Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bascula (si altele) For...

Problema anxioasa, e normal cum g...

Vitrina sucuri

F.Charm - La inalțime
 Marker de scris pe bidoane

Lecțiile trase de comandanti...

Recomandare telefon pt poze si ba...

Casa de paie
 Verificare baza de date a politiei

Xiaomi sub 1200 lei

programul Marțea Mastercard

Adaptare aspirator pe baterii, la...
 Resetare baterie Acer Aspire E5-575

AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G

Ucigand cu cruzime in numele lui ...
 

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

#1099
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,130
  • Înscris: 18.04.2008
Îți iei un AP sau alt router și rezolvi problema

#1100
miti55

miti55

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 19.04.2010
Am internet Telekom prin router HG658 V2 si un DVR conectat la acest router.Desi am facut port forwardind nu pot accesa dvr din exterior. Am constatat ca nu pot da ping pe ip extern. Ma poate ajuta cineva in configurarea acestui router?Multumesc!

#1101
sorryyn

sorryyn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 09.09.2009
am 2 routere hg 658 la care sunt aprinse toate becurile atunci cand sunt pornite imediat(led verde sau portocaliu).am dat resetare cu power si nu mai merge nimic.nu inteleg cum am patit  in 2 saptamani sa se strice,unul folosit pe rds 3 ani si altul abia luat de 1 saptamana de pe olx .
Se mai poate face ceva cu ele sau pot sa le arunc?

#1102
l0calh0st

l0calh0st

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,074
  • Înscris: 22.04.2009
Salutare,

Am un HG658 v2 de la Telekom si as vrea sa fac by-pass la functia de NAT iar IP-ul extern (care e static) sa se duca direct intr-un alt router. Exista vreo posibilitate in acest sens?

Multumesc.

#1103
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Da. Te uiti în interfața de administrare, si la interfața de internet pui bridged in loc de routed.

Daca nu ai drepturi sa faci modificarea, suna la suport si iti seteaza ei interfața.

#1104
l0calh0st

l0calh0st

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,074
  • Înscris: 22.04.2009
Super, merci de idee.
O sa incerc diseara si revin cu un update.
Teoretic n-ar trebui sa influenteze interfata de IPTV, ma gandesc...

#1105
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Nu. O sa vezi ca poti seta fiecare port in parte daca sa fie iptv sau internet. Acum ai iptv pe 3-4 bridged si 1-2 internet, routed.

Eu aveam versiunea precedenta, dar teoretic si la V2 ar trebui sa fie similar.

#1106
l0calh0st

l0calh0st

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,074
  • Înscris: 22.04.2009
Salutare,

Nu am reusit sa fac modificarea, presupun ca aici se intra.
Daca pun pe optiunea "Bridged", imi zice ca nu se poate seta cu TR069.

Attached File  111.PNG   28.64K   56 downloads

Attached File  112.PNG   16.67K   50 downloads

#1107
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Mda, înseamnă ca asa a facut si la mine, dar am editat manual formul click dreapta-inspect, debifat tr69, apoi submit.

Nu stiu daca încă mai merge, dar merită încercat, daca nu ticket la tehnic.

#1108
l0calh0st

l0calh0st

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,074
  • Înscris: 22.04.2009
Am rezolvat pana la urma. Problema e alta,ca pe al doilea router am alt IP decat cel static. E IP extern, dar diferit de cel care apare in my account.

#1109
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Pana la urma cum ai rezolvat cu bridge-ul? A mers din gui, sau cu suportul tehnic?
Poti schimba MAC-ul celui de-al doilea router?

Edited by MembruAnonim, 18 June 2018 - 22:38.


#1110
l0calh0st

l0calh0st

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,074
  • Înscris: 22.04.2009

 addelin, on 18 iunie 2018 - 22:37, said:

Pana la urma cum ai rezolvat cu bridge-ul? A mers din gui, sau cu suportul tehnic?
Poti schimba MAC-ul celui de-al doilea router?

Cu suportul tehnic. O setare puerila pe HG658 si anume dupa ce te loghezi pe el, te duci in pagina principala, click in stanga pe Internet sau pe globul respectiv albastru, apoi click pe a patra optiune: Connect with another modem. Bine ca am fost inspirat sa dezactivez DHCP-ul de pe local pentru ca degeaba facusem bridge, ca el aloca tot din 192.168.0.0.
Sa schimb MAC-ul pe ubiquiti si sa il trec pe cel identic de pe modem-ul romtelecom?
Nu ma deranjeaza nici IP-ul asta care il am, doar sa nu fie probleme in reteaua lor, atata tot. Insa mi se pare rromie... daca conectez 20 de echipamente cu 20 de MAC-uri diferite, pe toate imi aloca IP?
Asa se intampla si pe Compalul celor de la UPC... daca il trec in mod bridge, absolut orice device, dar absolut orice device conectat are IP extern fix. Mi se pare risipa de IP-uri asa...

#1111
hotm

hotm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 321
  • Înscris: 28.06.2005

 saprosan, on 20 mai 2017 - 19:37, said:

Salut,

Pentru cei ce vor sa isi "zapaceasca" modemul am o versiune mai deosebita..

HG658V100R001C254B010_upgrade_main.bin
http://www78.zippysh...rUqXj/file.html

Atentie! Dupa updatare parola de la admin va fi sndhi83D2q
Atentie #2! Nu vine customizat pt Telekom = zero setari prestabilite

Salutare, poate cineva sa puna din nou in share firmul de mai sus?
Multumesc

#1112
stanescu68

stanescu68

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 03.08.2011
Am modemul Telekom HG658 v2 cu versiune software:V100R001C24B023 si nu pot sa-l pun in modul bridge pt. ca nu imi da voie.Am incercat sa bag V100R001C24B016 dar nu imi da voie.Ce trebuie sa fac pt. a merge in bridge.Daca incerc sa fac upgrade cu HG658V100R001C254B010 banuiesc ca se pierd setarile.Mai am acces la voip dupa introducerea noului soft?

Edited by stanescu68, 02 August 2018 - 17:42.


#1113
musicallro

musicallro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,311
  • Înscris: 21.12.2011
Azi am facut rost de un modem 658. Cel vechi si-a dat "odihna". Am semnalat problema la Telekom la ora 10:00 si la 12:30 il avem pe asta nou instalat.
Modemul 658 a venit cu versiunea se soft V100R001C24B016. Il las asa? Caut sa-i fac update la ....023? Cum se face update?

Edited by musicallro, 06 August 2018 - 13:02.


#1114
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,834
  • Înscris: 29.09.2010
Merita upgrade-ul catre HG658 v2?
Cum vi se pare in comparatie cu vechiul HG658?

Edited by Morphinus, 16 August 2018 - 19:44.


#1115
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,881
  • Înscris: 21.02.2005
Mai micuț, în rest…

#1116
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Nu cred că merită upgrade-ul daca nu ai probleme.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate