Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

Viteza internet RDS ?!

- - - - -
  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#1
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012
Buna ziua ,
Am si eu o nelamurire legata de viteza de internet.
Eu si vecinul meu avem acelasi abonament la internet de la RDS ,aceleasi echipamente, doar ca la testele de viteza eu am cam 20 MB iar el peste 100 MB oare de la ce ar putea fi.
Inainte de a schimba echipamentele (inainte nu aveam modem ) aveam amandoi 100 MB.

#2
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,683
  • Înscris: 29.03.2006
In primul rand, viteza de transfer se masoara in Mb/s.
1 MB = ~8 Mb

#3
Dejanvk

Dejanvk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 25.03.2011
e vrajeala rds , eu am cumparat 100 mbps fibra optica, am doar vreo 40 in test.Crezi ca va dau la toate milioanele 100 mb?

#4
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
da, e vrajeala
[ http://www.speedtest.net/result/2080029942.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#5
ady_95

ady_95

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,474
  • Înscris: 23.12.2009
Eu am de pe un FL1 printr-un router wireless de 2 lei la 3-4m distanta de router cam 40Mbps deci nu are cum sa fie teapa...
Ti-a schimbat doar echipamentul sau si cablul?

#6
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

 sunflash2012, on 23rd July 2012, 22:53, said:

Buna ziua ,
Am si eu o nelamurire legata de viteza de internet.
Eu si vecinul meu avem acelasi abonament la internet de la RDS ,aceleasi echipamente, doar ca la testele de viteza eu am cam 20 MB iar el peste 100 MB oare de la ce ar putea fi.
Inainte de a schimba echipamentele (inainte nu aveam modem ) aveam amandoi 100 MB.

Daca tu esti legat la router prin firless, sa zici merci de viteza aia.

#7
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 ady_95, on 23rd July 2012, 23:36, said:

Eu am de pe un FL1 printr-un router wireless de 2 lei la 3-4m distanta de router cam 40Mbps deci nu are cum sa fie teapa...
Ti-a schimbat doar echipamentul sau si cablul?

da mi s-a schimbat si cablul , inainte era cablu normal de retea iar acum este cablu coaxial
stiu care e faza cu viteaza , dar pe teste mie imi da 20 mb iar la vecinu intre 100-180 MB , deci sigur e undeva o hiba

#8
ady_95

ady_95

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,474
  • Înscris: 23.12.2009
Pai asta e problema... Tehnologia e noua pentru erdeeshi si nu iti mai pot furniza aceeasi viteza (teoretic, din cate am inteles se poate, dar practic RDS nu investeste) Deci te-ai ales cu un abonament de internet EoC (Ethernet over Coaxial) cu viteza maxima de 20 Mbps.. felicitari!

#9
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 ady_95, on 23rd July 2012, 23:48, said:

Pai asta e problema... Tehnologia e noua pentru erdeeshi si nu iti mai pot furniza aceeasi viteza (teoretic, din cate am inteles se poate, dar practic RDS nu investeste) Deci te-ai ales cu un abonament de internet EoC (Ethernet over Coaxial) cu viteza maxima de 20 Mbps.. felicitari!

atunci cum de vecinul meu , care are acelasi cablu, aceleasi echipamente , are peste 100 mb , eu insumi am facut testele de viteza....

#10
ady_95

ady_95

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,474
  • Înscris: 23.12.2009
el este cumva mai aproape de "cutie"?

#11
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,900
  • Înscris: 03.02.2005
Conceteaza-ti calculatorul/laptopul la reteaua lui si vezi daca ai aceeasi viteza ca si el, daca nu, atunci e de vina sistemul tau.
Daca ai aceeasi viteza ca si a lui, atunci sunt de vina reteaua, echipamentele sau configuratia de la tine.

#12
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 ady_95, on 24th July 2012, 00:05, said:

el este cumva mai aproape de "cutie"?

cu vreo 5 metri lol ,
da , ar fi o idee sa incerc la el inainte sa sun la eeeerdeeesh
dar ma gandeam sa aud ceva sugestii , gen poate e de la cablu ( cum mi-a sugeratu vechinu') , poate placa de retea etc

Edited by sunflash2012, 23 July 2012 - 23:12.


#13
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009

 sunflash2012, on 23rd July 2012, 23:44, said:

da mi s-a schimbat si cablul , inainte era cablu normal de retea iar acum este cablu coaxial
deci v-au trecut de la FiberLink la CableLink? cum mama dracu???

ori astia au innebunit de tot, ori voi ati avut inainte alt provider care a fost achizitionat de RDS.



 Dejanvk, on 23rd July 2012, 22:59, said:

e vrajeala rds , eu am cumparat 100 mbps fibra optica, am doar vreo 40 in test.Crezi ca va dau la toate milioanele 100 mb?
hai nu zau tovarase? FiberLink2 cu doar 40mbps si nu suni la ei? pai atunci meriti. eu am FiberLink2 si mai jos de 98Mbps
nu scad nici la ora de varf pe orice site de speed test, iar in torrent daca am de unde trage stau numai in 11-12 MBps.

Edited by dygey, 24 July 2012 - 00:06.


#14
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 dygey, on 24th July 2012, 01:02, said:

deci v-au trecut de la FiberLink la CableLink? cum mama dracu???

ori astia au innebunit de tot, ori voi ati avut inainte alt provider care a fost achizitionat de RDS.




hai nu zau tovarase? FiberLink2 cu doar 40mbps si nu suni la ei? pai atunci meriti. eu am FiberLink2 si mai jos de 98Mbps
nu scad nici la ora de varf pe orice site de speed test, iar in torrent daca am de unde trage stau numai in 11-12 MBps.

da , am avut alt provider iar RDS a cumparat firma respectiva
inainte sa trecem pe modem , aveam 20 mb la vechiul provider , dar pana am trecut pe noua retea a RDS aveam intre 20-100 MB , dar de cand cu noile echipamente nu vad mai mult de 20 mb iar pe torrent max 2 MB
de aceea cand am vazut la vecinu meu peste 100 mb am ramas masca , ce poate sa fie de eu am max 20 mb :(

#15
BlueAviCii

BlueAviCii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 02.03.2010
sunflash2012 noi trebuie sa ghicim ce si cum ?
Daca ti-au bagat coax inseamna ca esti pe EoC !
Platesti 15 lei acum ? Ce ai semnat ? Pune si tu un speedtest ca nu te doare mana !

Edited by BlueAviCii, 24 July 2012 - 00:13.


#16
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

 sunflash2012, on 24th July 2012, 01:11, said:

de aceea cand am vazut la vecinu meu peste 100 mb am ramas masca , ce poate sa fie de eu am max 20 mb :(

Aveti amandoi coaxial si modem?

#17
sunflash2012

sunflash2012

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 23.07.2012

 MembruAnonim, on 24th July 2012, 01:13, said:

Aveti amandoi coaxial si modem?

da , tot e la fel

#18
ZooMl3sS

ZooMl3sS

    Apple User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,266
  • Înscris: 16.07.2011

 sunflash2012, on 24th July 2012, 00:27, said:

da , tot e la fel
Daca ar fii EoC nu ati avea nici unul 100 mbps. Probabil sunteti pe reteaua veche care a fost preluata de RDS dar v-au schimbat doar cateva echipamente. :)

Edited by ZooMl3sS, 24 July 2012 - 00:30.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate