Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Constructii grandioase in Casa noastra: Romania (Europa)

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
2757 replies to this topic

#2161
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002

View Postszg, on 22 mai 2017 - 13:16, said:

apropo de dezvoltare zona, si-a afisat FCSB pancardele la viitoarea baza de pregatire de la Berceni / statia "Cimitir" Posted Image
Viitoarea statie de metrou se va cimitir?Posted Image

#2162
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
cimitirul este peste drum, si este util atunci cand se intalnesc fecesebistii cu nidamovistii Posted Image , poate ca tot acolo ar fi locul perfect si pt. Spitalul Metropolitan, ca poate mai scapa vreunu :)

Edited by szg, 22 May 2017 - 18:15.


#2163
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
Donati 2% pt cei care au filmat!
UMB, lotul4 din A1 Lugoj-Deva!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/BYYF7839izw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2164
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002
La anul si la multi ani de amanari?

#2165
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
pt drumul express Craiova - Slatina - Bucuresti si Pitesti a garantat ca pana la alegeri va fi gata Posted Image

Edited by szg, 23 May 2017 - 19:13.


#2166
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
Ha...ha...ha....!

#2167
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002

View Postszg, on 23 mai 2017 - 19:11, said:

pt drumul express Craiova - Slatina - Bucuresti si Pitesti a garantat ca pana la alegeri va fi gata Posted Image
Care alegeri? Din ce tara?Posted Image
Dupa banda unica, urmeaza asfat proaspat pe dn1, chiar daca nu era nevoie in anumite portiuni. Pe la voi cand a fost ultima asfaltare?

#2168
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002
Sarbii il contrazic pe Grindeanu: Autostrada Timisoara-Belgrad nu se mai face din cauza Romaniei, nu a Serbiei
Nici nu ma mira, de cand stau ungurii?

#2169
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
o constructie cu adevarat Grandioasa la care nu vad solutii ....viitorul nostru, COPIII nostri!

Ma intreb, de ce sa faca omul copii?
- are bani
- are masini si femei si distractie cat cuprinde
- de ce sa nu f..a timpul si banii in continuare fericit(a) si sa crape pe final
de ce sa se complice facand niste copii
- sa isi bata statul joc de ei
- in primul rand prin sistemul de educatie inconsistent si infect
- si apoi sa ...ii bage la razboi, cu pixul sau cu pusca, sau ...asistat

Daca ar fi un sistem sanatos si nu unul defect, prin care sa-ti fie pur si simplu ...simplu sa ai copii, atunci altcumva ar sta lucrurile.
Eu unul nu recomand NIMANUI sa faca copii, mai ales daca nu au ajutoare, sau daca sotia nu-si sacrifica cariera doar sa creasca copilul, copilul cui in final ...copilul sistemului, ca atat cauti in coarne tot felul de fiinta legate la ochi ...doar doar sa-ti primeasca si copilul tau.

Nu conteaza ca dai bani la gradinita privata, esti tot o sluga proasta pe banii tai, si executi "regulile" acelei gradinite, reguli care sunt in consens cu inconsistenta sistemului din care face parte.

Ma gandesc acum, ce trebuie oare unui sistem sa fie SANATOS si nu PROST (facut) ....pai multa pila si constanta facuta de cei ce trebuie sa plece urechea la nevoile oamenilor si sa ajusteze sistemul si regulile sa iasa treaba cu adevarat bine, pe termen lung in primul rand.

De ce aceste "rabufniri fata de sistemul prsot facut", pt. ca o regula stupida la care toti dam din cap ca maimutele pur si simplu nu ne lasa sa mergem sa facem treaba la servici ....mucii kinderilor.
- pana la 7 ani cand copilul ajunge la scoala obligatori, unde esti mai relaxat din acest punct de vedere, ...mucul/tusea sunt niste DUSMANI FANTASTICI
- de ce aceasta diferenta si aceasta libertate a fiecarei gradinite sa stabileasca ...cat de mult trebuie sa tuseasca un copil ca sa fie lasat la gradi, la acea gradi la care culmea si plateste parintele (nu ca are vreo importanta)!
- anul trecut cei de la Min. Sanatatii. au dat o instiintare gradinitelor sa nu mai recomande antibiotice, deci copilul trebuie lasat 3 zile sa aiba semne clare de boala ca apoi sa se adiministreze
- dar daca la primii muci ti-l trimite acasa, pana la temperatura si alte alea ...il tii 5 zile ...cu cine !?! imi asigura gradinita sau statul sau privatul p..i ...bona adhoc !~?!
- pt. ca sistemul este iar prost facut de oameni la fel de prost educati si instruiti, babele / bunicile sunt ..pe duca, pt. ca noi facem copii la batranete (ca sa mai f...m ceva ...timp si bani pana atunci) deci cine naiba sta odata pe luna cate 5 zile cu un copil mucos acasa !?! ca si noua ni se termina zilele de concediu daor pe fitele gradinitelor permise sa aiba fitze
- nu mai bine au gradinitele o clasa/zona de "carantina" in care toti copii cu muci intra si la fel sa aiba cabinete medicale obligatorii, precum in trecut si sa administreze medicamentele , cumparate de parinti evident ,
- iar cand copilul incepe sa aiba temepratura abia atunci sa fie expediat, dar are timp si parintele sa reactioneze,
- nu sa i se zica seara ca ...maine dimineata sa nu mai aduceti copilul la gradi!?!?!
nici macar timp sa mergi la servici nu ai sa iti iei ...calculatorul, strungul, excavatorul ...si sa lucrezi cu ele ...de acasa!?!?
(pe gradinita ..nu o intereseaza, ele au doar "o regula buna" si atat, cand iesi pe poarta ei ...SISTEMUL trebuie sa preia, pe gradininta/sistemul de educatie nu-i mai intereseaza)

- si ca sa nu mai alerge parintele pe la toti medicii de familie plasati la dracu in praznic fata de copii, medicul gradinitei/scolii, sa fie cel ce scrie reteta si nu NU doar sa il trimita acasa la primii muci, ci sa il tina sub observatie si tratament, iar daca se cere mai mult sa mearga la spital, dar NU ACASA !! ce sunt parintii, doctori, asistente !?! noi doar facem doua dulapuri de medicamente iar cand copilul are iar muci ...nu mai stim ca sa-i dam!! si tot ceai de ceapa si vitamina c ii facem
- da, daca ar exista acele zone tampon IN GRADININTA, in perioade de toamna primavara, gradinita nu se mai goleste (ca acum), ci se transforma in zona tampon pt. boli, si NU CASA se transforma, asa tii o epidemie sub control, nu trimiti parintii cu copilul pe metrou sa mai imbolnaveasca vreo 100 de oameni pe langa cei 10 colegi de la gradi (5 din ei fiind cei de la care a luat boala deja copilul, pana sa aiba semnele bolii) !!!!
- deci, ca sa nu se transforme in focar, trebuie gandit sistemul sa "imbogateasca" gradinitele cu astfel de abordari/dotari incat sa tina copii ...cu muci, nici o grija ...nu se transforma in spitale, dar in zone tampon TREBUIE neaparat
- de ce sarim de cur in sus la gradi cand auzim ALT copil ca tuseste dar la scoala este ...perfect ok, doar pt ca ne-a imprimat sistemul prost facut aceasta teama, dar cand auzim copilul in metrou ca tuseste, tarat de parinti la medicul de familie de la naiba sa-l ia si pe ala, ce mai facem atunci ?! ne umflam si atunci in pene ca de ce nu il tine acasa ?!! o lume proasta este daor o lume ignoranta si prost informata, pt. ca egoisti oricum suntem, dar egoismul este mai pregnant cand este lipsa de educatie si informare.

- se stie ca locul de unde aduc copii bolile acasa este chiar gradinita, sa rezolvam problema de la sursa, nu sa aruncam in spatele parintilor care sunt OBLIGATI sa mearga la servici, in primul rand !!! si sa nu fie transformati toamna/primavara in bone si asistente ambulante, nici o bona nu-ti vine pt. 5 zile din cand in cand !!?!
- ce asistenta e aia de la gradinita, care daor se uita in gat si in nas si iti trimite copilul acasa,
- ATAT face acum acea "asistenta", pt. ATAT a fost ea educata de sistem? pai asta poate face orice educatoare, chiar si portarul, ea pt. ce este asistenta, de ce sa nu fie direct doctorita ...de copii, si sa faca mult mai multe!? precum erau inainte cabinete medicale si la scoli si la gradinite

De ce la anumite gradinite iti primeste copilul cu muci si langa el plasa de pastile, iar altele isi permit sa iti faca viata grea ca sa o aiba ei comoda, dupa paravanul unor "reguli/contracte" locale ?!? De ce permite acest sistem pagubos astfel de derapaje?
Cine oare ar trebui sa ridice problema sa ia masuri si sa gandeasca ajustari continue in acest sens ...vreo organizatie non profit, vreun deputat, vreun guvernant, vreun consilier din MS, cine!?

Deci cine pune impreuna acest sistem si leaga urmatoarele entitati si roluri:
- copii
- transport in comun
- crese/gradinite/scoli (educatie in comun)
- sanatate copii/asistente/medici copii/medici familie
- om mare: cu rol si de parinti dar si de "muncitori/platitor taxe"
- sanatate parinti/medici familie
- servici/bani (ca este capitalism si trebuie sa mearga inainte)
- spital (cand este grav)
- casa (casa nu este spital si nici zona tampon pt. boli si nici parintii doctori si asistente!)

Pana se misca ei toti acesti letargici care se multumesc sa scuipe doar niste reguli inconsistente, si atat, o sa ramana tara fara copii si fara muncitori si trebuie sa importam ..asiatici!!!
Au putorile (astea si alea) nationalismul ...doar de forma, pe gura. In rest parca doar saboteaza, prin nepasare, propria lor tara si natiune.

Edited by szg, 26 May 2017 - 09:30.


#2170
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002

View Postszg, on 26 mai 2017 - 09:12, said:


Au putorile (astea si alea) nationalismul ...doar de forma, pe gura. In rest parca doar saboteaza, prin nepasare, propria lor tara si natiune.
.

#2171
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
in iunie licitatii pt loturi din Pitesti - Sibiu si Pitesti - Craiova !
pai, trebuie si hautostrada .."fordacia" sa inceapa odata

#2172
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
tot in iunie licitatii pt drone care sa urmareasca cosntructorii de autostrazi  ...doua :)
(de parca ala cu drona, n-are si el ...nevoi, sa dea un sms macar cand pleaca de la centru)

#2173
crisbud

crisbud

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,242
  • Înscris: 07.12.2011
http://m.digi24.ro/s...ructurii-731910

#2174
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
nu cred ca Constructorii sunt niste sfinti, "e si ei oameni", cum Drumuri Si Poduri sunt niste incompententi in a-i alerga pe executanti, la fel pot fi de .."cu mici probleme" si constructorii "de milioane de euro", cu 2-3 angajati permanenti si restul subcontractori cand pica cate ceva

Edited by szg, 29 May 2017 - 09:26.


#2175
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002
Încă o veste bună pentru bucureșteni. Proiectul noii Autostrăzi de Centură Sud a Capitalei - transmis la ANAP

#2176
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002
Fratele lui șova Posted Image Posted Image

Inteleg ca el face 100 km de autostrada, A0, pana in 2021?Posted Image

Edited by cata, 31 May 2017 - 08:28.


#2177
szg

szg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 08.02.2013
lumea vrea sa creada, dar chiar nu mai poate ...ar trebui sa le si inceapa odata
dupa modelul unei comune amarate din sudul tarii, in care cu 10 luni in urma erau atatea proiecte pe masa si pana acum ...nu mare branza s-a intamplat, tot cam asa simte lumea si despre aceste mitralieri de proiecte si ..."dorinte de mai bine"

dar daca si or sa inceapa santierele si sa se invarta macaralele ...la cat mai mutle proiecte in paralel !?!?
atunci sa te tii explozie de imagine ! dar si risc, pt. ca trebuie mentinut ritmul, macar la cele incepute ...sunt tare curios ce si cum urmeaza, pt. ca la construit si distrus vise sunt experti in ultima perioada (~30 ani)

apropo, de dezvoltarea imobiliara din jurul soselei Berceni ... se construiesc in paralel
- o benzinarie, destul de mare
- si un bloc, si asta destul de mare
- evident, sa nu uitam si de baza FCSB
deci aglomeratia de pe sos Berceni si statia de metrou "Berceni"/IMGB Depou ...nu scade, culmea, iar sos Berceni ramane la o banda pe sens, precum era si cu 30 de ani in urma, dar fara trotuare si fara scurgeri si cu multe balarii

Edited by szg, 31 May 2017 - 08:44.


#2178
cata

cata

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,049
  • Înscris: 16.02.2002

View Postszg, on 31 mai 2017 - 08:36, said:

apropo, de dezvoltarea imobiliara din jurul soselei Berceni ... se construiesc in paralel
- o benzinarie, destul de mare
- si un bloc, si asta destul de mare
- evident, sa nu uitam si de baza FCSB
deci aglomeratia de pe sos Berceni si statia de metrou "Berceni"/IMGB Depou ...nu scade, culmea, iar sos Berceni ramane la o banda pe sens, precum era si cu 30 de ani in urma, dar fara trotuare si fara scurgeri si cu multe balarii
La cat teren este acolo, se construieste inca prea putin. O rezolvare ar fi prelungire metrou pana dupa centura, cu 2-3 statii.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate