Del sa dezactivati un CPU virtual de pe aplicatia Adobe. Veti avea surpriza sa va mearga perfect chiar si situatia in care pana acum crapa 99% din cazuri.

#39
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Hai ca pe asta nu-l stiam  :P
Merci.

#40
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
Pe forum la Adobe, cei de la suportul tehnic on-line recomanda solutia drept o cioaca oficial recunoscuta :)

Edited by GunX, 22 November 2005 - 13:38.


#41
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...un hint....merge mai repede si exportul.......;)

#42
kpki

kpki

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 28.09.2005
Am instalat si MainConcept DV si DVC dar nu-l regasesc nici la proiect nou nici la export \ movie :(

As angaja si politist sa-l caut .. :D unde e ?

#43
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
La proiect nou, nu ai cum sa-l gasesti. Doar la export il vei gasi.. Revin cu poza in 20 de minute, dupa ce termin de transferat ceva :)

#44
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Uite mai jos in poeze ce trebuie sa faci ca sa exporti in Main Concept DV.  :)

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   106.2K   1225 downloads
  • Attached File  2.jpg   130.71K   1100 downloads


#45
kpki

kpki

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 28.09.2005
hmm .. azinoapte tarziu si eu tot p`acolo am cautat si nu aveam decat un singur DV cel microsoft :( .. la tine observ ca nici MS DV nu se regaseste .. hmm

cand ajung acasa ma m. uit odata .. cine stie

oricum , 10q 4 info ;)

PS. revin dupa-amiaza cu concluziile

#46
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Nu ai inteles.... :)
Uita-te la poza 1.
Acolo in mod normal iti apare default la file type Microsoft DV AVI. Selectezi Microsoft AVI in loc de Microsoft DV AVI si pe urma te duci in meniul din poza 2 si selectezi Main Concept DV la codec. ;)

#47
kpki

kpki

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 28.09.2005
Yeees .. cred ca aici am gresit :D 10x

Inca o intrebare ..

Exista si MainConcept MPEG ..
Daca vreau sa fac DVD direct cu Nero , se poate sa fac un proiect MPEG, nu DV PAL, ci MainConcept MPEG si apoi sa fac un export MPEG la calitate DVD ??? si rezultatul desigur sa-l scriu cu Nero ???

PS. pe pagina la MainConcept am vazut ca este si un DVC25/50 :D e mai bun ? ;))

Edited by kpki, 23 November 2005 - 11:52.


#48
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Da, vezi ca am vorbit pe la inceputul threat-ului despre Main Concept MPEG Plug-ins for Premiere Pro. ;)

Later edit:
Referitor la Main Concept DVC 25/50, nu stiu daca e mai bun sau nu (teoretic da), dar am observat ca fisiere codate cu el, nu mai sunt playate realtime in timeline si am renuntat la a mai face experimente cu el. M-am oprit la Main Concept DV. :)

Edited by Night Elf, 23 November 2005 - 11:59.


#49
kpki

kpki

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 28.09.2005
Sa inteleg ca daca fac un proiect MainConcept MPEG si nu DV PAL, la transfer se face direct codare MPEG ??? nu mai trage DV ??? .. asta e destul de aiurea mai ales la editare :( .. sau transferul de pe camera se face DV si pur si simplu exportul o sa fie MPEG2

#50
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Daca faci Proiectul Main Concept MPEG PAL, captura se face direct in MPG2 si editarea de asemenea se face in mpg2 real time.
Daca vrei doar exportul in MPG2, faci proiectul Standard DV PAL 48k, transferi imaginile in AVI DV, le editezi in AVI DV si poti alege la export noul meniu (aparut dupa instalarea Main Concept MPEG plg-ins) din poza 1, dupa care iti apare ce vezi in poza2. De acolo te descurci. :)

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   122.41K   621 downloads
  • Attached File  2.jpg   245.69K   603 downloads


#51
kpki

kpki

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 28.09.2005
Buun .. am gasit .. a mers ..merci

Am facut un export .. pe setarile implicite ale mainconcept dv .. dar dupa ce m-am uitat la materialul exportat parca era comprimat .. incat se vedea cubic .. nu stiu cum sa descriu .. dispare efectul acesta dupa o conversie mpg sau divx ??? poate mi se pare .. hmmm <_<

#52
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Pai cine te-a pus sa mergi pe setari implicite ;)
Incearca si tu un VBR max 7000 average 6200 minim 5300. Audio Mpeg layer 2 la 192k. Intra cam 1h30 min pe disc. :)
Daca ai timp de stat la render baga si encoding in 2 pasi.
Vorbim pe urma.  :peacefingers:

#53
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004

View Postkpki, on Nov 23 2005, 21:59, said:

Buun .. am gasit .. a mers ..merci

Am facut un export .. pe setarile implicite ale mainconcept dv .. dar dupa ce m-am uitat la materialul exportat parca era comprimat .. incat se vedea cubic .. nu stiu cum sa descriu .. dispare efectul acesta dupa o conversie mpg sau divx ??? poate mi se pare .. hmmm <_<



pt. mpeg...pune quality=5....renderul va dura aprox 1.1xRT pe P4 la 3ghz.....pt. DV e standard....inca nu am vazut DV "cubic"....;)

#54
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Dupa ce faci mpg-ul baga-l intr-un soft de authoring, arde-l pe un disk si baga-l in standalone. Ne zici pe urma cum se vede.  :D

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate