![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
De ce ajung asa de greu piesele la radio?
Last Updated: Aug 11 2012 23:07, Started by
deiuma
, Jul 24 2012 10:20
·
0

Posted 11 August 2012 - 09:29

Incetosarea imaginii, la Vara am Insomnii este cenzurata o doza de Pepsi si o geanta de Voiaj Puma, de care au si Akcentii in I'm Sorry. Cna-ul o asociatie non-profit care o da iarasi in bara cand vine vorba de cenzura. De ce au cenzurat doza de Pepsi si geanta de voiaj cu Puma? De ce? Si ce daca eu vad o doza de Pepsi in videoclip, este vreo problema? N-am voie sa o vad si trebuie cenzurata? Doamne fereste, CNA-ul asta de 2 bani. ![]() |
Posted 11 August 2012 - 12:34

Astia cenzureaza total aiurea, mai degraba spus ce nu ar trebui.
|
Posted 11 August 2012 - 12:43

Astia cenzureaza total aiurea, mai degraba spus ce nu ar trebui. Pe vremea cand era Atomic TV, CNA-ul a cenzurat videoclipul Parazitii - Omu' din liftu' tau. Dar au cenzurat cuvinte care nu trebuiau cenzurate: nenorocit, beau, bati, cap, si versul asta "Baga doua degete pe gat cand ti-e rau". Penibil. ![]() |
Posted 11 August 2012 - 12:46

Cna-ul o asociatie non-profit care o da iarasi in bara cand vine vorba de cenzura. De ce au cenzurat doza de Pepsi si geanta de voiaj cu Puma? De ce? Si ce daca eu vad o doza de Pepsi in videoclip, este vreo problema? N-am voie sa o vad si trebuie cenzurata? Doamne fereste, CNA-ul asta de 2 bani. ![]() Chestia cu Blurr-ul este aplicata de R.C.S. -nu C.N.A.-, pentru fa face reclama gratuita. ![]() |
Posted 11 August 2012 - 18:18

Cna-ul o asociatie non-profit care o da iarasi in bara cand vine vorba de cenzura. De ce au cenzurat doza de Pepsi si geanta de voiaj cu Puma? De ce? Si ce daca eu vad o doza de Pepsi in videoclip, este vreo problema? N-am voie sa o vad si trebuie cenzurata? Doamne fereste, CNA-ul asta de 2 bani. ![]() ![]() Asta e ciudat, ambele canale care apartin de RDS, 1 Music si UTV, cenzureaza conform cu aberantele dorinte ale Ceneaului, Kiss TV si MTV le doare in cot de asta. Aha, acum am citit postul lui alfa, deci e o ciudatenie marca Erdeesh, nu sufera reclama gratuita. Edited by Neaceasca85, 11 August 2012 - 18:21. |
Posted 11 August 2012 - 18:29

E doar o presupunere care are sanse ft. mari sa fie adevarata.
![]() |
Posted 11 August 2012 - 18:37

Si pe HIT Music Channel sunt cenzurate reclamele din clipuri.
|
Posted 11 August 2012 - 23:07

Se consideră probabil reclamă mascată!
![]() Oare ar trebui să intru cu masca pe față și cu mit( r)aliera în mână în sediul CeNzurA? ![]() Edited by djl, 11 August 2012 - 23:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users