Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @nick5roo!

"Seven Seconds"

Incercare bonsai, ce sa tai ?

Cum sa apara poze cu data,ora ?&#...
 Spider-Man: Across the Spider-Verse

Acoperis terasa demontabil

nivelare teren la intrare poarta

Prelungire conductori in interior...
 motor iveco cu turbo

Curatare sifon condens centrala A...

Clubul gratarelor in stil america...

Bariera de oxigen EVOH la teava I...
 Winamp a fost relansat, ca aplica...

Mesaj de text spam de la numarul ...

planificare traseu Europa

Intrebare motor masina spalat ind...

The Dark Knight Rises (2012)

- - - - -
  • Please log in to reply
67 replies to this topic

driftking91

driftking91

Freak on a leash

• Grup: Senior Members
^^ Warning ! Spoiler Alert ! ^^

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

View Postdriftking91, on 30th July 2012, 18:33, said:

^^ Warning ! Spoiler Alert ! ^^
da, ma rog, am specificat eu inainte..

gozmyn

gozmyn

Senior Member

View Postbogdan_z, on 30th July 2012, 18:13, said:

erau 2-3 ocazii foarte banale in care totul se putea termina, poate chiar de la bun inceput.

M-ai facut sa zambesc cand ai repus in comentariul tau toate fazele cand se putea termina filmul. Si Scrisoarea a -III a se putea sfarsi cu raspunul " Nu-mparate!", insa replica e alta. La fel si cu filmul.

Daca il faceau de 5 minute il vedeai in pauza publicitara dintre sport si vreme.  :lol:

ps: ai gasit bilet cu doar 10 lei? :o sigur nu a fost 50, cum aminteai mai sus?

Edited by gozmyn, 30 July 2012 - 17:48.

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

View Postgozmyn, on 30th July 2012, 18:48, said:

M-ai facut sa zambesc cand ai repus in comentariul tau toate fazele cand se putea termina filmul. Si Scrisoarea a -III a se putea sfarsi cu raspunul " Nu-mparate!", insa replica e alta. La fel si cu filmul.

Daca il faceau de 5 minute il vedeai in pauza publicitara dintre sport si vreme.  :lol:

ps: ai gasit bilet cu doar 10 lei? :o sigur nu a fost 50, cum aminteai mai sus?

Pai stai , ce crezi ca doar eu am zis ?
poftim: http://www.slashfilm...k-knight-rises/  :signher:
a fost 10 lei, ca aveam reducere pt studenti.
:w00t:

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

http://www.imdb.com/...836/faq#.2.1.72

mda, aici avem numeroase intrebari cu ceva raspunsuri..

Edited by bogdan_z, 30 July 2012 - 18:33.

gozmyn

gozmyn

Senior Member

Eu nu intelege engleza . :P

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

Oricum, la faza cu politistii care au inceput sa strige si sa alerge spre criminali acompaniata de muzica aceea spectaculoasa, mi-a dat fiori pe sira spinarii si pielea era de gaina.
Eram ca "HADETI, VREAU SANGE, ALERGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATI!!!! FACETI-I PRAF!!!!!!!!!!!!!:bandit:  BATAIEEEEEEEEEEEEE :bandit: :bandit: VREAU OCHIURI iesite din orbite!!!"

Arkouda

Arkouda

Senior Member

Mie mi-a placut cel mai mult cum politistii aia dupa ce au stat in tunel 3 luni de zile inca mai aveau uniformele pe ei care aratau chiar curate si calcate.

A incercat cineva sa poate o pereche de blugi timp de 3-4 luni? Sau un tricou? Ca banuiesc ca nu au avut schimburi la ei cand s-au dus la interventie.

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

View PostArkouda, on 30th July 2012, 21:26, said:

Mie mi-a placut cel mai mult cum politistii aia dupa ce au stat in tunel 3 luni de zile inca mai aveau uniformele pe ei care aratau chiar curate si calcate.

A incercat cineva sa poate o pereche de blugi timp de 3-4 luni? Sau un tricou? Ca banuiesc ca nu au avut schimburi la ei cand s-au dus la interventie.

Dar eu am vazut ca initial intrasera cu armele..
corect?

cand au iesit de acolo aveau bâtele alea dar nu mai aveau arme de foc :lol: .

M0n0

M0n0

Cinefil

Asa e bogdan_z...cum a zis si gozmyn mai sus, daca te-as pune pe tine sa scrii un scenariu de film ar iesi ceva extraordinar de plictisitor si previzibil...
De ce aia si nu aialalta... SPOILERE!!!
-putea sa faca operatie la picior dar nu a vrut ca i-a murit singura iubire si era deprimat...apoi a redescoperit un motiv de a ramane in viata si si-a pus chestia high-tech de la picior.
-chestiile au fost acoperite dupa ce a plecat altfred, daca erai atent...alfred le-a pus ca nu mai avea cine sa le stearga...un detaliu care subliniaza plecarea lui Alfred
-freakin' Bruce Wayne e Batman...chiar si slabit. Plus ca nici un villan nu omoara un erou cand e vulnerabil din start. Nu ai invatat nimic din atatea filme cu eroi si super-eroi? Trebuie villanul sa-l aduca la un astfel de stadiu.
-daca vorbesti de prima scena de lupta dintre Bane si Batman atunci iti dai seama ca Batman a fost nepregatit pentru lupta asta, sau doar a vrut sa se lase invins, cum si a zis-o Bane...
-scena cu motociclistii s-a petrecut undeva pe la apus...iar Batman ii intalneste in tunel, nu afara.
-scena cu politistii si detinutii din cladire...iar, una care invinge scopul unui film. Batman a distrus tunul sa egaleze sansele, desi detinutii aveau pistoale iar politistii nu (Politistii erau mai multi)...ma rog, si mie mi s-a parut aiurea dar nu mai tin minte exact, sunt sigur ca Batman trebuia sa se duca urgent in alta parte.
-bane e un revolutionar. Nu isi face scopul fara spectacol...dar iar, o faza cu "ce zici tu nu mai face un film"...totul putea sa fie mai simplu...pff. Da, si Bane e simplu :lol:
-faza din TDK cu cele doua vapoare a fost mai interesanta pentru ca s-a petrecut mai rapid si a avut un final imediat...la asta a durat 6 luni.
-Bruce nu a fost niciodata in aparat. A iesit din el cand era inca deasupra orasului. The Bat a fost ghidat in larg. Bruce pur si simplu nu a vrut sa mai fie gasit. A vrut sa-si inceapa o viata impreuna cu Catwoman. Ca doar era in scena de final.
-in TDK Joker a dat adresela alea...Batman insa stia din start ca erau inversate (jocul Jokerului a fost ghicit de Batman - think about it, Bruce il stia pe Joker), Gordon nu. Batman s-a dus sa-l salveze pe Dent pentru ca se termina cu tot spectacolul lui Joker stiind ca face sacrificiul dureros. Bruce a plecat pentru ca nu mai era nevoie de el si pentru ca nu si-a putut ierta alegerea (nu a salvat-o pe Rachel). S-a spus inca de la inceput ca nivelul crimei a scazut din cauza legii lui Dent care ii baga pe toti mafiotii in inchisoare...crima organizata disparuse, insa un oras fara crima nu exista. Gordon nu putea sa faca nimic cu Joker ca asta a fost planul sau de la inceput, sa fie prins de politie.
-Joker a fost dus la azilul de nebun, nu la inchisoare.

aa...si bogdane, incearca sa nu mai scrii ca si cum ai fi pe messenger pe-aici...te intinzi prea mult, degeaba.

View PostArkouda, on 30th July 2012, 21:26, said:

Sau cum de fiecare data cand Bruce isi da jos masca automat dispare si machiajul negru din jurul ochilor...a fost o scena cu Alfred cand erau in pestera unde s-a intamplat asta :lol:

Edited by M0n0, 31 July 2012 - 00:03.

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

View PostM0n0, on 31st July 2012, 01:02, said:

asa este, mono.
dar totusi, bane te-a trimis in acea inchisoare in care, iata, nimeni nu s-a gandit sa improvizeze echipamente pt că?ărat, adica sa fim seriosi, puteai infige niste be?e foarte ascutite si de metal in zid, puneai un picior pe ele, apoi urcai si mai sus si tot asa.
dar ma rog, sa zicem ca inaltimea era prea mare si nu aveau aia materialele necesare pt asa ceva..
de fapt eu nici nu-mi amintesc sa fi mancat sau baut ceva pe acolo, de unde naiba aveau aia mancare din moment ce erau la 200-300 metri sub pamant. :confused:

si oricum, bruce a fost torturat atat fizic cat si mental, avea toate sansele sa termine tot filmul in faza urmatoare: cand erau politistii fata in fata cu criminalii, putea sa traga ceva gloante in pamant langa picioarele lor, ii punea sa intre cu totii in cladirea aceea, tragea ceva gloante la stalpi, iesirea si intrarea erau blocate si aia erau prinsi acolo!

apoi, batman putea trage in cladire sa o darame si practic omora pe toata lumea acolo, dar INDIRECT ! deci putea rezolva situatia fara sa traga direct in criminali si mai ales in bale.

apoi (ca sunt sigur ca avea) tragea cu niste lacrimogene si alte substante in acelasi timp in cladire si aia era tot.

cat putea sa dureze sa traga cateva gloante in criminali si sa ii tina inchisi inauntru ? putin timp.

adica din moment ce vezi ca situatia era dezastruoasa de atatea luni de zile, Rezolv-o ACUM !!

si finalul putea fi si mai simplu, de fapt, prea simplu.. :lol:

la final il vedem pe batman si gordon schimband niste vorbe intelepte si batman era in chestia aia zburatoare.
el putea programa pilotul automat si aia era tot (ca stiu ca el programase cu 6 luni inainte sau ceva.. ), iesea din fly-bat :lol: si ala pleca singur singurel.
dar na, trebuia ceva si pt public sa stea cu "ochii mari cat cepele" :lol: ..

Edited by bogdan_z, 31 July 2012 - 07:44.

gozmyn

gozmyn

Senior Member

Mai bogdan_z, te trimitem la Cannes , esti bun de critic. Vad ca ai luat tot filmul la piceor si l-ai facut cum ai vrut tu, ai schimbat cred ca toate scenele din el. Te plangi ca e prea lung, cand el se putea incheia de la prima scena. Ti-am mai zis, dupa tine putem sa il vedem in pauza publicitara.

gozmyn

gozmyn

Senior Member

Pffff... acum observ ca am si tastat gresit. Scuzati-mi greseala de la piceoare.

rayden26

rayden26

Member

• Grup: Members
Filmul este genial. Dupa ce s-a facut TDK cu Joker, ma gandeam ca franciza asta nu mai are ce sa ofere. M-am inselat amarnic. Este evident ca din cele 3 filme The Dark Knight Rises este cel mai bun, din toate punctele de vedere. Eu am ramas impresionat :).

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ydR5SCDtt9k?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :ciocan:

Edited by M0n0, 31 July 2012 - 18:16.
rezolutie insane la poza, evident am scos-o

M0n0

M0n0

Cinefil

View Postbogdan_z, on 31st July 2012, 08:42, said:

de fapt eu nici nu-mi amintesc sa fi mancat sau baut ceva pe acolo, de unde naiba aveau aia mancare din moment ce erau la 200-300 metri sub pamant. :confused:
Iti raspund numai la asta ca poate chiar nu ai vazut...sau poate chiar esti troll.
Franghia cu care erau coborati detinutii ajuta si la coborarea hranei si lichidelor necesare. Din nou, apa putea sa fie la adancimea aia oricum...chiar daca era desert.

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

View PostM0n0, on 31st July 2012, 19:19, said:

Iti raspund numai la asta ca poate chiar nu ai vazut...sau poate chiar esti troll.
Franghia cu care erau coborati detinutii ajuta si la coborarea hranei si lichidelor necesare. Din nou, apa putea sa fie la adancimea aia oricum...chiar daca era desert.

eu, troll? vorbeam de film!   :signher:
Pai de ce i-a hranit?

Adica distrugi poduri, faci un nou sistem de judecata in care condamnatul sa aibe de ales intre 2 variante (care de fapt tot la mersul pe gheata se ajunge..) si pui alti oameni intre timp sa duca mancare la politisti?!

aa, da, ca altfel ar fi murit ori n-ar mai fi avut energie cat sa alerge la acea faza de care am mai povestit..
:thumbdown:   :deadtongue: :deadtongue:

bogdan_z

bogdan_z

Senior Member

Am creat niste memeuri pt acest film. :naughty:

http://9gag.com/gag/4913291

nu, nu e nicio reclama..

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate