![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Security pt Yahoo! mail
Last Updated: Nov 26 2005 02:15, Started by
kuerten
, Nov 05 2005 11:22
·
0

Posted 18 November 2005 - 22:09

Poate cineva sa imi explice cum poti verifica ce este in header ? De exemplu, cand deschid casuta pe yahoo, folosind un browser precum Firefox, cum pot pedea IP de unde este trimis mail-ul, adica ceea ce eu inteleg ca contine acel header ?
Scuze pt intrebarea asta, care s-ar putea sa para banala. |
Posted 18 November 2005 - 23:17

Grave Land, on Nov 16 2005, 08:18, said: ![]() ce e headerul, exista asa ceva ? ![]() dorin_2k, on Nov 16 2005, 17:03, said: bine, sparge contul meu: [email protected] si demonstreaza ca nu esti inca un copil cretin. Scuze ca ma bag si eu. Dar ce ai citat tu pe @vand patrunjel pe net ? Unde e postul lui? Nu il gasesc nicaieri. Totul e sters din ce a zis @vand patrunjel pe net Vreu si eu sa ma amuz putin. Bagati la arhiva ca nu am mai ras demult asa. ![]() |
Posted 20 November 2005 - 00:08

Daca cu headerul nu prea ne-am lamurit, poate cineva ne lamureste cum vine treaba cu radmin si root pt mail - nu trebuie sa dati detalii, dar poate explica cineva "principiul de lucru" ca mor de curios.
Haideti mai oameni buni, nu va e mila de niste necunoscatori dornici sa invete si ei cate ceva ? |
Posted 21 November 2005 - 13:46

stay in school kids.... in view full header ai toate detaliile mailului (serverul, ora autentificarea, ip de unde pleaca etc)... radminu imi da mie voie sa-ti controlez calculatorul (tre sa-l ai si tu si eu instalat s sa fie conectat) pt asta tre sa-ti stiu si ip.... de root mail lasa
![]() |
Posted 24 November 2005 - 21:30

Cu header-ul m-am lamurit. Functie de adresa unde e facut contul de mail, atunci cand iti deschizi casuta apare o optiune de genul show full headers sau full headers, etc.
Cu radmin m-am edificat putin - adica Remote Administrator. Singura chestie care nu o pricep, ca principiu bineinteles, este cea cu root mail. Ynocentzya, poate ai vreo data timp si imi dai si mie un PM, daca aici nu se poate, cu vreo cateva link-uri unde sa citesc si eu cate ceva despre root mail. Asta ca sa nu mai stau acolo unde si altii au fost odata, adica in school. Sper ca nu cer prea mult. |
Posted 24 November 2005 - 22:16

use gugal.... iti dai seama ca nu o sa te invete nimeni ce si cum sa-ti faci
![]() |
Posted 26 November 2005 - 02:09

![]() 1. hacker nu inseamna individ care sparge conturi 2. cracker nu este sinonim cu hacker 3. daca foloseste keylogger , troian sau alte rahaturi ca sa iti afle parola , nu este nici cracker nici hacker ... 4. hackerii si crackerii sunt persoane cu onoare 5. i hate script kiddies ![]() ![]() asa ca ... daca prietenul tau e mare cracăr , e un script kiddie daca prietenul tau e mare hacăr , e un script kiddie ti-a furat contul de yahoo ? Yahoo Mail! este un serviciu free , cat si platit ... Daca platesti pentru serviciul respectiv , vorbesti cu yahoo staff si iti recupereaza contul de 20 de ori pe zi daca e nevoie ... Daca NU platesti si folosesti contul free , nu ai nici un drept ![]() deci ... din partea mea poate sa iti verifice toata lumea mail-ul ... solutia : schimba parolele genul "ancutza" sau "gigelpetrescu" pentru ca sunt idiotice ... incearca "acum15minuteamvenitdelapiataundecumparase4mere" ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users