Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cand va deveni tehnologia 5G majo...

Fals pozitiv ?

Masina sprijinita pe 2 roti

Rant MediaGalaxy și alții
 Capriori direct pe centura

Easun SMV 8KV vs Growatt SPF 6000ES

FOSSIL vs FOSSLI Romania

Glande salivare infundate
 Interpretare consult oftalmologic

Cand se inlocuiesc bujiile?

Situatie ciudata Whatsapp

Exclusivitate: „Regele moar...
 Achizitie auto din Germania

Romanii vor putea intra in SUA fa...

Doresc estimare dimensiuni camera

Obtinere ip dedicat Romania

Afacere 16 ani

- - - - -
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

Tront

Tront

Member

• Grup: Members
Salutari.
Stiu ca poate sunt prea mic pentru asa ceva, dar sincer mie jena sa le mai cer bani parintilor ,, imi dati va rog 10-20 de lei sa ies la un suc '' si dupa sa zica ca nu prea au bani si ca sunt mai importante alte lucruri.
Niciodata nu am cerut sume mari si cand am vrut ceva mai scump mereu am strans bani ( de la rude sau de la ei sau bani economisiti dupa iesiri ) si mi-am cumparat ( in afara de haine, dar niciodata nu am fost fitos la haine :) ).
Deci, ce pot face la 16 ani, cu o suma minima investita si sa imi scot cativa lei de buzunar. Nu cer sume mari, ma multumesc cu 50 de lei pe saptamana sau la 2 saptamani. Cu cat  este mai mult, cu atat mai bine, dar sunt realist.
Ce am incercat : Spalat masini la vecini pe bani, am scos ceva banuti darrrr nu prea le spala des pentru ca majoritatea au masinile de la servici si au si spalatorie la servici ( stau la curte ).
- sa incerc sa vand diverse bunuri pentru a scoate profit, dar nu mai merge.
Stau la 3 km de Bucuresti.
Multumesc mult tuturor.

boxerbull

boxerbull

Member

part time job, vezi pe la kaufland& co

dan84

dan84

Senior Member

• Grup: Senior Members
Fa-ti publicitate cu spalatul masinilor si o sa ai ceva clienti.

LensFlare

LensFlare

Tin Foil Mask Society

Poti scrie articole pentru diverse site-uri, se plateste destul de bine (poti face usor 500 - 600 lei / luna). Vezi rowriters .com si alte site-uri / forumuri pentru webmasteri.

Edited by LensFlare, 01 August 2012 - 06:27.

catalinn87

catalinn87

Junior Member

Eu am o idee dar nu prea ai cum sa o folosesti pentru ca nu ai 18 ani, dar poti incerca cu numele tatalui tau, sau un frate mai mare, sau un var, etc. dar sa aiba 18 ani.
Eu castig constant din pariuri cu o metoda destul de simpla insa trebuie sa ai multa rabdare si de ce nu, ceva noroc.

Depun 50 de lei in contul unei agentii ( nu ma refer la agentiile de colt de strada ), si ma pun sa joc pe fotbal si tenis live !!!
Atentie, ma joc doar live, si pe cote foarte foarte mici . Gen 1.02 , 1.03, 1.04, 1.05.
Varianta este putin riscanta pentru ca pui in joc toata suma, dar daca esti atent si urmaresti desfasurarea unei reprize, unui set, sau a meciului intreg cotele astea ies foarte simplu si in 2 zile iti recuperezi banii.

Nu e greu de ghicit ca o echipa care conduce cu 2-0 sau 3-1 in minutul 83-84 o sa castige meciul. Cota ar fi 1.025 probabil si inmultit cu 50 lei , practic ai un profit de 1.25 lei. Exista si cazuri speciale cu 3 goluri in 5 minute, dar ti-am zis, daca urmaresti atent si crezi ca nimic nu se mai poate intampla, pariaza fara grija. Si de asemea eu mai sunt atent si la alte aspecte. Intotdeauna imi iau cotele astfel incat daca apare inca 1 gol sau 1 break, sa fiu acoperit si sa nu pierd.

De exemplu pentru un meci de fotbal, daca scorul este 2-0 in minutul 82 , nu ma duc pe sub 2.5 unde cota ar fi pe la 1.10 sau 1.08 ci merg pe sub 3.5 unde cota e 1.03-1.025 etc. si in felul asta sunt aceperit in cazul in care mai inscrie o echipa.

La fel in tenis. Daca intr-un set scorul este 4-1 pentru jucatorul 1 si jucatorul 1 serveste , in mod normal setul se termina 6-2 daca nu se mai face nici un break. Eu aici nu pariez sub 8.5 seturi, unde cota ar fi 1.2 probabil, ci pariez sub 10.5 unde cota este 1.04 de exemplu. In cazul asta sunt acoperit pentru un eventual break.

Sa spunem ca pariezi pe zi cam 10 meciuri, si o sa ai un profit de 12.5 lei. Eu am jucat si pana pe la 30lei profitul pe zi. La agentia la care ma joc eu, limita de retragere este 25 lei, si sincer aproape in fiecare zi scot cate 25-30 de lei. Totul este sa fii foarte atent la ce meciuri joci, sa ai foarte multa rabdare si sa fii meticulos. In 2 zile poti sa iti scoti banii investiti ( cei 50 lei  la inceput) si pe urma orice pierzi practic pierzi din profitul acumulat pana atunci. Ideea e sa pierzi cat mai tarziu sau deloc.

Mie unul imi place la nebunie cand se aduna in cont cate 1 leu, cate 1 leu, cate 1 leu, si daca la sfarsitul zilei ajungi la 20-30 de lei profit, este chiar foarte bine. Nu trebuie sa te gandesti ca atunci cand pariezi castigi 1 leu. Trebuie sa te gandesti cat strangi intr-o zi.
Daca facem un calcul simplu, intr-o luna poti castiga 600-900 de lei daca esti pasionat, atent si NOROCOS. Sa nu uitam, ca totusi e un joc de noroc.

Si atentie, intotdeauna sa pariez pe un meci de fotbal dupa ce vezi primele 35-40 minute din prima repriza. Daca meciul e echilibrat si nu se inscriu goluri cum se intampla des in fotbal, pot paria linistitsub 0.5 goluri in prima repriza. La finalul meciului la pariuri live te lasa pana in minutul 89 sa pariezi, practic e mult mai bine si mult mai aproape de final pentru ati iesi pariul, si e mai indicat sa te axezi pe finaluri de meci.

La tenis iti recomand sa nu pariezi la inceput de set. De multe ori jucatorii buni incep slab, ba chiar pierd primul set si revin in al doilea. La tenis trebuie urmarit mai atent meciul, dar nu e greu deloc. Trebuie sa iti lasi mereu o a doua sansa si sa pariezi la sigur. Nu conteaza ca scorul este 4-0 si sanse mari de a fi 6-1 sau 6-2 intr-un meci dezechilibrat. Mergi la sigur si pariaza sub 9.5 sau chiar sub 10.5 gameuri chiar daca castigi 1 leu.

Aceasta este ideea mea, pusa in practica de mine de ceva timp si pentru mine a dat roade pentru ca sunt rabdator, atent si meticulos , dar imi si place foarte foarte mult. Practic este a un job part-time.

Totusi cred ca sunt putini care o sa incerce, sau care chiar o fac deja, pentru ca majoritatea care joaca la pariuri sau la jocuri de noroc cauta sa se imbogateasca sau sa castige averi peste noapte.

Succes tuturor care vor sa incerce.

ofi_tm

ofi_tm

Active Member

View Postcatalinn87, on 1st August 2012, 07:33, said:

Bravo Tront si bravo si tie Catalin.
Pentru Tront, cauta pe net curierat pe bicicleta.

rasistu

rasistu

Troll

impartit pliante, reparat calculatoare prin vecini...

f300

f300

30k si ma duc

Mda, beton idee de afacere: pariuri pe numele (si cardul) altuia!

67Me67

67Me67

Member

View PostTront, on 1st August 2012, 02:35, said:

Salutari.
Stiu ca poate sunt prea mic pentru asa ceva, dar sincer mie jena sa le mai cer bani parintilor ,, imi dati va rog 10-20 de lei sa ies la un suc '' si dupa sa zica ca nu prea au bani si ca sunt mai importante alte lucruri.
Niciodata nu am cerut sume mari si cand am vrut ceva mai scump mereu am strans bani ( de la rude sau de la ei sau bani economisiti dupa iesiri ) si mi-am cumparat ( in afara de haine, dar niciodata nu am fost fitos la haine :) ).
Deci, ce pot face la 16 ani, cu o suma minima investita si sa imi scot cativa lei de buzunar. Nu cer sume mari, ma multumesc cu 50 de lei pe saptamana sau la 2 saptamani. Cu cat  este mai mult, cu atat mai bine, dar sunt realist.
Ce am incercat : Spalat masini la vecini pe bani, am scos ceva banuti darrrr nu prea le spala des pentru ca majoritatea au masinile de la servici si au si spalatorie la servici ( stau la curte ).
- sa incerc sa vand diverse bunuri pentru a scoate profit, dar nu mai merge.
Stau la 3 km de Bucuresti.
Multumesc mult tuturor.

Salut, parerea mea  : incearca sa ajuti oameni in varsta (  ei intodeauna au nevoie de ajutor ) , pe langa  satisfactiile materiale , vei vedea ca  vei simti si satisfactii sufletesti  plus  aprecierea celor apropiati tie ( parinti , rude  etc   )   in momentul cand vor vedea ca ajuti oameni in varsta . Sunt oameni in varsta , care nu au pe nimeni si au nevoie de cineva tanar , plin de energie , pentru mici servicii prin casa , la mici cumparaturi , medicamente   etc  . Daca vei capata increderea unui grup de 5 , 10 , 15  persoane in varsta vei vedea ca vei putea obtine si mici satisfactii materiale ( sau m ai mari )   dar  satisfactiile sufletesti vor fi mult , mult m ai importante plus ca vei avea mult de invatat de la cei in varsta ....

succes .

Edited by 67Me67, 01 August 2012 - 07:42.

ZapperBH

ZapperBH

Active Member

Incearca sa oferi servicii de tipul curatenie prin curte, crapat lemne, tuns iarba, tot ce trebuie pe langa casa ... :) Succes!

Tront

Tront

Member

View PostLensFlare, on 1st August 2012, 07:27, said:

Poti scrie articole pentru diverse site-uri, se plateste destul de bine (poti face usor 500 - 600 lei / luna). Vezi rowriters .com si alte site-uri / forumuri pentru webmasteri.
Care e principiul site-ul?
Din ce am citit eu pe acolo ar trebui sa fac asa :
- un blog al meu ( simplu )
- cateva articole, pe subiectele stiute de catre mine si cateva in engleza ( simplu )
- sa imi postez anuntul cu CV si toate acest lucruri ( simplu )
- sa caut cateva sarcini pe site ( simplu )
- sa imi fac card si sa il atasez la contul paypal care il am ( la banca, imi pot face card doar cu buletinul? as prefera BCR )
Omit ceva?

Eu am o idee dar nu prea ai cum sa o folosesti pentru ca nu ai 18 ani, dar poti incerca cu numele tatalui tau, sau un frate mai mare, sau un var, etc. dar sa aiba 18 ani.
Eu castig constant din pariuri cu o metoda destul de simpla insa trebuie sa ai multa rabdare si de ce nu, ceva noroc.

Depun 50 de lei in contul unei agentii ( nu ma refer la agentiile de colt de strada ), si ma pun sa joc pe fotbal si tenis live !!!
Atentie, ma joc doar live, si pe cote foarte foarte mici . Gen 1.02 , 1.03, 1.04, 1.05.
Varianta este putin riscanta pentru ca pui in joc toata suma, dar daca esti atent si urmaresti desfasurarea unei reprize, unui set, sau a meciului intreg cotele astea ies foarte simplu si in 2 zile iti recuperezi banii.

Nu e greu de ghicit ca o echipa care conduce cu 2-0 sau 3-1 in minutul 83-84 o sa castige meciul. Cota ar fi 1.025 probabil si inmultit cu 50 lei , practic ai un profit de 1.25 lei. Exista si cazuri speciale cu 3 goluri in 5 minute, dar ti-am zis, daca urmaresti atent si crezi ca nimic nu se mai poate intampla, pariaza fara grija. Si de asemea eu mai sunt atent si la alte aspecte. Intotdeauna imi iau cotele astfel incat daca apare inca 1 gol sau 1 break, sa fiu acoperit si sa nu pierd.

De exemplu pentru un meci de fotbal, daca scorul este 2-0 in minutul 82 , nu ma duc pe sub 2.5 unde cota ar fi pe la 1.10 sau 1.08 ci merg pe sub 3.5 unde cota e 1.03-1.025 etc. si in felul asta sunt aceperit in cazul in care mai inscrie o echipa.

La fel in tenis. Daca intr-un set scorul este 4-1 pentru jucatorul 1 si jucatorul 1 serveste , in mod normal setul se termina 6-2 daca nu se mai face nici un break. Eu aici nu pariez sub 8.5 seturi, unde cota ar fi 1.2 probabil, ci pariez sub 10.5 unde cota este 1.04 de exemplu. In cazul asta sunt acoperit pentru un eventual break.

Sa spunem ca pariezi pe zi cam 10 meciuri, si o sa ai un profit de 12.5 lei. Eu am jucat si pana pe la 30lei profitul pe zi. La agentia la care ma joc eu, limita de retragere este 25 lei, si sincer aproape in fiecare zi scot cate 25-30 de lei. Totul este sa fii foarte atent la ce meciuri joci, sa ai foarte multa rabdare si sa fii meticulos. In 2 zile poti sa iti scoti banii investiti ( cei 50 lei  la inceput) si pe urma orice pierzi practic pierzi din profitul acumulat pana atunci. Ideea e sa pierzi cat mai tarziu sau deloc.

Mie unul imi place la nebunie cand se aduna in cont cate 1 leu, cate 1 leu, cate 1 leu, si daca la sfarsitul zilei ajungi la 20-30 de lei profit, este chiar foarte bine. Nu trebuie sa te gandesti ca atunci cand pariezi castigi 1 leu. Trebuie sa te gandesti cat strangi intr-o zi.
Daca facem un calcul simplu, intr-o luna poti castiga 600-900 de lei daca esti pasionat, atent si NOROCOS. Sa nu uitam, ca totusi e un joc de noroc.

Si atentie, intotdeauna sa pariez pe un meci de fotbal dupa ce vezi primele 35-40 minute din prima repriza. Daca meciul e echilibrat si nu se inscriu goluri cum se intampla des in fotbal, pot paria linistitsub 0.5 goluri in prima repriza. La finalul meciului la pariuri live te lasa pana in minutul 89 sa pariezi, practic e mult mai bine si mult mai aproape de final pentru ati iesi pariul, si e mai indicat sa te axezi pe finaluri de meci.

La tenis iti recomand sa nu pariezi la inceput de set. De multe ori jucatorii buni incep slab, ba chiar pierd primul set si revin in al doilea. La tenis trebuie urmarit mai atent meciul, dar nu e greu deloc. Trebuie sa iti lasi mereu o a doua sansa si sa pariezi la sigur. Nu conteaza ca scorul este 4-0 si sanse mari de a fi 6-1 sau 6-2 intr-un meci dezechilibrat. Mergi la sigur si pariaza sub 9.5 sau chiar sub 10.5 gameuri chiar daca castigi 1 leu.

Aceasta este ideea mea, pusa in practica de mine de ceva timp si pentru mine a dat roade pentru ca sunt rabdator, atent si meticulos , dar imi si place foarte foarte mult. Practic este a un job part-time.

Totusi cred ca sunt putini care o sa incerce, sau care chiar o fac deja, pentru ca majoritatea care joaca la pariuri sau la jocuri de noroc cauta sa se imbogateasca sau sa castige averi peste noapte.

Nu imi place ideea de a paria. Asociez pariurile cu bautura, tigarile si semintele la colt de strada.

View Postrasistu, on 1st August 2012, 08:19, said:

impartit pliante, reparat calculatoare prin vecini...
La impartit pliante o sa caut pe net ( desi nu stiu unde, dar traiasca google intr-un fel ).
Calculatoare prin vecini am tot reparat si am obtinut ceva banuti cand au avut ei nevoie de reparatii, dar nu se strica asa de multe calculatoare si asa de des prin vecini.
Am mai reparat si cateva telefoane, mi-am demontat si bibilit telefonul meu ( Iphone 4 daca conteaza ) ca sa prind tehnica. Presupun ca alte telefoane se demonteaza mai usor decat asta al meu ( sau asta am auzit si eu  si ce am mai vazut ).

View Post67Me67, on 1st August 2012, 08:41, said:

Salut, parerea mea  : incearca sa ajuti oameni in varsta (  ei intodeauna au nevoie de ajutor ) , pe langa  satisfactiile materiale , vei vedea ca  vei simti si satisfactii sufletesti  plus  aprecierea celor apropiati tie ( parinti , rude  etc   )   in momentul cand vor vedea ca ajuti oameni in varsta . Sunt oameni in varsta , care nu au pe nimeni si au nevoie de cineva tanar , plin de energie , pentru mici servicii prin casa , la mici cumparaturi , medicamente   etc  . Daca vei capata increderea unui grup de 5 , 10 , 15  persoane in varsta vei vedea ca vei putea obtine si mici satisfactii materiale ( sau m ai mari )   dar  satisfactiile sufletesti vor fi mult , mult m ai importante plus ca vei avea mult de invatat de la cei in varsta ....

succes .
In cercul meu de prieteni si cel al parintilor nu prea sunt batrani neajutorati pe langa cei din familie.

View PostZapperBH, on 1st August 2012, 09:09, said:

Incearca sa oferi servicii de tipul curatenie prin curte, crapat lemne, tuns iarba, tot ce trebuie pe langa casa ... :) Succes!
Am vecinii prea harnici, mi-au luat-o inainte.

Ideea e ca per total, visul meu e sa strang si ceva bani de un DSLR si echipamentele necesare( second hand in prima faza, le gasesc mai ieftine ) pentru a imi urma unul dintre visele mele, fotografia ( poate intr-o zi voi scoate bani mai multi decat ofera site-urile de poze specializate ).
Oricum in asta cu fotografia, vreau sa bag banii treptat. Pentru cei rai, Iphone-ul nu il vand, e zgariat groaznic pe spate, fata are ceva zgarieturi, marginile arata de parca a fost un razboi pe ele, butonul de home si lock nu prea merg si e decodat cu gevey sim ( l-am luat cu 1150 ron, dar arata bine cand l-am luat ), acum nu cred ca iau nici 900 ron pe el si raman fara telefon....

Edited by Tront, 01 August 2012 - 13:43.

LensFlare

LensFlare

Tin Foil Mask Society

@Tront daca faci cele enumerate mai sus ai sanse mari sa gasesti un job repede. Totusi trebuie sa fi serios...

dan84

dan84

Senior Member

La frizeria unde ma tund eu (mare si aglomerata non stop) am vazut vara asta un pusti, nu cred ca are mai mult de 17 ani, care strange cu matura parul cazut pe jos. O data la 2-3 minute da o tura, in rest statea si rezema un perete. Din cand in cand il mai trimiteau frizerii sa mai cumpere cate ceva. Nu stiu cat castiga dar e o idee buna si asta decat sa stea sa o arda aiurea pe maidan.

onlyone

onlyone

- - - GAME MASTER - - -

eu nu am ce idee sa iti dau dar mi se pare totusi funny ca ai iphone 4 la 16 ani. stiu pe de alta parte ca la varsta ta imaginea e totul. dar totusi nu esti pretentios la haine - mie hainele mi se par mai importante ca telefonul de ex.
succes, e bine ca ai initiativa.

Edited by onlyone, 01 August 2012 - 21:42.

chinaman

chinaman

Member

nu te supara ca-ti spun dar si un SRI LANKEZ castiga mai mult ca tine, esti totusi intr-o tara civilizata din Europa nu ai putea face ceva mai productiv cu timpul tau? Cu siguranta da. sa castigi 600ron pe luna si cu risc si cu investitie si sa fi toata ziua benoclat pe pariuri live... imi pare mult lucru, atentie, meticulozitate pentru bani de nimic. daca esti in stare sa faci chestia asta si nu o dai in bara des sunt convins ca poti sa ai activitati mult mai productive si folositoare cu castiguri de om normal.

Tront

Tront

Member

View Postonlyone, on 1st August 2012, 22:42, said:

eu nu am ce idee sa iti dau dar mi se pare totusi funny ca ai iphone 4 la 16 ani. stiu pe de alta parte ca la varsta ta imaginea e totul. dar totusi nu esti pretentios la haine - mie hainele mi se par mai importante ca telefonul de ex.
succes, e bine ca ai initiativa.
Pe iphone am dat fix 1100 ron, din banii stransi de craciun ( anul asta ).
In general hainele le iau de la reduceri. + ca vara e mai simplu cu imbracatul, un tricou, pantaloni scurti si sandale. In general imi iau tricourile de la Pull&Bear sau C&A si mai mult de 40 ron nu dau pe tricouri. Anul asta de ziua mea de exemplu am primit o groaza de tricouri dragute, si am scapat de o cheltuiala vara asta :))).
Nu zic ca ma imbrac prost, ma imbrac mediu ( nici fite dar nici cel mai ieftin ).

OnTopic: Sa ma duc cu curaj la diverse firme si sa le intreb daca cauta ajutoare !?

L.E: Nu cred ca e bine spus tupeu, e mai bine cu curaj :)

Edited by Tront, 01 August 2012 - 22:39.

chinaman

chinaman

Member

View PostTront, on 1st August 2012, 23:14, said:

Pe iphone am dat fix 1100 ron, din banii stransi de craciun ( anul asta ).
In general hainele le iau de la reduceri. + ca vara e mai simplu cu imbracatul, un tricou, pantaloni scurti si sandale. In general imi iau tricourile de la Pull&Bear sau C&A si mai mult de 40 ron nu dau pe tricouri. Anul asta de ziua mea de exemplu am primit o groaza de tricouri dragute, si am scapat de o cheltuiala vara asta :))).
Nu zic ca ma imbrac prost, ma imbrac mediu ( nici fite dar nici cel mai ieftin ).

OnTopic: Sa ma duc cu tupeu la diverse firme si sa le intreb daca cauta ajutoare !?

nu cu tupeu, cu bun simt. se angajeaza oameni la tot felul de promotii prin super marketuri (vei umbla imbracat intr-un cartof sau marar) de ex. astea sunt platite pe ora.

Tront

Tront

Member

Nu m-am exprimat eu bine cand am zis cu ,, tupeu ''. Cu curaj :).
Si unde ma duc? De exemplu ma duc la Real din AFI si le zic ca vreau sa lucrez, pur si simplu !? sau sa ma apuc sa caut pe ceva site-uri sau prin ziare? Sunt tare zapacit...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate