Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Gps Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...
 Compresor (domestic). recomandari?

Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024
 TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...
 La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...

War Thunder

- - - - -
  • Please log in to reply
532 replies to this topic

KAININE

KAININE

New Member

• Grup: Members

View Postspumi, on 18 februarie 2013 - 16:44, said:

Nu înţeleg logica jocului ăsta,cum  e posibil ca un avion biplan să lanseseze rachete aer-aer?

[ http://www.history.com/images/media/slideshow/korean-war/fighters-loaded-with-rockets.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sunt rachete neghidate - basic - se foloseau in WWII... iar rusii le folosear abuziv - iar biplanul ala a fost o varianta late ruseasca... etc

Edited by KAININE, 19 February 2013 - 10:20.

spumi

spumi

Member

View PostKAININE, on 19 februarie 2013 - 10:10, said:

Sunt rachete neghidate - basic - se foloseau in WWII... iar rusii le folosear abuziv - iar biplanul ala a fost o varianta late ruseasca... etc
Avionul p51 mustang din imagine e din razboiul din Corea cam mare diferenta de timp.
P51 si p47,stiu ca era echipate cu rachete de 5 inch HVAR sau 5 inch FFAR dar erau sol aer nu aer aer.
Rusi stiu ca folosea RS-82 au reusit in 39 sa doboare cateva avioane dar totusi a fost pur noroc,nu puteau lovi avioane de mare viteza.

KAININE

KAININE

New Member

View Postspumi, on 19 februarie 2013 - 10:47, said:

Avionul p51 mustang din imagine e din razboiul din Corea cam mare diferenta de timp.
P51 si p47,stiu ca era echipate cu rachete de 5 inch HVAR sau 5 inch FFAR dar erau sol aer nu aer aer.
Rusi stiu ca folosea RS-82 au reusit in 39 sa doboare cateva avioane dar totusi a fost pur noroc,nu puteau lovi avioane de mare viteza.

Pai RS-82 chiar sunt - si logic ca e pur noroc sau obisnuinta - eu jucam cu rusii in IL2 si obisnuiam sa folosesc RS-82uri, practic arunc cu piastra unde cred eu ca o sa fie ala, creierul face tot calculul automat :)

In orice caz a fost super funny ca l-am luat pe ala la distanta aia uriasa - uneori nici de aproape nu ii nimeresti

View PostKAININE, on 19 februarie 2013 - 13:04, said:

Pai RS-82 chiar sunt - si logic ca e pur noroc sau obisnuinta - eu jucam cu rusii in IL2 si obisnuiam sa folosesc RS-82uri, practic arunc cu piatra unde cred eu ca o sa fie ala, creierul face tot calculul automat Posted Image

In orice caz a fost super funny ca l-am luat pe ala la distanta aia uriasa - uneori nici de aproape nu ii nimeresti

KAININE

KAININE

New Member

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/sRxA_PbWt0A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Un filmulet tare

SfantulLike

SfantulLike

Oscilatrix Te iubesc <3 .

• Grup: Senior Members
Arata bine jocul :) .

puiu72

puiu72

Senior Member

salut. este vre-un clan romanesc in joc?

SoldierHair

SoldierHair

Active Member

Beta Tester aici.

Tier 4 Americani
Tier 7 Germani
Tier 6 Rusi
Tier 7 Britanici
Tier 4 Japonezi

SoldierHair

SoldierHair

Active Member

Si daca nu a observat nimeni:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EyAznFhh-es?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ovidiu93

Ovidiu93

Senior Member

Atunci stim ca fortele terestre sunt cele care vor urma Posted Image . WoT va fi...terminated.

SoldierHair

SoldierHair

Active Member

Dar tot o sa mai ia 2-3 saptamani pana le baga live.Wargaming o sa aiba un concurent serios.De abea astept bataliile Full Real in tancuri.

Acum la aviatie sunt 7 si la rusi si mai imi trebuie ~40 000 pana la lvl 8 la germani.Incepe sa ma enerveze arcade , joc aproape numai istorice.

SfantulLike

SfantulLike

Oscilatrix Te iubesc <3 .

View PostSoldierHair, on 14 mai 2013 - 19:52, said:

Si daca nu a observat nimeni:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EyAznFhh-es?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
o sa putem juca si cu tank-uri? :naughty:

SoldierHair

SoldierHair

Active Member

Tancuri dintre care : AA-uri mobile (Ca http://en.wikipedia....wiki/Wirbelwind) , Tunuri anti-tank/bunker (Sturmtiger , KV-2 , SU-152) , SPG-uri anti tank (Marder III , Su-100 , Elefant pe care voi il stiti ca Ferdinand) si multe altele.Am auzit zvonuri ca o sa adauge si Rocket Artillery , exemple fiind T34 Calliope , Panzerwerfer si artileria mea preferata , Katyusha.

Pana la urma ne-au promis un tech tree foarte interesant , putem sa speram ca o sa aiba si rachete anti tank.As vrea un Sherman cu 2 Tulip pe el.

SoldierHair

SoldierHair

Active Member

S-ar putea sa fie chiar si tancuri cu roti acolo ,gen Puma sau BA-10

burebista

burebista

Manic Miner

Mda, deabia astept o baterie de 5 Katiuse sa traga simultan in nefericitii care le ies in cale. :D
Momentan teaser-ul e o porcarie dar ramine de vazut cum o sa implementeze si tancuri ca la avioane s-au priceput.

Ovidiu93

Ovidiu93

Senior Member

Dupa cum se vede mecanica trupelor terestre din aer ...va fi superb. M-am prabusit odata cu avionul de atac foarte aproape de trupele mele de sol. Era o confruntare chiar pe un drum iar eu am nimerit chiar cand au inceput sa traga. Sa iti mai spun ca fost superb ? AI-ul va fi inlocuit de jucatori reali si cu servere de voice chat, cu putina munca de echipa, va fi incredibil. Comunitatea se va dezvolta enorm. WoW oricum e depasit din toate punctele de vedere de War Thunder si daca vor fi lansate intr-un final toate armele, lucru care era oricum inevitabil, nu va avea concurenta.

View PostSfantulLike, on 14 mai 2013 - 23:23, said:

o sa putem juca si cu tank-uri? Posted Image

Vei putea juca si cu fortele navale mai tarziu.

Trailerul spune totul perfect, NextGen iar War Thunder e un pionier. E chiar mai bun si decat IL Sturmovik care era candva unul din cele mai complexe simulatoare aeriane. Acum se introduc unitati terestre, navale, sistemul e F2P si ai mult mai multe optiuni decat unele din cele mai bune jocuri actuale iar acesta e doar inceputul.

Unele titluri vor fi jucate doar pentru campanie, Wolfenstein de exemplu, sau vor trebui sa se ridice la nivelul SCII.

Edited by Ovidiu93, 15 May 2013 - 17:24.

SoldierHair

SoldierHair

Active Member

Daca nu imi primesc un Katyusha o sa fac urat.

Vreau cel putin un T-60 cu turela BM-8-24 , 24 rachete de 82mm

[ http://www.dobroni.pl/foto_galeria/t60_with_bm-8-24_multiple_rocket_launcher.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

danielionutb

danielionutb

Member

Mai se joaca cineva War Thunder? Vad ca e cam liniste pe aici. :D

View PostOvidiu93, on 15 mai 2013 - 17:17, said:

Dupa cum se vede mecanica trupelor terestre din aer ...va fi superb. M-am prabusit odata cu avionul de atac foarte aproape de trupele mele de sol. Era o confruntare chiar pe un drum iar eu am nimerit chiar cand au inceput sa traga. Sa iti mai spun ca fost superb ? AI-ul va fi inlocuit de jucatori reali si cu servere de voice chat, cu putina munca de echipa, va fi incredibil. Comunitatea se va dezvolta enorm. WoW oricum e depasit din toate punctele de vedere de War Thunder si daca vor fi lansate intr-un final toate armele, lucru care era oricum inevitabil, nu va avea concurenta.

Cam cand vom putea juca si cu trupele terestre daca ai idee?

SoldierHair

SoldierHair

Active Member

Daca te referi la oameni , nu vom putea.Despre masini si tancuri : pe la sfarsitul veri

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate