Posturi amuzante de pe forum
Last Updated: Sep 27 2023 22:02, Started by
Puferiu
, Jul 19 2012 16:56
·
42

Posted 05 January 2013 - 20:05

Quote Stateam aseara in statie asteptand autobuzul care nu mai venea (pe urma am constatat ca nu mai venea pentru ca nu mai avea statie acolo ) si s-a apropiat un tinerel de vreo 75 de primaveri implinite acum vreo 10 ani cu o punga de saratele (cred) in mana si imi intinde punga sa ma servesc. Evident, il refuz. Insista si a doua oara, eu iar il refuz, la care el, cu un zambet strengar pe buze (gen cu asta de dau gata sigur): Ce, nu-mi spuneti ca nu va place chimenul. E imposibil! |
Posted 06 January 2013 - 16:02

"M-am tot gandit si am si eu o intrebare interesanta. Daca , cand esti mic si esti in burta la mama daca din intamplare iti dai drumul,ea ramane insarcinata si iti faci fara sa stii un fratior sau o surioara? Se numeste incest acest lucru si cand faci 18 ani esti bagat la puscarie nu? " |
Posted 11 January 2013 - 18:10

Viewer discretion is advised
....................................... Quote Am 19 ani, am o prietena stabila, cu care mi-am inceput viata sexuala dar lipsa de experienta si poate si ghinionul isi spun cuvantul. Tot se rup prezervativele atunci cand facem sex. Am incercat cu Durex si cu inca ceva prezervative din Italia si am spart cam 7-8 pana acum. Quote Daca iti faci l**a se poate considera ca silesti mana la prostitutie fortata? Quote Am tot auzit de lubrifiant atat pt "palma" cat si pt. sex. Quote 3. Am o fantezie ca sa zic asa, sa dau o l**a cu prezervativ. Quote io incercam sa regulez niste gagici goale dintr-o revista de benzi desenate. Quote eu luam lenjeria intima a bunicii din cosul cu rufe murdare si ma imbracam cu ea. |
Posted 11 January 2013 - 18:11

"M-am tot gandit si am si eu o intrebare interesanta. Daca , cand esti mic si esti in burta la mama daca din intamplare iti dai drumul,ea ramane insarcinata si iti faci fara sa stii un fratior sau o surioara? Se numeste incest acest lucru si cand faci 18 ani esti bagat la puscarie nu? " ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 12 January 2013 - 16:55

Hai sa mai schimbam aria:
"Am un laptop si vreau sa instalez windows xp Am ajuns pana la locul unde sa il instalez c sau d In partitia C o aveam facuta cu 80 mb In partitia D o aveam aveam 20 de giga Mai aveam nefolositi 60 de giga ne folositi care nu erau folositi In momentul in care am sters partitia C de 80 mb Nu m-a mai lasat sa fac o noua partitie de 80 mb plus 60 de giga care nu erau folositi Cum trebuie facut sa am doar doua partiti una de 20 de giga si una de 60 de giga Ma lasa sa fac doar teri partiti.In D20 de giga in C 80 de mega si inca o partitie F de 60 de giga Cum trebuie facut sa am doar doua partiti una de 20 de Giga in D si una de 60 plus 80 de mega in C" also: "ce s-ar intampla daca as inchide system idle process?" |
Posted 13 January 2013 - 01:15

"M-am tot gandit si am si eu o intrebare interesanta. Daca , cand esti mic si esti in burta la mama daca din intamplare iti dai drumul,ea ramane insarcinata si iti faci fara sa stii un fratior sau o surioara? Se numeste incest acest lucru si cand faci 18 ani esti bagat la puscarie nu? " ba da precoce ala, inseamna ca la 3 ani are deja nepoti |
Posted 14 January 2013 - 19:14

Ultima ora:
"am si eu o nelamurire am fisiere mp3 pe care le ascult mai rar sau foarte rar cu VLC , as dori sa si salvez fisierul tot le fel de rar ,ca sa pot sa-l ascult pe telefon" sublinierea imi apartine @costy_ytsoc ai calculat gesit, are stra-stra-nepoti (36/9) Edited by moftware, 14 January 2013 - 19:16. |
Posted 15 January 2013 - 21:36

De pe Abuzuri:
Quote Am observat ca acest individ are peste 10 mii de mesaje pe forum! Probabil nu are viata sociala si se hraneste doar din a da peste gura utilizatorilor. Probabil asta il face sa se simta important, ii creaza falsa impresie ca e cineva. I-as recomanda sa vada un psiholog. Si asta nu e nicio jignire, eu am fost la 3 psihologi! |
|
Posted 26 January 2013 - 13:57

Quote N-a zis niciun bullshit, nu ai inteles tu bine. Voia sa spuna ca nu este indicata folosirea radierei pentru ca poate inlatura "pospaiu" lui
Spoiler
. ![]() Aurul este greu oxidabil, de aia e folosit la contacte, stergerea contactelor se face datorita sitemului de racire al sursei si procesorului care trage aer inauntru impreuna cu praf si fum (daca se fumeaza in incinta). Ma refer la atunci cand te apuca dragul de crash si te apuci sa scoti/bagi la componente in placa si se depunde praf pe contactele (cu voia dumneavoastra putin oxidate). Am avut ghinionu sa fac curatenie la o retea de vreo 19 calculatoare dupa un an de la deschiderea unui club de internet. Pe langa praf am gasit 2 civilizatii disparute si un mayas. Edited by tom_1133, 26 January 2013 - 14:00. |
Posted 26 January 2013 - 15:08

Spoilerul face parte din citat? Sper ca nu e un citat din respectivul.
|
Posted 27 January 2013 - 21:22

Hai, mai multe. Am cazut de 3 ori cu scaunu
![]() ![]() Vin si euuu ![]() Am si eu o intrebare mai mult pt fete. La prima vedere va atrag baietii mai "facuti" cu ceva muschi nu foarte mari dar sa arate bine gen alex velea? Cat de mult conteaza pt voi fetele ca un baiat sa arate bine proportionat si sa nu fie un slabanog sau un gras Intrebare pentru fete: Ati putea sa scrieti aici cam cum decurge pentru voi o partida de sex oral? Cum anume procedati? Cat timp tine? La ce va ganditi cand faceti sex oral?etc... Cred ca user-ul care a postat asta era baiat ![]() Edited by dorurad, 27 January 2013 - 21:23. |
Posted 27 January 2013 - 21:41

Salutare!sunt un nou utilizator al siteului spam.vrajeala.com si as dori ca cineva sami explice cum sta treaba cu siteul asta ( sami zica cum se fac primii pasi de baza etc.).Multumesc
Pasul 1 Fa rost de un pistol si gloante pasul 2 Trage-ti un glont in cap ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 28 January 2013 - 00:34

|
Posted 28 January 2013 - 18:56

pot trece la rar cu masina cu motor inlocuit ?sa nu corespunda seria motorului! si daca se practica SPAGA pt a ma trece cu seria eronata!?
Edited by Wzzz, 28 January 2013 - 19:25. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users