Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

Telefon de back-up.

Vivando Unirii
 Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...

Pisicuta bagacioasa intra in dulap

Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...
 Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...

montare cablu coaxial pentru semnal digital langa fire de 220v

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

alios24

alios24

Active Member

• Grup: Members
va salut colegi,

am posibilitatea sa trag cablul coaxial pentru semnalul tv digital printr-un canalet prin care trec 4 fire de 220v (1 de 2.5 si 3 de 1.5mm)

imi va afecta semnalul ? teoretic stiu ca da, practic a facut cineva asa ceva ? nu as trage alt traseu ca inseamna sa umplu holul de canalete :P

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

• Grup: Senior Members
Foloseste un cablu coaxial ecranat si de calitate.

Edited by neagu_laurentiu, 12 August 2012 - 10:03.

alios24

alios24

Active Member

ok, asta voi face, dar pot sa-l bag in acelasi canalet cu 220v, asta m-ar bucura enorm :D

mersi de feedback

iceboy2010

iceboy2010

Active Member

alios24, on 12th August 2012, 11:08, said:

ok, asta voi face, dar pot sa-l bag in acelasi canalet cu 220v, asta m-ar bucura enorm :D

mersi de feedback
Atata timp cat e un cablu coaxial de calitate nu e nici o problema , eu am cablu coaxial de la UPC , si e fix langa cablul de curent si nu am nici o problema .

alios24

alios24

Active Member

eu vreau sa schimb instalatia electrica in casa, iar de la panoul de la usa pe o portiune de 4m voi folosi canalet in care vor fi firele de 220v pentru prize

cum firul de la tv intra tot pe langa panou m-am gandit sa-l introduc si pe acesta prin canaletul respectiv pana in sufragerie, si de aici am intrebat daca nu afecteaza liniile de tensiune semnalul digital tv

copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

Supermodel

• Grup: Senior Members
Foloseste un cablu coaxial cu tripla ecranare.

iceboy2010

iceboy2010

Active Member

alios24, on 13th August 2012, 08:34, said:

eu vreau sa schimb instalatia electrica in casa, iar de la panoul de la usa pe o portiune de 4m voi folosi canalet in care vor fi firele de 220v pentru prize

cum firul de la tv intra tot pe langa panou m-am gandit sa-l introduc si pe acesta prin canaletul respectiv pana in sufragerie, si de aici am intrebat daca nu afecteaza liniile de tensiune semnalul digital tv
Exact asa  am si eu instalatia in casa si te asigur ca nu e nici o problema , cablul coaxial trece fix pe langa cel de 220v , si eu am instalatia electrica in casa facuta prin canalet.

alios24

alios24

Active Member

uh tripla ecranare :D

am de la cineva vreo 20m de cablu ramas de la o lucrare, este ecranat.. si chiar ecranat cu foita din cupru...

a fost folosit la o lucrare mai mare, si este o rola, oricum nu e ceva luat de la orice magazin, ci adus pe comanda

e mai bun cel ecranat cu foita de cupru fata de cele ecranate cu aluminiu ?

iceboy2010

iceboy2010

Active Member

DA  e mai bun  , dar si mai scump

iceboy2010

iceboy2010

Active Member

alios24, on 12 august 2012 - 10:01, said:

va salut colegi,

am posibilitatea sa trag cablul coaxial pentru semnalul tv digital printr-un canalet prin care trec 4 fire de 220v (1 de 2.5 si 3 de 1.5mm)

imi va afecta semnalul ? teoretic stiu ca da, practic a facut cineva asa ceva ? nu as trage alt traseu ca inseamna sa umplu holul de canalete Posted Image
Ai facut instalarea? Totul e ok?

alios24

alios24

Active Member

l-am si ingropat prin copex alaturi de FY de 2.5mm dar deocamdata inca e santier in casa, probabil prin iarna ma mut acolo si dau drumu la TV Posted Image

Edited by alios24, 18 October 2012 - 08:20.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate