Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Anevrism de aorta ascendenta

Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...
 Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...

Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov
 Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024

Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala
 Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...

In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat
 

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

#19
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,023
  • Înscris: 08.06.2003
Da, foarte buna întrebare, sunt si eu interesat ! Ca WiFi-ul pe HG655b este o catastrofa...Posted Image

#20
tziga

tziga

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 23.06.2008
Am o problema la Huawei hg 658 si anume ca pot accesa 192.168.1.1 dar nu pot modifica nimic aici si nici nu pot sa conectez alte calculatoare la wireless. Nu stiu ce gresesc.

#21
ByLevy

ByLevy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 23.10.2010
Semnalul pe wlan, pare identic cu cel dinainte pe care l-am avut, un HG520, dar asta in conditiile in care nu l-am testat de la distanta si am semnal aproape full pe PC cu doua camere distanta intre modem si pc.
Am sa verific si acest aspect cu un telefon wireless, pentru ca aproximativ am idee de pozitiile din exterior si nivelul wireless pe care-l avea fostul modem.

#22
rilo

rilo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 23.03.2008

View Postandyro78, on 04 septembrie 2012 - 13:27, said:

Trebuie sa introduci DNS-urile Romtelecom in setarile modemului: 192.168.1.1 --> Basic --> LAN --> DHCP Server:

Primary DNS Server Address: 193.231.100.130
Secondary DNS Server Address: 193.231.100.134

Fratele meu...de zile incerc sa rezolva ceasta problema....raspunsul tau m-a rezolvat si il recomand tuturor celor care nu pot donwloada de pe google play sau google store si binenteles au router de la romtelecom hg658
Multam din nou!

Edited by rilo, 13 September 2012 - 11:37.


#23
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
Nu mai puneti DNS-urile alea phormuite, spoof-ate sau mai stiu eu ce spyware prin ele, folositi
193.231.100.120
193.231.100.120
sau google
8.8.8.8

#24
Proxemicus

Proxemicus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 18.08.2007
Un mare rahat acest modem. Sau poate doar acest Romtelecom care vinde ceva si dupa aia cere bani pentru asistenta. La ei cica trebuie sa suni doar daca nu-ti merge deloc.

Cazul meu, am cumparat IP fix, e fix, dar nu se vede in internet. Adica nu raspunde la PING sau nu pot sa ma conectez la DVR-ul din casa sa vad camerele. Cand am sunat la ei, mi-au spus sa sun la 0903.903.903 cu 6,2 euro/apel (sau asa ceva).

A mai patit cineva la fel? Are cineva idee ce trebuie sa fac ca sa-mi raspunda si mie maretul router la PING? Sau e ceva ce trebuie facut de ei si nu stiu/vor decat pe bani?

Multumesc!

#25
dassaev

dassaev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 06.09.2005
Advanced --> ACL --> New:
Service Type: ICMP
Access direction: WAN

Dupa asta trebuie sa-ti raspunda la ping.

#26
Proxemicus

Proxemicus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 18.08.2007
Saru'mana boierule! Merge!

Am rezolvat DVR-ul facand NAT pe TR069_INTERNET_R_0_35. Inainte faceam pe TR069_INTERNET_R_VID_35 si de acolo buba...

Ce greu era sa dea din gura si tuta aia de la suport....

#27
dassaev

dassaev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 06.09.2005
Cu placere :)

Stie cineva cu setez un cont sip pe el? vad ca au scos din meniu optiunea cu setarile pentru voip...

#28
kriss13

kriss13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 29.08.2006

View PostProxemicus, on 14 septembrie 2012 - 18:53, said:

Saru'mana boierule! Merge!

Am rezolvat DVR-ul facand NAT pe TR069_INTERNET_R_0_35. Inainte faceam pe TR069_INTERNET_R_VID_35 si de acolo buba...

Ce greu era sa dea din gura si tuta aia de la suport....

NAT pe TR069_INTERNET_R_0_35
TR069_INTERNET_R_VID_35
Care e difereta intre ele?
Eu toare maparile de port le-am facut pe TR069_INTERNET_R_VID_35 si merg perfect.

Pe de alta parte nu reusesc urmatoarele:\

USB stick
-acces din exterior nu merge chiar cu port mapat
pe intern il vad, dar gol, chiar daca am fisiere pe el, e formatat ExtFAT.
Mi-am mapat alte porturi si merg perfect pt web server,vpn,  si tot felul de servicii. (nu sint chiar noob Posted Image)

-DLNA stiu ce e dar la fel nu vede nimic cind dau neable/browse
am un bravia care se conecteaza perfect DLNA la Mac server (apple, nu mac adress Posted Image dar ideea unui hdd direct pe ruter e mai ok.

Orice ideee e binevenita.

ps.
exista custom firmware pt ruteru esta?

Edited by kriss13, 15 September 2012 - 23:39.


#29
gabrielk

gabrielk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 24.06.2006
Aveti idee de ce se conecteaza laptopul prin wireless la 65mbps in loc de 150 mbps? Si cu 655-ul de dinainte mai aveam ceva necazuri de genul acesta insa la un restart se realiza conexiunea la 150mbps. Am un mic server local cu care mai fac transfer de fisiere si diferenta de viteza se simte ...

#30
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,205
  • Înscris: 18.04.2008
De cât ai linia?
Așa îmi face și mie HG655B

#31
gabrielk

gabrielk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 24.06.2006
conexiunea e fttb 100mbps, ma rog, nu stiu ce legatura are. ideea era de ce laptopul se conecteaza la router doar la 65 mbps? alta porcarie :D, 655 de la tara, l-am vizitat de curand se conecteaza la 135 mbps :D

#32
baghera99

baghera99

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.09.2012

View Postdassaev, on 14 septembrie 2012 - 18:16, said:

Advanced --> ACL --> New:
Service Type: ICMP
Access direction: WAN

Dupa asta trebuie sa-ti raspunda la ping.
ma ajutati si pe mine? au vreau sa joc fifa on line. Am facut ce sa scris mai sus si raspunde la ping acum insa tot nu pot sa fiu host.

View PostProxemicus, on 14 septembrie 2012 - 18:53, said:

Saru'mana boierule! Merge!

Am rezolvat DVR-ul facand NAT pe TR069_INTERNET_R_0_35. Inainte faceam pe TR069_INTERNET_R_VID_35 si de acolo buba...

Ce greu era sa dea din gura si tuta aia de la suport....
am facut si asta si tot ip care imi apare este 192.168.1.2

#33
lolofer

lolofer

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 16.07.2008
o imprimanta a reusit sa conecteze cineva prin portul usb al routerului?
Pe cutie la portul usb apare si o imprimanta dar in manual nu specifica decat spatii de stocare.

#34
dassaev

dassaev

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,442
  • Înscris: 06.09.2005
Da merge perfect. Urmeaza tutorialul de aici: http://www.scribd.co...Se-Instaleaza-a

#35
cbogdanel

cbogdanel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 06.09.2011

View Postandyro78, on 04 septembrie 2012 - 13:27, said:

Trebuie sa introduci DNS-urile Romtelecom in setarile modemului: 192.168.1.1 --> Basic --> LAN --> DHCP Server:

Primary DNS Server Address: 193.231.100.130
Secondary DNS Server Address: 193.231.100.134
Saru'mana, m-ai scos din incurcatura.
Imi venea sa-l arunc pe geam.
Sanatate!

#36
maul

maul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 616
  • Înscris: 10.11.2005
are tot 2 SSID-uri ca si HG655b (WEP si WPA) ?
WPS este activat?

Edited by maul, 18 October 2012 - 09:26.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate