Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Procedura accident fara pagube ma...

Cum se regleaza aceste balamale?

Renovare ap interbelic, Centru - ...

Chit rosturi gips carton
 Gasesc echipa de proiectare pentr...

Demisie la fostul job - mutare in...

Probleme rețea

A folosit cineva sistemul din foto?
 Comodatarul poate fi si persoana ...

Durere antebrat, cred

Tehnologia Blockchain NU are viit...

Phishing - mailuri aparent de la ...
 Recomandare reparare/inlocuire ca...

Apartament in bloc nou, sfat fonic

Scadere presiune centrala din cau...

Economii in EURO sau USD?
 

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

#73
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,656
  • Înscris: 29.06.2006
daca e vdsl nu ai ce setari sa ii faci, doar sa pui parola wi-fi de pe spatele lui, daca ai setat alta parola incearca sa il resetezi sa vezi daca cu parola default merge, poate e problema de criptare a parolei, dai reset si vezi, bafta

#74
Kanoknual

Kanoknual

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 22.02.2007
Ok. rezolvat problema! intr'adevar pentru vdsl nu mai este nevoie de nicio setare. a fost nevoie de update driver placa wi-fi , si s'a rezolvat... se pare ca este ceva comun pentru vista.

#75
kriss13

kriss13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 29.08.2006

View Posthuliganul, on 16 noiembrie 2012 - 23:02, said:

Deja sunt penibili astia de la romtelecom :

cand a venit nenea cu noul modem mi-a zis ca mi se aloca un nou ip static ( ca cel vechi nu va mai fi - eu avand un server acasa ).
- In prima faza rooterul vine cu o setare care odata pe zi realoca ip-uri in retea (ulterior debifata, injurata, umpluta cu carne ....)
- Iar acum mi s-a schimbat ip-ul static mi s-a schimbat la cel vechi ( injuraturi, carne multa de sarbatori pt tot neamu romtelecomului si grecii lor )

Sun la 08008(..) dau de un agarici din call center care ma redirecteaza catre 1930 ( daca am retinut bine | ca astia din call center nu stiu ce fac exact ) cu mentiunea sa nu inchid. Dupa redirect.... "apelul dvs ..." si apoi ...tonul

Voi ati patit ca dupa ce ati primit noul model sa vi se aloce un ip static nou si apoi sa revina la cel anterior ?

unde e setarea aia gore cu realocarea ip-ului, s-o dezactivez?
thx

ps
si eu carne multa la rtc :)

#76
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,849
  • Înscris: 18.04.2008

View Postandyro78, on 04 septembrie 2012 - 13:27, said:

Trebuie sa introduci DNS-urile Romtelecom in setarile modemului: 192.168.1.1 --> Basic --> LAN --> DHCP Server:

Primary DNS Server Address: 193.231.100.130
Secondary DNS Server Address: 193.231.100.134

Eu nu am introdus astea in routerul RTC.
Am introdus in al 2-lea router pe care-l am si vad ca functioneaza si asa.
Multumesc pentru ajutor!

#77
ByLevy

ByLevy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 23.10.2010
Portul 80 nu se poate deschide, chiar daca faci corect toate setarile din modem.

Am vorbit cu relatii clienti si mi s-a spus ca porturile 80 si 21 sint blocate de operator pentru accesul din exterior pentru securitatea clientilor, si se poate debloca la cerere, lucru care s-a si intamplat.

Acum functioneaza si portforwardul pe portul 80 si se poate accesa portul 80 din exterior corect.

Multumiri userului @dassaev care ne-a atras atentia in posturile de mai inainte.

Mai raman cateva intrebari, daca se poate face mount pe o partitie linux la drive-ul usb din modem
si daca se pot modifica fisierele de pe stick de pe sistemul linux sau chiar si windows.

Are cineva raspuns la aceste intrebari ?

Edited by ByLevy, 02 December 2012 - 00:16.


#78
r4zv4n

r4zv4n

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 19.09.2005
Eu am una si mai distractiva cu modemul asta..

Un laptop aflat la doua camere (cam 12m, 2 pereti), desi are 2 liniute de semnal (adica mai slab decat vechiul 655 de dinainte cu care avea 4), intra intr-o bucla de conectare / reconectare si.. pur si simplu nu sta pe net. Acelasi laptop, adus in camera cu routerul merge impecabil. Iar daca plec cu el si-l pun la locul lui, merge.. pana la un restart (sau standby, etc.), cand trebuie sa se reconecteze.

Setarile mele de WiFi sunt cele din atasament.

Am ales canalul 13 in loc de 5 cat avea setat initial, fiind cel mai liber din zona (celelalte retele sunt concentrate pe canalele 5-10).

Laptopul cu pricina are placa WiFi N.

Idei? La ce ar trebui sa ma uit?

Multumesc anticipat Posted Image

Attached Files


Edited by r4zv4n, 02 December 2012 - 13:21.


#79
aure2007

aure2007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 25.03.2007
Salut. Am si eu o problema cu acest modem. Doar ce l-am primit de la rtc. Înainte am avut hg520. Problema e ca nu mă pot conecta de pe tableta sau de pe telefonul cu android - respectiv am program tip telecomanda pentru calculator și nu îmi găsește serverul instalat pe windows. Ce pot sa fac?

Edited by aure2007, 06 December 2012 - 15:45.


#80
soryan

soryan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 18.05.2006
A reusit cineva la acest modem sa faca LAN1 - WAN cum era la HG655b ?
Vechiul link http://192.168.1.1/h...nuplinkmode.asp care rezolva problema asta la 655b iti da posibilitatea sa alegi intre DSL sau FTTH .

#81
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,849
  • Înscris: 18.04.2008
Ai dat pe FTTH și nu a mers sau cum?

#82
sarrieri

sarrieri

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 21.01.2007

View Postwizzardro, on 11 noiembrie 2012 - 10:40, said:

Nu stiu ce setari sunt la tine, la mine am testat de pe alt ip din curiozitate si ambele erau deschise. Poate is eu mai norocos. Posted Image


Uite am pus si PrtSc cu teste de pe net , singura chestie la setarile mele e ca pe modem am pornite doar serviciile de care am nevoie, de ex firewall e jos si multe altele.

Cum faci portforwarding pe acest modem ca imi sparg creieri de ceva timp si nu reusesc ?

#83
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,546
  • Înscris: 02.10.2010
La usb din modem pot atasa un stick de 8G si sa-l detecteze calculatorul?.Si inca o intrebare la mine beculetul pt voip este rosu ,am intrebat la r.c. si mi-au spus ca asa trebuie sa fie pt ca nu am fibra optica? Asa este?

#84
cipix

cipix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 06.01.2006
.

Edited by cipix, 04 January 2013 - 18:39.


#85
Andrei

Andrei

    Lume multa, oameni putini...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 01.12.2001
Ma poate ajuta cineva cu routerul asta (HG658) sa activez IPv6 si sa pot accesa pagina asta, de ex: http://ipv6.google.com/

Am incercat urmatoarele:
Basic > WAN > TR069_INTERNET_R_VID_35 > IP type: > schimbat din IPv4 in IPv4 + IPv6 > Submit (cu restart de router si deconectat / reconectat wirelessul) - nimic
apoi varianta care m-a lasat pe dinafara la propriu (nu mai puteam accesa nici macar pagina de administrare)
Basic > WAN > TR069_VOIP_R_VID_37 > IP type: > schimbat din IPv4 in IPv4 + IPv6 > Submit

#86
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,849
  • Înscris: 18.04.2008

View Postkhristy36, on 02 ianuarie 2013 - 16:14, said:

La usb din modem pot atasa un stick de 8G si sa-l detecteze calculatorul?.Si inca o intrebare la mine beculetul pt voip este rosu ,am intrebat la r.c. si mi-au spus ca asa trebuie sa fie pt ca nu am fibra optica? Asa este?
E mai complicat să bagi 8GB în el și e ca un server FTP.
Da! Și la mine este roșu pentru că nu am fibră optică.
Becul acela va fi verde când vei avea fibră iar telefoanele tale fixe vor ieși din modem, nu din splitter și/sau microfiltru.


View PostAndrei, on 05 ianuarie 2013 - 23:54, said:

Ma poate ajuta cineva cu routerul asta (HG658) sa activez IPv6 si sa pot accesa pagina asta, de ex: http://ipv6.google.com/

Am incercat urmatoarele:
Basic > WAN > TR069_INTERNET_R_VID_35 > IP type: > schimbat din IPv4 in IPv4 + IPv6 > Submit (cu restart de router si deconectat / reconectat wirelessul) - nimic
apoi varianta care m-a lasat pe dinafara la propriu (nu mai puteam accesa nici macar pagina de administrare)
Basic > WAN > TR069_VOIP_R_VID_37 > IP type: > schimbat din IPv4 in IPv4 + IPv6 > Submit

IPv6 trebuie să fie autorizat de operator.
Opțiunea IPv6 din modem este atunci când RomTelecom oferă IPv6.

#87
aiboogie

aiboogie

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.01.2013
Salut,

din pacate mie nu imi functioneaza port forwardingul de nici un fel.
Am citit tot ce ati postat. Am inteles ca 80 si 21 sunt inchide by default. Am incercat sa fac forward pe 22 ptr ssh. Nu merge.
Am pus firewallul pe off, nu merge.
Am pus Access External pe Open, nu merge.

Mentionez ca masina pe care ruleaza sshd nu are nicio restrictie la portul 22 (prin rds intra din afara fara nici o pb).

Chiar nu mai stiu ce sa mai fac. Trebuie oare sa cer sa mi se schimbe routerul ?

#88
Andrei

Andrei

    Lume multa, oameni putini...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 01.12.2001

View PostKyKyKyKy, on 14 ianuarie 2013 - 21:24, said:

IPv6 trebuie să fie autorizat de operator.
Opțiunea IPv6 din modem este atunci când RomTelecom oferă IPv6.

Pai si asta?

http://forum.softped...-si-romtelecom/

#89
ez_thug

ez_thug

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 17.01.2013

View Posthuliganul, on 15 noiembrie 2012 - 22:34, said:

defapt pot si nu pot.

daca accesez de pe telefon ( internet vodafone ; extern retelei ) ip-ul imi apare serverul apache. daca incerc de la un pc din retea imi apare adminul de rooter.

am incercat si cu ssh-ul : de pe telefon merge iar de pe pc-ul din retea doar daca bag adresa ip locala ( 192.168.. ) si nu ip-ul ( cu forward setat in rooter )

de ce anomalia asta ? de la ce ?


Cum ai rezolvat problema ? Eu patesc aceeasi chestie ....

#90
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,849
  • Înscris: 18.04.2008

View PostAndrei, on 16 ianuarie 2013 - 22:20, said:


O să mă interesez mâine dacă se poate pentru rezidențial :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate