Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placare Baie/bucatarie/hol cu Rig...

Interactive brokers 2002

Ce clasa de amplificatoare prefer...

Salutari, prelingeri apa sub stre...
 Care este diferenta de eficienta ?

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren
 Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...
 citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Program cu care sa vad cine ma suna pe fix

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Awaker

Awaker

Junior Member

• Grup: Members
Ma intereseaza si pe mine daca exista vreun program cu care pot sa vad cine ma suna pe fix. Adica bag firul in modem si cand suna careva, sa-mi arate si mie numarul respectivului, faze din aste. Banuiesc ca se poate, ca centralele digitale transmit si numarul (ca de, pe mobil il vezi).
Asa, si inca o chestie, exista un program care sa fie pe post de robot telefonic? Adica suna omul, si-i intra mesageria :naughty: .
Va cer asta, ca de vreo luna e un tampit care tot suna intre orele 2 si 6, cand dorm si eu mai bine, si ma 'nerveaza rau :death: . Si daca-i aflu numarul (da doamne sa nu fie de pe analogic) vede el si mama lui . :ciocan:

maddogg

maddogg

Member

caller id pe modem ca sa functioneze trebuie sa suporte standardul de la noi, cel folosit de rtc-isti, e dezbatut mai pe larg pe forum;
pina una alta arunca-ti un ochi la jucaria asta : http://www.romteleco.../caller_id_box/
uitasem: trebuie sa activezi din centrala serviciul sunand la relatii cu clientii, taxa e de 3 eur de deschidere si 1 eur/luna (taxa de renuntare la serviciu e de 1 eur  :death: )

Edited by maddogg, 07 November 2005 - 14:59.

montzagcg

montzagcg

New Member

View PostAwaker, on Nov 7 2005, 14:45, said:

Ma intereseaza si pe mine daca exista vreun program cu care pot sa vad cine ma suna pe fix. Adica bag firul in modem si cand suna careva, sa-mi arate si mie numarul respectivului, faze din aste. Banuiesc ca se poate, ca centralele digitale transmit si numarul (ca de, pe mobil il vezi).
Asa, si inca o chestie, exista un program care sa fie pe post de robot telefonic? Adica suna omul, si-i intra mesageria :naughty: .
Va cer asta, ca de vreo luna e un tampit care tot suna intre orele 2 si 6, cand dorm si eu mai bine, si ma 'nerveaza rau :death: . Si daca-i aflu numarul (da doamne sa nu fie de pe analogic) vede el si mama lui . :ciocan:

Salut! Nu stiu deocamdata nimic, dar iti pot sugera sa ceri 1 desfasurator la Romtelecom! Te costa mai putin si aflii si nr direct de la ei! Ultima oara costa 1 euro / dolar (scrie pe site). Nu trebuie sa activezi nimic! Bafta!

apollo_expert

apollo_expert

Inactive Member

• Grup: Senior Members
Probabil ca vrea sa vada numarul pe loc pentru ca nu vrea sa raspunda la oricine care suna  :naughty:
Vezi ca exista un mic aparat in care conectezi cablul de la romtelecom si din el conectezi telefonul tau. Deasemenea trebuie sa iti activezi serviciul CallerID de la Romtelecom dupa cum s-a zis mai sus. Ciao.

Edited by apollo_expert, 07 November 2005 - 16:54.

aurafas

aurafas

Member

View Postmaddogg, on Nov 7 2005, 14:57, said:

trebuie sa activezi din centrala serviciul sunand la relatii cu clientii, taxa e de 3 eur de deschidere si 1 eur/luna (taxa de renuntare la serviciu e de 1 eur  :death: )
Clar, e cel mai simplu asa. Uite: http://www.romteleco...mentare/clip-a/
Si eu am. In functie de ce telefon fix ai, poti vedea si apelurile ratate.

boschetarul

boschetarul

Member

iti cumperi un tel fix cu lcd si functie de afisare a apelurilor , apoi completezi un formular la romtelecom pt activarea serviciului de callerID. eu stiam ca pretul acestui serviciu e vreo 2,5lei pe luna...

Edited by boschetarul, 07 November 2005 - 20:26.

tembelutzu

tembelutzu

Junior Member

View Postboschetarul, on Nov 7 2005, 20:26, said:

iti cumperi un tel fix cu lcd si functie de afisare a apelurilor , apoi completezi un formular la romtelecom pt activarea serviciului de callerID. eu stiam ca pretul acestui serviciu e vreo 2,5lei pe luna...

Subscriu...asa e

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate