Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...
 Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Viteza internet RDS ?!

- - - - -
  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#19
BlueAviCii

BlueAviCii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 02.03.2010
Daca sunt la fel atunci cu ce ai testat viteza ?
Parerea mea :
1) Te minte vecinul ca troacele nu duc atat !
2) La ce confuzie faci intre MB/Mb nu esti cea mai de incredere sursa ca nu iti da RDS viteza contractata !

#20
adrian001

adrian001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,269
  • Înscris: 02.11.2006
E foarte ciudat ce zici tu pentru ca echipamentele montate de RDS pentru EoC nu prea pot trece de 50 de Mbps ... Pune si tu un speedtest de la tine si un speedtest de la el sa vedem si noi cu ochii nostrii, de asemenea spune ce model e modem-ul de la tine ...

PS: Ar fi bine sa te muti pe topicul Ethernet over Coax de pe aria asta.

#21
gerbil

gerbil

    Membru' activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,057
  • Înscris: 10.09.2005
[ http://www.speedtest.net/result/2080234951.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Fiberlink 2, Bucuresti. Deci se poate sa fie si mai mica de 40.

#22
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

View PostZooMl3sS, on 24th July 2012, 01:30, said:

Daca ar fii EoC nu ati avea nici unul 100 mbps. Probabil sunteti pe reteaua veche care a fost preluata de RDS dar v-au schimbat doar cateva echipamente. :)

nu prea , vecinul meu a trecut primul pe noua retea rds ( cu cablu coaxial si modem ) si de atunci ii mergea cu 100 mb , eu am trecut pe noua retea dupa 2-3 saptamani doar ca eu am max 20 mb iar el peste 100 mb , aceiasi retea , aceiasi echipamente

#23
ZooMl3sS

ZooMl3sS

    Apple User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,266
  • Înscris: 16.07.2011
Posteaza un speedtest de la tine si unul de la el sa clarificam si noi, poate doar ee minte vecinul respectiv cum a mentionat cineva mai sus. ;)

Edited by ZooMl3sS, 24 July 2012 - 00:39.


#24
BlueAviCii

BlueAviCii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 02.03.2010
Sa-l intrebe cineva si ce abonament are !
Vad ca mie nu-mi raspunde .

#25
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

View PostZooMl3sS, on 24th July 2012, 01:38, said:

Posteaza un speedtest de la tine si unul de la el sa clarificam si noi, poate doar ee minte vecinul respectiv cum a mentionat cineva mai sus. ;)

pe acelasi server :
el : [ http://www.speedtest.net/result/2079821159.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
eu : [ http://www.speedtest.net/result/2079824637.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

link speedtest - el
link speedtest - eu

Edited by sunflash2012, 24 July 2012 - 00:46.


#26
adrian001

adrian001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,269
  • Înscris: 02.11.2006
Tu esti sigur ca el are acelasi modem ca si tine :confuzzled: pentru ca viteza pe EoC este astronomica fata de ce am vazut pana acum. Spune si ce abonament aveti si  numele modemului (modelul) ...

#27
ZooMl3sS

ZooMl3sS

    Apple User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,266
  • Înscris: 16.07.2011

View Postsunflash2012, on 24th July 2012, 01:42, said:

pe acelasi server :
el : [ http://www.speedtest.net/result/2079821159.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
eu : [ http://www.speedtest.net/result/2079824637.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Voi nu aveti EoC, asta e clar. Pe EoC maximul este de 50 mbps, ori au facut cine stie ce retea de ***** acolo si nici ei nu stiu ce au facut, ori nu stiu.
Ce abonament ai ? Cat platesti pentru el si care e denumirea lui ?

#28
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012
RDS a cumparat o companie de aici iar apoi a schimbat cabluri etc
din documente nu scrie nici unde ce tip de servicu este ( contractul de furnizare fiind semnat inainte de schimbarea infrastructurii) , dar pe una din foi scrie " informatii care iti permit conectarea la Digi Net Fiberlink " ,iar pe modem scrie   accEOC21 iar tarfiul este de 15 lei / luna

Edited by sunflash2012, 24 July 2012 - 00:52.


#29
ZooMl3sS

ZooMl3sS

    Apple User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,266
  • Înscris: 16.07.2011

View Postsunflash2012, on 24th July 2012, 01:51, said:

RDS a cumparat o companie de aici iar apoi a schimbat cabluri etc
din documente nu scrie nici unde ce tip de servicu este ( contractul de furnizare fiind semnat inainte de schimbarea infrastructurii) , dar pe una din foi scrie " informatii care iti permit conectarea la Digi Net Fiberlink " ,iar pe modem scrie   accEOC21 iar tarfiul este de 15 lei / luna
Acesta este EoC. Stati cumva la casa sau bloc ? Sunteti intr-o zona rurala ?

#30
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

View PostZooMl3sS, on 24th July 2012, 01:55, said:

Acesta este EoC. Stati cumva la casa sau bloc ? Sunteti intr-o zona rurala ?

e la casa , intr-un orasel de 10.000+ locuitori

#31
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
In ce oras locuiesti?

#32
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

View Postcopil_Cuminte19, on 24th July 2012, 02:00, said:

In ce oras locuiesti?

Sannicolau Mare

#33
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Hai lasa-ma, esti din acelasi oras cu mine! :w00t:


Pe unde stai? Zi-mi pe PM o strada, zona, ceva.

Mersi! Pai un motiv ar putea sa fie urmatorul: ONT-ul de la stalp primeste gigabit prin fibra optica, iar pe contul vecinului nu s-au aplicat limitari de viteza, inca.

#34
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

View Postcopil_Cuminte19, on 24th July 2012, 02:10, said:

Hai lasa-ma, esti din acelasi oras cu mine! :w00t:


Pe unde stai? Zi-mi pe PM o strada, zona, ceva.

Mersi! Pai un motiv ar putea sa fie urmatorul: ONT-ul de la stalp primeste gigabit prin fibra optica, iar pe contul vecinului nu s-au aplicat limitari de viteza, inca.

deci sa inteleg ca linia mea are limitare de viteza si a lui nu ?
nu prea urmaresc firul logic , el a fost legat inaintea mea la noua retea de 3-4 saptamani
+ cand am semnat contractul tipul de la rds mia zis ca noua retea o sa fie ca la Timisoara gen 100 mb fiberlink :( acu nu mai stiu ce sa cred

Edited by sunflash2012, 24 July 2012 - 01:13.


#35
adrian001

adrian001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,269
  • Înscris: 02.11.2006
Daca si prietenul tau are tot ACC EOC21 inseamna ca au schimbat master-ul, au pus ceva mai bun decat ce aveau pana acum pentru ca viteza este mult prea mare ... bine ea normal asa trebuia sa fie cu echipamente pentru EoC de calitatea.

#36
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008

View Postsunflash2012, on 24th July 2012, 02:13, said:

deci sa inteleg ca linia mea are limitare de viteza si a lui nu ?
nu prea urmaresc firul logic , el a fost legat inaintea mea la noua retea de 3-4 saptamani
+ cand am semnat contractul tipul de la rds mia zis ca noua retea o sa fie ca la Timisoara gen 100 mb fiberlink :( acu nu mai stiu ce sa cred
Cred ca stiu cine e tipul ala, e mincinos rau de fel, pe mine m-a dus cu zaharelul. Ai vazut ca in contract ai un cont PPPoE, cu parola si username, pe ala se aplica limitarile.

Ma mir, totusi, ca ti-a zis ca o sa fie viteze de 100 Mbps.

Au un mod tare ciudat de a lucra, la blocurile de langa politie am vazut retea de fibra si cutii cu inscriptia FTTB.

Oricum, daca in contractul tau asa apare, 100 Mbps contacteaza-i si roaga sa vina cineva la tine sa vada ce e baiul. Insa, inca ma mir de ce vad si ce imi zici tu. Eu am testat recent EoC-ul cuiva si avea doar 14 Mbps.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate