Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?
 Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...
 

Adobe Premiere Pro

- - - - -
  • Please log in to reply
3381 replies to this topic

#3349
adrianopolis25

adrianopolis25

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 16.10.2009
Dacă mă întrebi pe mine iti spun ca sunt multumit de noua platforma. Cam scumpă, dar nu imi pare rau, banutii isi merita valoarea, performantă pe masura.

Edited by CristianAdrian, 22 November 2015 - 10:47.


#3350
bursademuzica

bursademuzica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 02.01.2013
Salut pe toata lumea. Poate pun o intrebare prosteasca . Am si eu o formatie si am cumparat pentru filmarile de portofoliu un canon600d si obiectiv fix samyang de 14 ( la recomandarea unui cameraman care folosea la un eveniment). Am filmat cu el , am invatat si editarea de baza  cut /paste si ceva efecte de corectie in premier cc .........da nici cum nu am dupa randare imaginea pe care o visez- adica imaginea aia sticloasa Posted Image cum vad pe la voi. Astept sfaturi . Calculatorul i5 de 3.6 , 16 go ram , placa nvidia gtx970 4 giga ram

Edited by bursademuzica, 06 December 2015 - 23:46.


#3351
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
Ce inseamna imagine sticloasa?
In ce format ai exportat si cu ce setari?(pune print screen)
Secventa in care lucrezi ce parametri are? Pune print screen cu sequence settings.
Ce setari ai facut pe DSLR?
Urca undeva 2 monstre scurte(una needitata direct din camera si una dupa export din premiere) sa vedem la ce te referi.
La modul general imaginea de canon e destul de soft.

#3352
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Foloseste cineva placa video AMD R9 290 in sistemul de editare cu Premier CC 2014-15 ? Cum se comporta in premier in MPE?

#3353
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
Nu prea cred.AMD a pierdut demult batalia pentru performanta in domeniul graficii si pe deasupra mai are si niste drivere tampite + suport slab din partea programelor gazda.
Trecand peste faptul ca face mai mult caldura   ea e buna la jocuri si cam atat.

#3354
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Si totusi prefer un ati r9290x(pe care l-am si luat) din lista oficiala a lui cc2015, decat un gtx970 care nu este.In 2 zile dupa ce soseste carcasa in care o sa incapa voi vedea si cum merge;Tuya si Ohim merg pe ATI si spun ca nu vad diferente fata de GTXul pe care l-au avut inainte.Am avut un GTX470 care si-a dat duhul si de aceea schimb;am tot studiat si citit reviewri si nu sunt mari diferente.

Edited by OTOFOMON, 17 December 2015 - 13:51.


#3355
Iosimir

Iosimir

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 371
  • Înscris: 04.10.2006
Va salut ! Lucrez in premiere cc si ma confrunt cu o nelamurire.
Am filmat niste colindatori in mai multe locatii. Evident au cantat pe ritmuri diferite asa ca am spre exemplu o colinda cantata intr-un loc in 3.2 min, iar in alt loc 3.5 min sau 2.8 min. Cum pot sa editez cu ajutorul multi cam dar sa egalizez si sunetul ? Practic ar trebui sa aliniez toate clipurile pe aceeasi durata (imagine + sunet)
PS. coloana sonora o iau dintr-un singur loc

#3356
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
E moarta din fasa amice.Dublele nu se trag asa cum te taie capul.Acolo se aplica aceeasi tehnica ca la  videoclipuri.Trebuia sa-i pui sa faca playback dupa colind (inregistrat si masterizat inainte de preferat in studio sau daca te pricepi si ai negativul  precum si scule faceai tu sunetul) mergei cu o boxa portabila pe locatie si dupa ea faceau playback.
Asa ai o mizerie de matereial care nu se poate sincroniza cu nimic, sau nimic bine.Poti incerca sa ajustezi pe portiuni mici  fiecare vers sau chiar cuvant din speed duration(de preferat Twixtor cu keyframe-uri  pentru rezultate bune din punct de vedere al imaginii) si sa aliniezi cat de cat cu unul din Videouri considerat ca si referinta.2,8 fata de 3,5 e imens.Se ve de ca sunt pauze lungi BPM diferit tare.
Nu te supara pe mine dar nu ai cum sa o dregi bine cu nimic.Asa se intampla cand incerci marea cu degetul si ai impresia ca daca ai o coaja de camera de 2k euro poti sa faci videoclipuri si filme ca la TV.
Twixtor merge handicapat de greu(daca nu ai workstation tapan) si daca nu vrei sa imbatranesti la rendat prewiev-uri redu materialul la o rezolutie cat mai mica 360p si lucreaza pe Dumy-urile astea.Cand ai terminat de sincronizat cu Twixtorul inlocuiesti cu filele de rezolutie mare.Vezi ca Twixtor merge doar pe file intregi(nu merge pe bucati taiate dintr-un video mai lung) Pentru asta bucatile trebuie date cu Nest in secvente individuale.

Edited by geo123, 19 December 2015 - 17:23.


#3357
robert8197

robert8197

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,015
  • Înscris: 20.04.2011
un tutorial ca sa pot face si eu ceva de genu ?  cum sa pun un cap care sa se miste o data cu personajul....  am adobe cs6 pro
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JOom5EXdWhY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#3358
cocolino2005

cocolino2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 30.04.2007
Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva.
Incerc sa fac captura HDV, de pe caseta mini DV, camera video Sony FX 1000, pe firewire, cu Adobe Premiere Pro CS6. Nu reusesc sa capturez decat sunetul in format mp3. Imaginea lipseste. Mentionez ca atunci cand fac captura in format DV totul este in regula.
Am uitat sa setez ceva? Nu reusesc sa rezolv problema.

#3359
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
fa captura cu HDV SPLIT

#3360
sov

sov

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,347
  • Înscris: 26.02.2006
O problema:
Deschid adobe premiere pro CS5, click import apoi bag niste poze si o melodie pt a le exporta ulterior si viziona cu acea melodie ca pe un filmulet.
Problema e ca toate pozele care le introduc apar foarte marite, zoomate , in fereastra din dreapta sus, (tot asa apar si dupa ce le export).  Pt a le vedea ulterior la dimensiunea normala si nu doar cateva detalii din ele, trebuie sa le micsorez in acea fereastra din dreapta sus., si apoi sa le export.
Cum as putea face, sa setez ceva sa nu imi mai incarce pozele asa zoomate, sau macar daca micsorez una sa se micsoreze automat si celelalte, nu sa le fac pe rand.
Multumesc!

#3361
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006

View Postrobert8197, on 26 decembrie 2015 - 18:14, said:

un tutorial ca sa pot face si eu ceva de genu ?  cum sa pun un cap care sa se miste o data cu personajul....  am adobe cs6 pro
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JOom5EXdWhY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Tiganeala aia se poate face in AE cu trackmotion.Iti trebuie doar niste decupaje cu chipul care vrei sa-l pui.

View Postcocolino2005, on 03 iulie 2016 - 14:03, said:

Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva.
Incerc sa fac captura HDV, de pe caseta mini DV, camera video Sony FX 1000, pe firewire, cu Adobe Premiere Pro CS6. Nu reusesc sa capturez decat sunetul in format mp3. Imaginea lipseste. Mentionez ca atunci cand fac captura in format DV totul este in regula.
Am uitat sa setez ceva? Nu reusesc sa rezolv problema.
Nu ai setarile bune in tabul de Captura. Poti folosi(ca alternativa) cum a zis colegul HDV Split. Sper ca folosesti o placa Firewire legitima.Nu petarde de adaptoare Firewire la USB.

View Postsov, on 03 august 2016 - 13:37, said:

O problema:
Deschid adobe premiere pro CS5, click import apoi bag niste poze si o melodie pt a le exporta ulterior si viziona cu acea melodie ca pe un filmulet.
Problema e ca toate pozele care le introduc apar foarte marite, zoomate , in fereastra din dreapta sus, (tot asa apar si dupa ce le export).  Pt a le vedea ulterior la dimensiunea normala si nu doar cateva detalii din ele, trebuie sa le micsorez in acea fereastra din dreapta sus., si apoi sa le export.
Cum as putea face, sa setez ceva sa nu imi mai incarce pozele asa zoomate, sau macar daca micsorez una sa se micsoreze automat si celelalte, nu sa le fac pe rand.
Multumesc!

E si normal sa se intample asta cand dimensiunea(rezolutia proiectului) este cu mult sub cea a fotografiilor introduse.
Ai 2 variante: Ori le redimensionezi in PS(photoshop) sau alt editor foto care stie de batch resize la o rezolutie care sa se FIT-uiasca pe verdicala si/sau  orizontala cu dimensiunea proiectului pastrand rata de aspect si utilizand un algoritm bun pentru downscale cum e bicubic sharper/lanczols, ori le redimensionezi direct in premiere pastrand rata de aspect.Dupoa ce o dimensionezi pe prima poti sa-i dai click drepta copy si apoi cu tool-ul de selectie continua(ala cu sageata) selectezi pe toate cele care o urmeza si le dai click dreapta paste atribute.Toate se vor scala la paremetrii primei.Daca pozele au rezolutii, rate de aspect  si orientari diferite treaba se complica deoarece trebuie lucrat pe grupuri care sunt de acelasi fel.
Oricum un slideshow cu poze statice care nu se schimba prin FX-uri(tranzitii) de bun gust dupa bit(ritmul melodiei)  arata ca o porcarie.
Un slideshow care arata bine are fundal, poze inramate, pozele au motion si intre ele tranzitii de bun gust care respecta linia melodica.Unul profi deja are montaj animat gen Fotobook, insertii de texte, videouri etc....
Te sfatuiesc sa apelezi la proshow producer + pachete de tamplaturi pentru el,  daca vrei ceva care sa arate profi.Pentru asta oricum trebuiesc poze de calitate si multa multa truda dupa ce stii din scoarta in scoarta programul.Daca tu pui problema ca e greu sa redimensionezi niste poze mai bine te lasi.......
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/KjWctJ_gdFQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Avand in vedere ca e slideshow din foto care oricum au rezolutie mare se poate face slideshow la rezolutie UHD sau 4K DCI de sta mata in coada cand te uiti la el pe un TV UHD cu diagonala  de 1,8m.

Edited by geo123, 03 August 2016 - 15:03.


#3362
sov

sov

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,347
  • Înscris: 26.02.2006

View Postgeo123, on 03 august 2016 - 15:02, said:


E si normal sa se intample asta cand dimensiunea(rezolutia proiectului) este cu mult sub cea a fotografiilor introduse.
Dar cand deschizi Adobe CS 5 ,nu se poate regla o rezolutie mai mare a proiectului ?

#3363
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
Poti, dar nu are sens deoarece oricum faci scaledown la o rezolutie compatibila cu formatul de export(care cel mai probabil cred ca e 1080p) si lucrand la rezolutie mare va merge infect de greu programul.
Cs5 e si destul de vechi si nu e optimizat pentru noile formate si rezolutii.
Are sens sa lucrezi in 4K sau UHD doar daca intentionezi sa exporti la rezolutia asta si ai pe ce reda acest material.Oricum si UHD in comparatie cu poze 15Mpixeli sau mai mult.Deci tot la resize ajungi; si asta e de bine.Ca prin scaledown cu algoritm bun se ascund imperfectiunile si zgomotul din pozele la scara 1:1.
Va arata mult mai bine un slideshow 1080p facut din poze scalate de la 15Mpixeli la aprox 2Mpixeli, decat daca ai folosi poze cu rezolutia nativa de 2Mpixeli(direct din camera)

#3364
sov

sov

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,347
  • Înscris: 26.02.2006
Aha... :( Vreau sa fac un colaj de poze cu fond muzical pt o comemorare a unui an de la decesul nasului meu,  si am doar CS5. O fi mai usor cu celalalt program care ai spus tu,  pt un incepator ca mine?  Multumesc de ajutor

Edited by sov, 03 August 2016 - 18:23.


#3365
alecs_y

alecs_y

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.08.2014
Salutare tuturor.
am intampinat si eu o problema in premiere cs6 si encoder cs6
vreau sa export simultan mai multe secvente din premiere, ii setez formatul ( mpeg2 blu`ray sau mpeg2 dvd)( https://s18.postimg....cbvd/poza_1.jpg ) apoi ii dau queue ca sa imi trimita solicitarea in Encoder.
in momentul ce ajunge in encoder mi se modifica formatul in F4V. ( https://s22.postimg....6969/poza_2.jpg ) si imi dispar multe formate... am doar cele din poza 3 ( https://s22.postimg....u0v5/poza_3.jpg )
de ce oare?

Edited by alecs_y, 26 October 2016 - 10:10.


#3366
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Ai un premier ce este prost piratat

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate