![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
War Thunder
Last Updated: Nov 24 2023 09:23, Started by
burebista
, Aug 14 2012 13:13
·
6

Posted 19 February 2013 - 10:10

Nu înţeleg logica jocului ăsta,cum e posibil ca un avion biplan să lanseseze rachete aer-aer? [ http://www.history.com/images/media/slideshow/korean-war/fighters-loaded-with-rockets.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Sunt rachete neghidate - basic - se foloseau in WWII... iar rusii le folosear abuziv - iar biplanul ala a fost o varianta late ruseasca... etc Edited by KAININE, 19 February 2013 - 10:20. |
Posted 19 February 2013 - 10:47

Sunt rachete neghidate - basic - se foloseau in WWII... iar rusii le folosear abuziv - iar biplanul ala a fost o varianta late ruseasca... etc P51 si p47,stiu ca era echipate cu rachete de 5 inch HVAR sau 5 inch FFAR dar erau sol aer nu aer aer. Rusi stiu ca folosea RS-82 au reusit in 39 sa doboare cateva avioane dar totusi a fost pur noroc,nu puteau lovi avioane de mare viteza. |
Posted 19 February 2013 - 13:05

Avionul p51 mustang din imagine e din razboiul din Corea cam mare diferenta de timp. P51 si p47,stiu ca era echipate cu rachete de 5 inch HVAR sau 5 inch FFAR dar erau sol aer nu aer aer. Rusi stiu ca folosea RS-82 au reusit in 39 sa doboare cateva avioane dar totusi a fost pur noroc,nu puteau lovi avioane de mare viteza. Pai RS-82 chiar sunt - si logic ca e pur noroc sau obisnuinta - eu jucam cu rusii in IL2 si obisnuiam sa folosesc RS-82uri, practic arunc cu piastra unde cred eu ca o sa fie ala, creierul face tot calculul automat ![]() In orice caz a fost super funny ca l-am luat pe ala la distanta aia uriasa - uneori nici de aproape nu ii nimeresti
Pai RS-82 chiar sunt - si logic ca e pur noroc sau obisnuinta - eu jucam cu rusii in IL2 si obisnuiam sa folosesc RS-82uri, practic arunc cu piatra unde cred eu ca o sa fie ala, creierul face tot calculul automat ![]() In orice caz a fost super funny ca l-am luat pe ala la distanta aia uriasa - uneori nici de aproape nu ii nimeresti |
Posted 11 March 2013 - 11:55

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/sRxA_PbWt0A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Un filmulet tare |
Posted 21 April 2013 - 00:15

Beta Tester aici.
Tier 4 Americani Tier 7 Germani Tier 6 Rusi Tier 7 Britanici Tier 4 Japonezi |
Posted 14 May 2013 - 19:52

Si daca nu a observat nimeni:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EyAznFhh-es?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 14 May 2013 - 20:02

Atunci stim ca fortele terestre sunt cele care vor urma
![]() |
Posted 14 May 2013 - 20:38

Dar tot o sa mai ia 2-3 saptamani pana le baga live.Wargaming o sa aiba un concurent serios.De abea astept bataliile Full Real in tancuri.
Acum la aviatie sunt 7 si la rusi si mai imi trebuie ~40 000 pana la lvl 8 la germani.Incepe sa ma enerveze arcade , joc aproape numai istorice. |
|
Posted 14 May 2013 - 23:23

Si daca nu a observat nimeni: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EyAznFhh-es?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ![]() |
Posted 15 May 2013 - 13:12

Tancuri dintre care : AA-uri mobile (Ca http://en.wikipedia....wiki/Wirbelwind) , Tunuri anti-tank/bunker (Sturmtiger , KV-2 , SU-152) , SPG-uri anti tank (Marder III , Su-100 , Elefant pe care voi il stiti ca Ferdinand) si multe altele.Am auzit zvonuri ca o sa adauge si Rocket Artillery , exemple fiind T34 Calliope , Panzerwerfer si artileria mea preferata , Katyusha.
Pana la urma ne-au promis un tech tree foarte interesant , putem sa speram ca o sa aiba si rachete anti tank.As vrea un Sherman cu 2 Tulip pe el. |
Posted 15 May 2013 - 14:29

S-ar putea sa fie chiar si tancuri cu roti acolo ,gen Puma sau BA-10
|
Posted 15 May 2013 - 14:51

Mda, deabia astept o baterie de 5 Katiuse sa traga simultan in nefericitii care le ies in cale.
![]() Momentan teaser-ul e o porcarie dar ramine de vazut cum o sa implementeze si tancuri ca la avioane s-au priceput. |
Posted 15 May 2013 - 17:17

Dupa cum se vede mecanica trupelor terestre din aer ...va fi superb. M-am prabusit odata cu avionul de atac foarte aproape de trupele mele de sol. Era o confruntare chiar pe un drum iar eu am nimerit chiar cand au inceput sa traga. Sa iti mai spun ca fost superb ? AI-ul va fi inlocuit de jucatori reali si cu servere de voice chat, cu putina munca de echipa, va fi incredibil. Comunitatea se va dezvolta enorm. WoW oricum e depasit din toate punctele de vedere de War Thunder si daca vor fi lansate intr-un final toate armele, lucru care era oricum inevitabil, nu va avea concurenta.
o sa putem juca si cu tank-uri? ![]() Vei putea juca si cu fortele navale mai tarziu. Trailerul spune totul perfect, NextGen iar War Thunder e un pionier. E chiar mai bun si decat IL Sturmovik care era candva unul din cele mai complexe simulatoare aeriane. Acum se introduc unitati terestre, navale, sistemul e F2P si ai mult mai multe optiuni decat unele din cele mai bune jocuri actuale iar acesta e doar inceputul. Unele titluri vor fi jucate doar pentru campanie, Wolfenstein de exemplu, sau vor trebui sa se ridice la nivelul SCII. Edited by Ovidiu93, 15 May 2013 - 17:24. |
|
Posted 16 May 2013 - 18:04

Daca nu imi primesc un Katyusha o sa fac urat.
Vreau cel putin un T-60 cu turela BM-8-24 , 24 rachete de 82mm [ http://www.dobroni.pl/foto_galeria/t60_with_bm-8-24_multiple_rocket_launcher.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 03 June 2013 - 14:13

Mai se joaca cineva War Thunder? Vad ca e cam liniste pe aici.
![]()
Dupa cum se vede mecanica trupelor terestre din aer ...va fi superb. M-am prabusit odata cu avionul de atac foarte aproape de trupele mele de sol. Era o confruntare chiar pe un drum iar eu am nimerit chiar cand au inceput sa traga. Sa iti mai spun ca fost superb ? AI-ul va fi inlocuit de jucatori reali si cu servere de voice chat, cu putina munca de echipa, va fi incredibil. Comunitatea se va dezvolta enorm. WoW oricum e depasit din toate punctele de vedere de War Thunder si daca vor fi lansate intr-un final toate armele, lucru care era oricum inevitabil, nu va avea concurenta. Cam cand vom putea juca si cu trupele terestre daca ai idee? |
Posted 03 June 2013 - 15:13

Daca te referi la oameni , nu vom putea.Despre masini si tancuri : pe la sfarsitul veri
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users