![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
War Thunder
Last Updated: Nov 29 2023 18:03, Started by
burebista
, Aug 14 2012 13:13
·
6

Posted 14 August 2012 - 13:13

Adica asta. De ieri s-a dat drumul mai serios la invite pentru Closed Beta. Aplicati aici si sperati.
Mie mi-au trebuit 11 luni si citeva posturi mai rastite pe forumul lor ca sa primesc ieri invitatia. ![]() Ce este War Thunder? Un fel de WoT cu avioane dar spre deosebire de World of Warplanes al lui WG asta e simulator si nu arcade. Ceva filmulete de incalzire. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Ul9tbPopm0o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/XYOMsCQxSFI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/balthUnC1dY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hXfjHGpp5ZQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Am jucat aseara fo' 2 ore si ceva si nu-mi mai venea sa plec de calculator. Grafica superba, control excelent cu joystick-ul si intr-adevar seamana a simulator. Habar n-am ce-am de facut ca nu exista niciun ghid de joc dar in mare e ca la WoT, grinduiesti pentru XP si credite iar cu gold ai niste avantaje (in afara de cont premium inca nu m-am prins care ar fi si celalalte). Jocul e F2P of course. Am reusit sa iau si doua medalii aseara, lucru imbucurator avind in vedere ca habar n-am ce se intimpla acolo in afara de a trage in puncte rosii. ![]() Ca un fan inrait IL-2 Sturmovik jocul asta imi vine ca o manusa si partea mai buna e ca ma face sa renunt la WoT (nu de tot, dar macar pina-l invat p'asta am uitat de WoT). |
Posted 21 January 2013 - 11:54

Este beton jocul..se misca f bine fata de world of warplanes ...si mult mai fun decat World Of Tanks..deci? cine mai joaca?
![]() |
Posted 21 January 2013 - 12:05

Spre rusinea mea io m-am intors la WoT. Poate o sa revin cind il lanseaza oficial.
Ceva nu m-a prins asa cum m-a prins WoT-ul. Jocul in continuare mi se pare deosebit dar sincer n-am timp sa joc 2 jocuri online simultan. Edited by burebista, 21 January 2013 - 12:05. |
Posted 22 January 2013 - 14:33

Eu joc Wot de peste un an si mi s-a cam acrit...
![]() ![]() |
Posted 25 January 2013 - 12:04

Este beton jocul..se misca f bine fata de world of warplanes ...si mult mai fun decat World Of Tanks..deci? cine mai joaca? ![]() Eu m-am apucat de ieri sa joc si este de-a dreptul genial jocul plus ca eu sunt la curent cu tot ce inseamna simulatoare de avioane si aviatie in general. Cine mai joaca sa posteze ![]() |
Posted 25 January 2013 - 12:07

Eu m-am inscris, am downloadat jocul , am primit mailul cu parola dar cand vreau sa intru in joc, nu pot, zice ca e incorecta parola. Care ar fi problema?
|
Posted 25 January 2013 - 13:40

Posted 25 January 2013 - 15:42

Am introdus manual parola, dar nu vroia. Acum am cerut sa-mi schimbe parola, am primit mail cu alta si vad ca merge.
|
|
Posted 25 January 2013 - 21:15

E nasol ca se incarca foarte greu, probabil sunt prea putini jucatori, in rest e ok, deocamdata e mult mai bun decat WoWp.
N-am reusit inca sa aterizez pe portavioane, mereu ma prabusesc ![]() Edited by tiestodj20, 25 January 2013 - 21:16. |
Posted 25 January 2013 - 21:42

E nasol ca se incarca foarte greu, probabil sunt prea putini jucatori, in rest e ok, deocamdata e mult mai bun decat WoWp. N-am reusit inca sa aterizez pe portavioane, mereu ma prabusesc ![]() Stiu se incarca cam 1 min 2 depinde ... Si nu nu sunt putini din contra seara cel putin sunt peste 14.000 online .. Jocul rupe ca grafica si ca sunet cu un joystick merge perfect. |
Posted 25 January 2013 - 21:44

N-am joystick inca, incerc sa ma mai joc, sa vad daca imi place.
|
Posted 25 January 2013 - 21:52

De placut o sa iti placa sigur si pacat ca nu ai un joystick ca e mai realist. Oricum bafta
|
Posted 25 January 2013 - 22:19

Da , in modul Arcade am reusit sa omor vreo 4 sau 5 inamici, o consider o mare realizare avand in vedere ca la jocurile cu avioane sunt paralel.
Am vazut in partea de jos a ecranului ca sunt 3 optiuni, Aviation, Army si inca una. E activa doar Aviation si ma intreb ce fel o sa fie dupa ce le vor implementa si pe celelalte doua. O sa fie o harta mare pe care intra toata lumea, cu avioane , tancuri si se bat toti ? |
|
Posted 26 January 2013 - 12:50

Da , in modul Arcade am reusit sa omor vreo 4 sau 5 inamici, o consider o mare realizare avand in vedere ca la jocurile cu avioane sunt paralel. Am vazut in partea de jos a ecranului ca sunt 3 optiuni, Aviation, Army si inca una. E activa doar Aviation si ma intreb ce fel o sa fie dupa ce le vor implementa si pe celelalte doua. O sa fie o harta mare pe care intra toata lumea, cu avioane , tancuri si se bat toti ? Presupun ca da oricum si eu sunt tare curios cand se vor face update-urile ![]() |
Posted 18 February 2013 - 12:32

Eu m-am apucat de ieri sa joc si este de-a dreptul genial jocul plus ca eu sunt la curent cu tot ce inseamna simulatoare de avioane si aviatie in general. Cine mai joaca sa posteze ![]() Eu mai joc si cu NEMESIS un tovaras de-al meu - mi-a luat ceva timp sa il urnesc insa joaca binisor. Noi suntem jucatori vechi de WoT - ex Pirates. Pe mine ma batea capul sa facem un clan de WTH - jocul imi place mult, nu e deloc plictisitor si diferenta intre el si WOT e ca diferenta intre Ferrari si MiG 29... ambee cool - dar diferite in universul lor. Plus WTH o sa aiba si tancuri si nave in aceeasi batalie... danielionutb - cauta-ma in joc sau pe forum la ei Cate la mine: [ http://i7.photobucket.com/albums/y256/Cain2/346a28ff-de92-4877-bf2d-f592f1e3a152_zpsddd1e915.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] si un filmulet de la mine [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y_ackGbODzY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by KAININE, 18 February 2013 - 12:38. |
Posted 18 February 2013 - 16:44

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users