Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 [UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa
 Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.
 Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!
 

Viteza internet RDS ?!

- - - - -
  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#37
BlueAviCii

BlueAviCii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 02.03.2010
Plateste 15 lei pe luna = FB Popular = 20 Mbps

#38
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 copil_Cuminte19, on 24th July 2012, 02:23, said:

Cred ca stiu cine e tipul ala, e mincinos rau de fel, pe mine m-a dus cu zaharelul. Ai vazut ca in contract ai un cont PPPoE, cu parola si username, pe ala se aplica limitarile.

Ma mir, totusi, ca ti-a zis ca o sa fie viteze de 100 Mbps.

Au un mod tare ciudat de a lucra, la blocurile de langa politie am vazut retea de fibra si cutii cu inscriptia FTTB.

Oricum, daca in contractul tau asa apare, 100 Mbps contacteaza-i si roaga sa vina cineva la tine sa vada ce e baiul. Insa, inca ma mir de ce vad si ce imi zici tu. Eu am testat recent EoC-ul cuiva si avea doar 14 Mbps.


in contractul de furnizare servicii scrie ca e CableLink Popular internetul , dar pe foaia cu username si parola scrie FiberLink ,
cand am semnat contractul tipul de la RDS mi-a zis ca in viitor o sa faca reteau ca la Timisoara 100 MB  
inainte de a trece pe noua retea netul mergea catastrofal , dar apoi a mers cu 100 de MB stabil , apoi au venit cu noul cablu si modem , iar la vecinu meu i-a mers cu 100 de MB  inca de atunci dar la mine max 15 mb download 5 mb upload

#39
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Pai si mie mi-au bagat ''placa'' cu cei 100 Mbps, ca se va face asa pe viitor si se va renunta la EoC, insa nu cunosc absolut pe nimeni sa aiba contract in care sa se specifice acei 100 Mbps, ci doar maxim 20 Mbps.

Mai poate sa fie ceva care sa interfereze cu testele de viteza, antivirusul. Opreste-l si refa testele, s-ar putea sa ai o surpriza.

Netul de la Interlink cum iti mergea? A mers foarte prost dupa preluarea RDS, mai ales ziua. Ma refer aici pe reteaua veche, cu UTP-uri.

#40
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 copil_Cuminte19, on 24th July 2012, 02:34, said:

Pai si mie mi-au bagat ''placa'' cu cei 100 Mbps, ca se va face asa pe viitor si se va renunta la EoC, insa nu cunosc absolut pe nimeni sa aiba contract in care sa se specifice acei 100 Mbps, ci doar maxim 20 Mbps.

Mai poate sa fie ceva care sa interfereze cu testele de viteza, antivirusul. Opreste-l si refa testele, s-ar putea sa ai o surpriza.

Netul de la Interlink cum iti mergea? A mers foarte prost dupa preluarea RDS, mai ales ziua. Ma refer aici pe reteaua veche, cu UTP-uri.

am incercat si fara antivirus , dar tot la fel e
La interlink mergea ok , 20 MB , doar ca la download mergea mai bine , pe torrente acu am max 2-2.5 mb iar la interlink 4-5 mb

#41
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Vezi daca te poti conecta cu contul lui la tine acasa, pe calculatorul tau si fa teste de viteza. Daca tot asa iti merge, atunci e clar ca nu are limitarea activata pe cont.

Eu aveam abonament mai mare la Interlink, imi mergea cu 100 Mbps, pacat ca nu mai sunt, au fost cei mai ok din oras. Cel putin la viteze.

#42
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 copil_Cuminte19, on 24th July 2012, 02:41, said:

Vezi daca te poti conecta cu contul lui la tine acasa, pe calculatorul tau si fa teste de viteza. Daca tot asa iti merge, atunci e clar ca nu are limitarea activata pe cont.

Eu aveam abonament mai mare la Interlink, imi mergea cu 100 Mbps, pacat ca nu mai sunt, au fost cei mai ok din oras. Cel putin la viteze.

o sa merg maine pe la el sa incerc reteaua de la laptop sa vad daca chiar merge asa cu 100 mb , daca merge tot asa inseamna ca e de la mine problema , dar daca zici ca e limitata viteza atunci nu mai stiu ce sa zic

#43
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Ce laptop ai? Placa de retea e gigabit sau suporta maxim 100 Mbps?

#44
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 copil_Cuminte19, on 24th July 2012, 02:48, said:

Ce laptop ai? Placa de retea e gigabit sau suporta maxim 100 Mbps?

nu cred ca e de la placa de retea , daca suporta peste 100 mb inainte suporta si acuma problema tre sa fie altundeva

#45
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Daca ai Fiberlink Popular la 15 lei ai 20Mbps, vecinul tau probabil are Fiberlink 2 39 lei, sau au uitat sa ii puna limita pe cont.
Poate folosesc EoC mai performante, sebgrig a zis pe topicul dedicat ca se pot obtine viteze mult mai mari de 100Mbps daca masterele sunt performante.
Exista si varianta ca testele de viteza ale vecinului tau sa fie alterate de vreun antivirus...

Edited by MembruAnonim, 24 July 2012 - 02:22.


#46
malwarebytes

malwarebytes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,375
  • Înscris: 25.03.2013
Astazi mi-am pus net de la ei.

Edited by malwarebytes, 18 April 2013 - 22:18.


#47
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,190
  • Înscris: 14.10.2008
Ooo, Pitesti, pai unde este doar RDS si Reziliecom pe RDS sa se mearga. Posted Image

#48
malwarebytes

malwarebytes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,375
  • Înscris: 25.03.2013

 Neaceasca85, on 19 aprilie 2013 - 01:16, said:

Ooo, Pitesti, pai unde este doar RDS si Reziliecom pe RDS sa se mearga. Posted Image
Monopolul nu aduce nimic bun. Eu daca as putea as da o lege, chiar daca clientii ar plati mai mult, prin care sa ii oblig pe cablisti sa cableze un nr minim de localitati astfel incat sa avem infrastructura de comunicatii pana si in satelele alea cu o casa la 200 de metri. As da niste facilitati fiscale dar i-as si obliga. Desigur in zonele foarte izolate n-as incuraja dublarea  infrastructurii dar m-as asigura sa existe.

#49
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,190
  • Înscris: 14.10.2008
Concurenta RDS-ului din Romania este apatica si inerta, nici nu modernizeaza, nici nu se extinde, incearca sa scoata cat mai multi bani din infrastructura si clientii existenti.

Cine a putut oferi viteze mai mari pe reteaua existenta (cu mici modificari) si anume UPC, a oferit, cine nu poate si anume RTC pentru ca e limitat tehnic, nu ofera, upload de 0,74 in anul 2013 e de tot rasul.

RDS are practic monopol in Slatina, dar se comporta de parca ar avea 3 concurenti, uite un alt vecin instalat la 7 zile de la semnarea contractului, nu la 120 de zile cum se intampla in alte parti.

Edited by Neaceasca85, 19 April 2013 - 12:41.


#50
malwarebytes

malwarebytes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,375
  • Înscris: 25.03.2013

 Neaceasca85, on 19 aprilie 2013 - 12:40, said:

RDS are practic monopol in Slatina, dar se comporta de parca ar avea 3 concurenti, uite un alt vecin instalat la 7 zile de la semnarea contractului, nu la 120 de zile cum se intampla in alte parti.
La mine au venit tot la o saptamana, pe 10 am semnat pe 18 mi-au instalat, a fost ok s-au tinut de cuvant. La RTC dureaza mai putin de 24 ore.
L.E.
De fapt sa te tii de cuvant e cel mai important lucru nu cat astepti.

Edited by malwarebytes, 19 April 2013 - 13:42.


#51
sirius208

sirius208

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,763
  • Înscris: 17.06.2014
La mine cred ca merge la blana; mai mult nu  duce routerul(TP-link) ca sa fix 100

Attached Files


Edited by sirius208, 12 May 2015 - 18:37.


#52
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Mai mult nu duce nici un router si nu e vina lor.

#53
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,980
  • Înscris: 01.07.2007

 sirius208, on 12 mai 2015 - 18:36, said:

La mine cred ca merge la blana; mai mult nu  duce routerul(TP-link) ca sa fix 100

Merge in parametri.
Ps, foloseste acel share this result data viitoare!

#54
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,190
  • Înscris: 14.10.2008

 sirius208, on 12 mai 2015 - 18:36, said:

La mine cred ca merge la blana; mai mult nu  duce routerul(TP-link) ca sa fix 100

Poate ca se duce la un 98; 106, mai ales uploadul, dar cand ai router de 100 si placi de retea de 100, mai sus de 94 nu se poate, peste 94 doar pe linkurile gigabit, care la randul lor pot maxim 940, nu 1000 in cap.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate