Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aer conditionat 9000 ...

Cum v-ati apucat de editare foto?

Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo
 Fezabilitate - Adaugare microinve...

Hard disk extern SSD, A92

Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...
 2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...
 Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...

SUMMER HITS!

Conducta pluviala sparta la bloc....
 

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

#37
calin_trifan

calin_trifan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 341
  • Înscris: 03.03.2010
Am acest model si nu reusesc cand este securizat sa ma conectez la el cu un
-leptop Sony -nu merge
- telefon android-nu merge
-iphone  -merge
daca las pe deschis nesecurizat merg toate  
Ce setari trebuie modificate sau unde vad Mac device-urilor conectate sa restrictionez accesul prin Mac si las wirelles open nesecurizat

#38
#soryn

#soryn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 08.02.2007
Ajutati-ma si pe mine va rog. Am aceasi problema, nu pot sa descarc de pe google play. Am incercat sa bag DNS-urile alea si am dat ipconfig/release si ipconfig/renew dar dupa ce fac asta nu imi mai merge deloc netul.

#39
lucianteo6

lucianteo6

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,094
  • Înscris: 27.09.2005
Eu dupa ce am bagat acele dns-uri am inchis si redeschis routerul si apoi a mers downloadul din google store.

#40
#soryn

#soryn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 08.02.2007
Aceiasi poveste. Le bag am restartat si apoi nu imi merge netul nici pe laptop nici pe calculator nici pe telefon. Trebuie sa le scot ca sa mearga

#41
aristocat

aristocat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 03.09.2004
Salut! A incercat cineva un mapping manual pe modemul asta pt dc++?  I-a reusit? la modemul de dinainte 520 facusem forwardul ok, la asta nu merge si m-a capiat!

#42
#soryn

#soryn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 119
  • Înscris: 08.02.2007
Revin si eu cu o alta intrebare. E normal ca viteza de descarcare atunci cand sunt conectat prin wireless sa fie cam de 2 ori mai mica decat daca am cablu ?

#43
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Si o intrebare de la mine: e vreun secret pentru a face sa vorbeasca intre ele porturile ethernet (LAN1-4)?!

#44
dassaev

dassaev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 06.09.2005
pai acum nu vorbesc intre ele?

#45
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Nu, sint doua calculatoare pe LAN1 si LAN2 si unul pe wifi si nu comunica de nici o culoare (si nu sint la nivelul nu vad discurile sharuite in windows dar habar n-am sa caut nici ce ip au calculatoarele sau daca au vreun firewall personal, sint la nivelul nu vad nici in wireshark) desi au internet. Exista niste configurari complicate la care poti selecta individual porturile LAN1-LAN4 dar sint descrise extrem de criptic si n-am gasit nimic in documentatia modemului sau pe net. Sa fie atit de destept sa se oftice ca am unul dintre ip-uri static (nu dat de dhcp-ul lui); desi totusi celelalte doua sint .2 si .3 alocate de el?

#46
dassaev

dassaev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 06.09.2005
Acelasi setup il folosesc si eu: 2 calculatoare la lan1 si lan2 cu ip-uri fixe iar pe wifi am laptopul cu ip dinamic si comunica fara probleme cu calculatoarele de pe lan.... Nu-mi amintesc sa fi facut ceva special pt asta...

#47
ursica1982

ursica1982

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.11.2012

View Postdassaev, on 05 octombrie 2012 - 07:33, said:

Da merge perfect. Urmeaza tutorialul de aici: http://www.scribd.co...Se-Instaleaza-a
Salut. Am incercat sa conectez o imprimanta prin router la laptop. Am urmat pasii cum sunt descrisi in tutorial insa imi apare o eroare si imi zice ca windows nu se poate conecta la imprimanta... ce tre sa mai fac? Mersi.

#48
valisoara

valisoara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 106
  • Înscris: 14.12.2006
Salut,
Am si eu acest modem de curand. Imi spune cineva cum sa fac sa intru in setarile routerului din Chrome? Nu reusesc... merge accesat doar din Win IE. In Chrome dupa ce introduc user si pass nu se intampla nimic... ramane in acelasi ecran.
Mai are cineva ac problema?

Multumesc,

#49
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
Pe acest model merge să conectezi calculatoare pe porturile 3 și 4?

Edited by KyKyKyKy, 08 November 2012 - 23:05.


#50
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Sint niste bife pentru calculatoarele din 3 si 4 (vezi pe la advanced/lan sau ceva similar), am reusit sa gasesc solutia dupa nu stiu cit timp; de fapt era o problema compusa, testasem portul 2 ca mere sigur dar in disperare de cauza am incercat si 3 si am lasat acolo echipamentul, dupa ce am configurat totul tot nu mergea - din cauza ca 3-ul era diferit configurat de 2.

La asta vad ca e mai clar meniul (desi tot idiotic) dar Huawei astia sint crima si pedeapsa.

#51
bolovan

bolovan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,376
  • Înscris: 13.02.2004
Am si eu o intrebare. Vreau sa redirectionez portul 80. Vreau exterior pe portul 80 sa accesez un server http din retea.
Am intrat la Advanced-Nat-Port Mapping si am creat o regula de nat (de fapt, am creat mai multe: pt vpn, dns, ssh etc.) Toate merg, mai putin cel de 80. Initial cand am creat regula, am fost avertizat ca server-ul http din router o sa fie mutat pe portul 8080. dupa restart...tot pe portul 80 ii...si nici nu pot accesa din exterior server-ul.
Are cineva idee de ce?

P.S. Daca pana la urma nu resusesc sa o scot la capat cu porcaria asta de router...cum fac un simplu bridge intre wan si lan? Pun o placa de retea in server si fac routing-ul de acolo...si folosesc router-ul asta strict pt modem.

#52
dassaev

dassaev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 06.09.2005
Trebuie sa suni la RTC sa-ti deblocheze portul 80. Porturile 80 si 23 sunt blocate by default.

Edited by dassaev, 11 November 2012 - 09:39.


#53
wizzardro

wizzardro

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 335
  • Înscris: 08.03.2004
dassaev esti sigur?  acum am verificat din curiozitate si nu is inchise. eu zic sa te uiti la setarile pe care le ai in modem ca e de acolo. bolovan la fel eu zic sa verifici intai in conf la tine, nu e ok sa setezi pe un port si sa mearga pe altul, si apoi verifica iar setarile din modem.

#54
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Vezi ca are si niste setari de firewall.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate