![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Modem huawei hg658
Last Updated: Jan 22 2023 18:05, Started by
gigelgicuta
, Aug 14 2012 20:51
·
1

Posted 22 July 2017 - 14:20

HG658 cred că e mai bun.
Mie-e greu să cred că nu ai avut actualizare de soft. Din mod InPrivate/Incognito ai încercat să te conectezi? Dacă nu, pot da un e-mail sau poți cere pe forumul Telekom. |
Posted 23 July 2017 - 06:38

poza cu cele 2 routere ,care sa fie mai bun pe semnal wifi si configuratie ?
cum pot face update de soft pe huawei hg658 ? Attached Files |
Posted 08 August 2017 - 12:17

E ok liniuța aia timidă de Wi-Fi și speedtest-ul la 20 de metri depărtare de router și 2 pereți între?
Am abonament de 6 Mbps pe hârtie dar doar vreo 5.50 Mbps reali în apropierea HG658. ![]() ![]() |
Posted 09 August 2017 - 01:41

Nimeni?
Sau v-ați tras toți pe sagemcom și fibră iar eu am rămas ultimul TelePomist cu răgălia asta de valiză? ![]() Să-mi bag sabia-n teacă, HG658-ul ăsta îmi ocupă jumătate din biroul dublu. |
Posted 09 August 2017 - 08:08

o fi obosit si el, depinde si ce electrica ai prin peretii aia, nu poti sa spui asa pe ghicite ce are, eu il am inchis in dulap la contorul de lumina si bate pana in parcare, stau la etajul 2 si am wifi in masina, altii cu acelasi modem ca al meu nu au in alta camera la 1 perete distanta....trebuie masurat semnalul vazut daca cu el in alt loc se schimba treaba, nu poti sa zici sigur de unde e buba....daca cu alt modem merge bine in acelasi loc, e modemul tau bulit, altfel.....
|
Posted 09 August 2017 - 09:44

Din păcate, la cei 6Mbps doar lipsa semnalului să influențeze performanța…
Se poate mări calitatea semnalului prin alegerea canalului(1 la 13), lățimea sa(20/40MHz) și puterea de emisie a router-ului, toate accesibile în meniu Basic/WLAN… |
Posted 09 August 2017 - 11:41

Am făcut demult asta prietene @Gif2D
Cred că HG658 cam atât are raza de acoperire, până în 20 sau 25 de metri în oricare direcție față de punctul unde e amplasat. Eu întrebam doar dacă acele valori sunt normale la distanța de 20 de metri depărtare față de router + 2 pereți interpuși, nu că ar fi routerul defect. |
Posted 09 August 2017 - 12:04

În cazul meu, ca dealtfel și în cazul lui xcit, semnalul trecea printr-o diafragmă de beton armat, un perete de cărămidă și ajungea destul de bine și în parcarea de la cca. 15m.
Depinde și de interferențe. Și este greu de dovedit, atât timp cât în specificații sunt prevăzute distanțele maxime, fără interferențe, obstacole, etc. |
Posted 27 August 2017 - 11:36

Va salut.
Nu stiu daca s-a mai discutat si de aceea imi cer scuze anticipat, dar as vrea sa setez acest router, HG 658 de la Telekom , pentru a ca anumite device-uri (gen tableta, telefon ) sa se poata conecta la reteaua Wi -FI a routeru-lui, numai intre anumite ore, setate in prealabil de mine. Nu stiu daca se poate asa ceva si mai ales cum se procedeaza . Poate imi explica cineva. Va mutumesc. |
Posted 27 August 2017 - 12:02

Aplicația Tasker instalată pe tabletă și telefoane. Routerul nu e chiar atât de complex.
|
|
Posted 27 August 2017 - 13:02

Eu vreau sa configurez din router, timpul de acces la Wi- Fi pentru diferite device-uri. La routerul precedent pe care l-am avut si care s-a ars, Speedport W724V, se putea acest lucru, dar la acesta nu stiu daca se poate.
|
Posted 27 August 2017 - 14:29

Acum am citit puțin mai bine. Te referi la conectarea la rețea sau la internet?
Pe HG-uri foloseam restricția de acces către internet, dar conexiunea fizică rămânea. |
|
Posted 27 August 2017 - 15:30

Ma refeream la faptul ca din setarile modemului si aici ma refer la modelul Speedport W724V se putea intrerupe wireless-ul intr-un interval de timp anume si pentru anumite device-uri pe care le setai pe baza adresei MAC, la modelul HG 658 nu stiu cum se poate face, daca se poate. La acest model se poate intrerupe total wireless-ul, manual, din butonul modemu-lui dedicat pentru acest lucru, dar eu nu vreau asa, vreau ceva automat, sa nu mai am grija butonului de wireless.
|
Posted 27 August 2017 - 22:21

Nu am găsit o închidere a wireless-ului automat, ci doar restricționarea dispozitivelor conectate (pe cablu sau wireless) în a accesa internetul. Practic dă „Conexiune limitată”
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users