Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Viteza internet RDS ?!

- - - - -
  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#55
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 22.02.2014
Am fost fortat sa trec la fibra optica de catre DIGI, si acum viteza la net este in jur de 107 max 110 GB la down, iar up am in jur de 104GB.Inainte pe cablu UTP aveam 150, 160 GB atat down cat si up, mentionez ca am abonamet de 300GB.
Echipamentul folosit in prezent este un Gpon HUAWEI HG8143A5 care este setat ca Primary DHCP server, enable WAN este activat, iar la Binding Options sunt activate LAN1, LAN2, LAN3 si SSID1. Pe iesirea de LAN1 am un cablu UTP ca se leaga la un router DLink gigabit care este conectat cu dynamic IP (DHCP).(inainte era setat pe PPPOE).
Dupa montarea Gpon-ului  am avut viteza sub 100GB, si dupa cateva telefoane la Digi au spus ca au rezolvat problema.
Se mai poate face ceva pentru a mari viteza?
La un abonament de 500 GB care este vieza medie reala?
Se poate ca sudura fibrei optice sa nu fie in parametrii?

#56
Sukers

Sukers

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 768
  • Înscris: 05.08.2019

View Poststoshiba, on 21 decembrie 2019 - 18:23, said:

Am fost fortat sa trec la fibra optica de catre DIGI, si acum viteza la net este in jur de 107 max 110 GB la down, iar up am in jur de 104GB.Inainte pe cablu UTP aveam 150, 160 GB atat down cat si up, mentionez ca am abonamet de 300GB.
Echipamentul folosit in prezent este un Gpon HUAWEI HG8143A5 care este setat ca Primary DHCP server, enable WAN este activat, iar la Binding Options sunt activate LAN1, LAN2, LAN3 si SSID1. Pe iesirea de LAN1 am un cablu UTP ca se leaga la un router DLink gigabit care este conectat cu dynamic IP (DHCP).(inainte era setat pe PPPOE).
Dupa montarea Gpon-ului  am avut viteza sub 100GB, si dupa cateva telefoane la Digi au spus ca au rezolvat problema.
Se mai poate face ceva pentru a mari viteza?
La un abonament de 500 GB care este vieza medie reala?
Se poate ca sudura fibrei optice sa nu fie in parametrii?
110GB?!?😲😂😅

#57
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 22.02.2014
Nu,  GB ci MB

#58
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Adica Mb/s, Mbps, Megabits pe secunda.

MB adica MegaBytes nu este unitate de masura pentru viteza.

#59
nmc2006

nmc2006

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 11.03.2016
Salutare, sunt abonat la Digi de cativa ani buni. Am pachetul 1000 , Gigabit, de la ei si daca acum 2-3 ani la testul de viteza de pe site-ul lor aveam viteza la download 900 - 933 Mbps, acum am doar 600-620 Mbps.. La upload am de multe ori viteze superioare, culmea, ajung pe la 850 Mbps, dar asta nu ma incalzeste foarte mult. Am sunat la ei si mi-au servit fraza sablon cum ca " sunt in parametri,  doar daca scade sub 500 Mbps ar fi o problema". Ce sa fac? Sa insist la ei sa vina sa faca verificari la retea aici in bloc? (stau in Bucuresti). De cate ori le spun, imi raspund la fel, ca nu sunt sub 500 Mbps si ca nu exista viteza minima garantata. Dar totusi..ce pot face?? Sa ma duc la ei la sediu sa fac scandal? Posted Image

Edited by nmc2006, 04 June 2021 - 15:02.


#60
eldatar

eldatar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 19.03.2019

View Postnmc2006, on 04 iunie 2021 - 15:02, said:

Salutare, sunt abonat la Digi de cativa ani buni. Am pachetul 1000 , Gigabit, de la ei si daca acum 2-3 ani la testul de viteza de pe site-ul lor aveam viteza la download 900 - 933 Mbps, acum am doar 600-620 Mbps.. La upload am de multe ori viteze superioare, culmea, ajung pe la 850 Mbps, dar asta nu ma incalzeste foarte mult. Am sunat la ei si mi-au servit fraza sablon cum ca " sunt in parametri,  doar daca scade sub 500 Mbps ar fi o problema". Ce sa fac? Sa insist la ei sa vina sa faca verificari la retea aici in bloc? (stau in Bucuresti). De cate ori le spun, imi raspund la fel, ca nu sunt sub 500 Mbps si ca nu exista viteza minima garantata. Dar totusi..ce pot face?? Sa ma duc la ei la sediu sa fac scandal? Posted Image
iti faci abonament business cu viteza garantata sau te multi la alt operator unde pe strada ta are mai multa banda disponibila .

Viteză minimă 200 download / 100 upload .la FiberLink 1000.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate