Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare
 Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 

Adobe Premiere Pro

- - - - -
  • Please log in to reply
3381 replies to this topic

#3331
Baobao

Baobao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 24.08.2015
Salut,

Imi puteti recomanda un site de unde pot invata sa editez in acest program? Sunt interesat ca tutorialele sa fie gratuite si sa fie o serie cu minim sa zicem 10 episoade. Nu cred ca are rost la cat de inceptor sunt sa invat din 10 tutoriale de la 10 editori diferiti.

#3332
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Probabil exista ceva mai consistent si complex dar pe youtube gasesti cam tot ce trebuie;chiar daca sunt 10 tutoriale de la 10 editori nu uita totusi ca programul este unul si acelasi.

#3333
DanielButoi

DanielButoi

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.10.2015
Salut.
Sunt nou pe acest forum, la fel cum sunt nou si in utilizarea de mac, dar si de Adobe Premiere. :)
Practic o iau de la 0.
Prima problema cu care ma confrunt. Am cumparat un Imac Late 2013, am instalat adobe premiere, dupa care mi-am luat un adaptor thunderbolt - firewire800, dupa care am luat un cablu Firewire800-Firewire400, pentru a putea face conexiunea cu camera mea Sony Fx1000.
Intru in Premiere, apas F5 si imi apare: Capture Device Offline (desi camera este pornita pe VCR, bagata in priza).
Orice parere este binevenita. Multumesc

#3334
roxy00

roxy00

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 02.02.2008
Asigura-te atunci cand faci proiectul ca acesta este setat pe captura HDV.daca e pe DV, nu iti vede camera.Dar, inainte de asta, asigura-te ca in calculator sunt instalate driverele pt camera.

#3335
DanielButoi

DanielButoi

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.10.2015
Proiectul este setat pe HDV.
Ce drivere pentru SonyFx1000 sa instalez pentru Mac?

#3336
gca

gca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 04.09.2004
Ai mai facut capturi de pe aceasta camera? Daca da inseamna ca stii sa faci acest lucru. Daca nu incearca ce scrie in manual la pag 77-78.

#3337
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Fa capturile cu HDVSplit ;e mult mai sigur si nu mai ai probleme cu dropframe;dar nu stiu daca exista si pentru mac

#3338
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Am si eu o urgenta!!!!
Am filmat un material cu AC160 format 50p cu sunet dolby,deci sunt MTS uri;materialul trebuie predat pe card foarte probabil, dar din anumite motive personale as vrea sa scurtez vreo 2-3 clipuri si sa pun inapoi pe card exact in acelasi format;sunt in criza de timp si nu stiu cum sa fac.As vrea sa aflu in primul rand daca este posibil.

Edited by OTOFOMON, 21 October 2015 - 10:43.


#3339
roxy00

roxy00

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 114
  • Înscris: 02.02.2008
Nu poti.Singura varianta e sa le exporti MP4. dar mts-uri, doar fisirerul brut din camera...

#3340
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Mda,le las asa;multumesc pentru raspuns!

Edited by OTOFOMON, 21 October 2015 - 11:27.


#3341
vgabi

vgabi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,449
  • Înscris: 07.08.2008
Poti dar cu alt soft...

#3342
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
Cum sa nu poti.Sunt o gramada de splittere pentru MTS pe net.
La urama urmei e doar o varianta de container transport stream.Poti folosi linistit TS Muxer, tai ce ai de taiat, remuxezi in m2ts si schimbi apoi  direct extensia in mts si gata.
Totusi nu inteleg cu ce de deranjeaza atat de tare containerul si extensia?
Cu softul livrat cu, camera nu ai optiuni de split/join fara recompresie si schimbare de container si extensie?

Edited by geo123, 21 October 2015 - 16:25.


#3343
OTOFOMON

OTOFOMON

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 08.02.2011
Multumesc pentru sfaturi;am tsmuxer pe PC de mult, si azi inainte sa plec la lucrarea ce trebuia continuata m-am prins ca pot lucra cu el dar era prea tarziu;intre timp clientul s-a razgandit si o sa trebuiasca editat materialul asa ca munceam degeaba.In 2 zile de lucru a cate 5 ore am maxim 35 de min filmate cu tot cu o conferinta de presa in maxim 45 de cadre;in 1 ora il editez cum vreau eu in premier.Initial se impunea predarea cardului cu brutul dar s-au razgandit.

Edited by OTOFOMON, 21 October 2015 - 19:56.


#3344
atlet1305

atlet1305

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 22.09.2006
Adobe Media Encoderul de la CC2015 in tandem cu Adobe Premiere, functioneaza super...ce n-am putut inca sa relizez este cum si cat munceste procu' si cat placa video(Cuda) la export SD sau H264!

#3345
Iosimir

Iosimir

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 371
  • Înscris: 04.10.2006
Va salut ! Camera Sony ax100 filmeaza in format  .mp4
Cand vreau sa import in premiere, trebuie sa intru prin mai multe directoare pana ajung la fisierele video : PRIVATE >  M4ROOT >  CLIP > C0001.MP4
Pot copia in calculator doar fisierele video ori e nevoie de tot folder-ul PRIVATE ? Va multumesc.

Edited by Iosimir, 03 November 2015 - 14:16.


#3346
vgabi

vgabi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,449
  • Înscris: 07.08.2008
Poţi dacă nu ai fişiere splituite din cameră.

#3347
adrianopolis25

adrianopolis25

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 16.10.2009

View Postatlet1305, on 02 noiembrie 2015 - 22:57, said:

Adobe Media Encoderul de la CC2015 in tandem cu Adobe Premiere, functioneaza super...ce n-am putut inca sa relizez este cum si cat munceste procu' si cat placa video(Cuda) la export SD sau H264!

Nu cred ca se poate stabli un procent de catre utilizator. Din proprie experiență pot confirma că am avut placa grafica asus gtx 560 cu DDR5 pe o placa de baza cu un procesor quad core și în prezent pe o placa de bază cu in procesor i7 cu 6 nuclee si memorie DDR4. Cu primul procesor placa grafica nu era stresata. Cu procesorul i7 lucrurile s-au schimbat, placa grafica fiind folosită la maxim. Consider că trebuie un echilibru intre puterea procesorului și cea a placii grafice, practic procesorul tranmite informatia ce urmeaza a fi prelucrata de catre placa grafica. In cazul meu trebuie un upgrade pentru placa grafica, procesorul având o performanta mai mare față de placa grafica.
Pe prima platforma procesorul lucra intre 90 și 100% iar placa grafica undeva in jurul lui 50%. Pe platforma actuala lucrurile sau inversat, procesor 40-60% și placa grafica 70-100%. De aici am dedus ca un procesor puternic transmite informatie suficienta placii grafice pentru prelucrat. .

Edited by adrianopolis25, 04 November 2015 - 19:02.


#3348
PUIU

PUIU

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 20.03.2003
SI ca timp de lucru ? Merita upgarde

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate