Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...

Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardul si bacsisul
 Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...

Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon
 installation has failed there was...

Montura polara.....

Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono
 Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya

Nume fetita - international dar c...

A fost lansat MX Linux 23.3
 

Adobe Premiere Pro

- - - - -
  • Please log in to reply
3381 replies to this topic

#3367
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,741
  • Înscris: 25.12.2004
salut, am o nedumerire ( sau nu gasesc eu ), folosesc in loc de monitor un televizor 4k, problema mea este ca nu reusesc sa maresc dimensiunea scrisului din program ( gen unde scrie Effects ... ) scrisul este fff mic . Imi poate da cineva un sfat ?

multumesc

#3368
leor

leor

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 16.02.2004
Salutam,
Construiesc un sistem pentru editare video in Adobe Premiere, nu am mai lucrat cu el si am o nelamurire careia nu reusesc sa ii dau de cap referitoare la cat spatiu imi trebuie.
Filmarile sunt 4k (drona) , materialul atat cel brut cat si cel procesat nu le stochez pe PC ci pe un NAS - 4 Tb.
Deci, ce sa iau?
1/ OS – SSD 240 Gb
Projects: 2 x 240 Gb SSD in RAID 0
Cache(scratch): 120 Gb SSD
Sau
2/ OS – SSD 240 Gb
Projects: 2 x 1 Tb HDD 7200 rpm in RAID 0
Cache(scratch): 120 Gb SSD
Pentru OS si cache am hardurile deja, nu stiu ce sa fac cu cele doua in raid 2 SSD la 240 GB sau 2 HDD la 1 Tb?
Buget pentru altceva nu am ... eu as merge pe SSD (pentru viteza) daca ziceti ca ajunge

#3369
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Mergi pe varianta 1 dar in loc de 2 ssd de 240g pune unul mai mare.Nu ai nevoie de raid la SSD.

#3370
ilioara2006

ilioara2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 30.08.2007
Salut! am instalat adobe premiere pro cc 2018 pe windows 7 64biti,problema e ca la fisierele .m2ts si .mts nu vede sunetul,la mov-uri in schimb ,da....spune ca trebuie sa trec pe windows 8.1 sau win 10 insa momentant nu prefer asta,stie cineva ce fel de codecuri trebuie sa instalez sau ce e de facut? Multumesc

#3371
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Premiere are o multime de limitari cand e vorba de formate. Din cate vad, sunt probleme cu mts si in W10, asa ca e posibil sa faci upgrade degeaba.


Quote

My own personal solution, which isn't ideal but it's the quickest and easiest in my case, is as follows (also shared on another post):

Load the clips (MTS in my case) into Avidemux (free), leave the Video option as "Copy" (for quick and lossless conversion) and change the Audio to a different format. I chose MP3 but there are many others which Premiere will happily work with.

Then change the output format to MKV and save. Do this for all clips in your project folder, it doesn't take long at all (a 40 minute, 1.9 GB MTS file takes about a minute to convert on my machine). Then move or delete the original MTS clips from the project folder.

Next time you open the project in PP 2018, it will prompt you to locate the missing files. Assign each missing MTS file to the newly created MKV version and you're done. Sound is back on and your projects need no modification.

Solutia e destul de simpla.

#3372
vgabi

vgabi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,449
  • Înscris: 07.08.2008
Altundeva e problema. Ce fel de video ai, de la ce camera?

#3373
Figo_jr2006

Figo_jr2006

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,488
  • Înscris: 10.04.2006
Salutare.Topicul este destul de mare ca sa citesc atat asa ca va rog sa ma ajutati si pe mine probabil e ceva stupid si usor dar e prima oara cand lucrez in programul asta.Am un video cu ce sa intampla intr un anumit joc si un video cu mine vorbind despre joc.Vreau sa pun filmarea cu mine intr un colț peste filmarea cu jocul.help cu niste indicii

#3374
Daniela2000

Daniela2000

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 15.08.2019
Imi puteti spune va rog daca in Adobe Premier Pro dintr-un filmulet audio in limba romana se poate prelua sunetul automat ca text/doc? De exemplu : cum face Youtube Auto Transcribe (preluarea sunetului in limba engleza)
Mie imi trebuie ceva (de preferat free)dar care sa preia in limba romana automat.
Multumesc

#3375
10nutz_413x

10nutz_413x

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 460
  • Înscris: 01.02.2007
Salutare, imi cer scuze ca vin cu o asemenea intrebare de incepator, sper ca solutia sa fie simpla si usor de facut ptr cineva care a deschis de 3-4 ori Premiere Pro.
Am descarcat un tamplate free de pe internet, cu tranzitii, sunete, tot ce ii trebuie si vroiam sa modific.
Pe scurt eu am copiat elementele si le am pus una dupa alta (am nevoie sa pun mai multe poze, initial template-ul era cu 1 poza default) insa cum am dat Copy-Paste la elemente
si le am pus unul dupa altul, cand am inceput sa le modific individual am observat ca toate se modifica, sunt conectate, sunt defapt, cred, aceeasi entitate doar de mai multe ori?! Nu stiu daca m am facut inteles.

Ideea e ca as vrea sa stiu cum si daca se poate sa rup legaturile dintre ele, sa fie elemente diferite, sa le pot modifica pe rand dupa aceea. Daca dau "Rename" se modifica peste tot, de aici si
gandul ca sunt conectate si cand modific 1 se modifica toate.

Mai jos am pus o poza, ce am incercuit eu cu albastru as vrea sa fie elemente separate, sa le pot modifica pe rand, fara sa existe legaturi intre ele.
Multumesc.

Attached Files



#3376
BogdanQM

BogdanQM

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 11.05.2020
In loc sa le dai Copy le faci cu Duplicate.

#3377
ilioara2006

ilioara2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 30.08.2007
Salut! am un fisier video .mpg,are 1,89 MB. ...vreau sa-l convertesc in adobe premiere intr-un alt format pt a fi vazut pe whatssap,de trimis pot sa-l trimit  insa nu poate fi deschis,multumesc!

#3378
puiugr

puiugr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 01.11.2007
Salut,intampin urmatoarea problema.Cand vreau sa export un film in formatul h.264 imi da Adobe premier has crashed.In celelalte formate pot exporta ,doar la h264 nu pot.Stiti ce as putea face? Va multumesc

#3379
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,871
  • Înscris: 10.12.2006
Stiti vreo rezolvare la eroarea din imagine? Am pus driverul recomandat de ei, desi eu folosesc video extern.

De asemenea, ma oboseste tare programul asta. Incerc sa repar niste clipuri filmate prost cu GoPro si imi mananca foarte mult timp, oare nu exista altele mai user friendly?

[ https://i.imgur.com/5s1aFje.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#3380
Iuli22022

Iuli22022

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 23.06.2020
Cand dau import unui file de tipul xml (cu niste subtitrari, si vreau sa am cut la fiecare paragraph din subtitrare), primesc o eroare "FCP Translation Report" iar cand fisierul respectiv isi da import nu contine toate paragrafele.

Vreau sa fac ce face tipa asta [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/-UeA5wNNo3Q?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] La min 1:42 pana la 2:10 Sa am cut la fiecare cuvant din subtitrare (vreau sa am cut ca sa pot automatiza procesul). Dar la mine cand import xml-ul imi taie din cuvinte si am cut la fiecare secunda.

Stie cineva cum as pot rezolva?

#3381
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,403
  • Înscris: 10.01.2005
Salut,
Am filmat un material cu doua camere si multiple intreruperi, iar acum vreau sa bag totul la editare si incep prin a sincroniza sunetul folosind ultima versiune de Premiere, select all / click dreapta Syncronize.
Din ce am citit si din ce observ daca pui materialele pe V1 si V2 respectiv A1 si A2 butonul Synchronize ramane gri, iar solutia gasita ar fi sa insir cele aprox 20 de clipuri de pe cele doua camere pe 20 de piste separate sau sa folosesc Multicam, mod pe care nu l-am exersat pana acum si parca nu as lua-o de la capat cu invatatul altui mod de editare.

Voi cum sincronizati audio cand aveti multe clipuri? Merita sa trec la modul Multicam?

#3382
user_adi

user_adi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 29.12.2017
Editez un videoclip de 1 ora cu adobe premiere, sunt mai la inceput si am adaugat efecte video si png, dar la unele se blocheaza. Videoclipuri scurte gen "are you serious..."
Bara aia e verde si editez cu 4060. Trebuie sa transform videoclipurile in ceva format? Cand editam cu un alt program stiu ca sunetele trebuia sa le fac wave ca altfel se bloca. E si aici ceva smecherie?
Nu sariti pe mine, sunt sigur ca e ceva banal Posted Image

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate