Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Opel Astra K

Probleme sistem audio mașina

Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...
 Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardul si bacsisul

Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...
 Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon

installation has failed there was...

Montura polara.....
 Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya
 

Huawei E3131

- - - - -
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#19
hadryan

hadryan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 24.11.2006
"Modemul Huawei E3131 stie 3G in 900 / 2100MHz
Are conector CRC9 "

Ce antene recomandati pentru Huawei E3131s2 e la rds ?

Edited by hadryan, 29 August 2012 - 22:32.


#20
bgd2006

bgd2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 04.05.2008
salut,

a reusit careva sa instaleze pe tableta Modemul Huawei E3131?

pot sa gasesc pe undeva drivere?

#21
dorinromeoparaschiv

dorinromeoparaschiv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.11.2012
Aceiasi tableta si acelasi modem i-l am si eu. Nu am reusit nici eu la inceput sa i-l conectez, dar mai intrand pe site-ul celor de la Alwiev am vazut ca in octombrie au scos un upgrade nou pentru tableta. L-am instalat ( i-ti explica toti pasii si i-ti dau toate programele, nu este greu) si surpriza vede si modemul de la digi. Si ca sa raspund la toate intrebarile de pana acum privind driverele, ele trebuie asigurate de cei care fac tabletele, deoarece trebuiesc introduse in android. Nu este ca la windows ca ai un executabil care il lansezi si i-ti instaleaza in sistem driverele. La Android modemul trebuie sa aiba driverul care sa-l recunoasca deja acolo. In continuare apare ca si card deteriorat dar i-l lasi putin si se conecteaza. Asta este de fapt diferenta atunci cand cumperi de la o firma: suportul pe care ti-l asigura. Cei de la Evolio de pilda nu ofera suport decat pentru cateva modemuri. Si nu au de gand sa actualizeze softul. Am doi colegi care nu pot sa-si conecteze stikurile de la orange.

Edited by dorinromeoparaschiv, 02 November 2012 - 22:33.


#22
iulyanbr

iulyanbr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.09.2008

 dorinromeoparaschiv, on 02 noiembrie 2012 - 22:32, said:

Aceiasi tableta si acelasi modem i-l am si eu. Nu am reusit nici eu la inceput sa i-l conectez, dar mai intrand pe site-ul celor de la Alwiev am vazut ca in octombrie au scos un upgrade nou pentru tableta. L-am instalat ( i-ti explica toti pasii si i-ti dau toate programele, nu este greu) si surpriza vede si modemul de la digi. Si ca sa raspund la toate intrebarile de pana acum privind driverele, ele trebuie asigurate de cei care fac tabletele, deoarece trebuiesc introduse in android. Nu este ca la windows ca ai un executabil care il lansezi si i-ti instaleaza in sistem driverele. La Android modemul trebuie sa aiba driverul care sa-l recunoasca deja acolo. In continuare apare ca si card deteriorat dar i-l lasi putin si se conecteaza. Asta este de fapt diferenta atunci cand cumperi de la o firma: suportul pe care ti-l asigura. Cei de la Evolio de pilda nu ofera suport decat pentru cateva modemuri. Si nu au de gand sa actualizeze softul. Am doi colegi care nu pot sa-si conecteze stikurile de la orange.

cum ai rezolvat ?! te rog poti sa-mi dai cateva detalii despre ce setari  ai facut ?multumesc!

#23
dorinromeoparaschiv

dorinromeoparaschiv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.11.2012
Acesta este linkul unde cei de la allview i-ti explica exact ce trebuie sa faci - http://www.allview.r...id-40412102012/
Jos de tot in pagina gasesti fisierele de care ai nevoie ca sa faci tot updateul si pe care trebuie sa le descarci. Succes!

Edited by dorinromeoparaschiv, 05 November 2012 - 20:02.


#24
iulyanbr

iulyanbr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.09.2008

 dorinromeoparaschiv, on 05 noiembrie 2012 - 20:01, said:

Acesta este linkul unde cei de la allview i-ti explica exact ce trebuie sa faci - http://www.allview.r...id-40412102012/
Jos de tot in pagina gasesti fisierele de care ai nevoie ca sa faci tot updateul si pe care trebuie sa le descarci. Succes!

multumesc pentru promtitudine! am facut si eu update la tableta. versiune android :4.0.4 model tableta: allview speed2+
modemul este cel de care se discuta in acest topic. model : huawei E3131 ...l-am conectat la tableta insa imi spune damaged usb storage
te-as ruga sa-mi spui cum ai rezolvat tu problema , setari in tableta etc...
multumesc!

#25
dorinromeoparaschiv

dorinromeoparaschiv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.11.2012
1-Cat timp ai lasat stikul in tableta bagat? Trebuie sa-l lasi mai mult si se coneteaza. 2- La setarile tabletei ai sub wifi rubrica "mai multe". Dai click pe ea si in dreapta apare un meniu din care seletezi retele mobile. Din ce i-ti apare trebuie sa ai selectata sau sa bifezi cu albastru, rubrica "date activate". Si inca ceva: esential pentru orice stick este lipsa parolei. Sper ca te-ai conectat cu el mai intai la un calculator/laptop si ai scos parola sau pinul. Si incearca sa scoti si autolaunchiul adica sa intri in setari si sa i-i spui sa nu se lanseze. Optiunea o gasesti in "instrumente - optiuni - general" iar in dreapta sa fie debifata casuta "lansare la pornire SO". Sper sa reusesti. A, si era sa uit, neaparat inchide wifi-ul.

Edited by dorinromeoparaschiv, 05 November 2012 - 21:08.


#26
iulyanbr

iulyanbr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.09.2008

 dorinromeoparaschiv, on 05 noiembrie 2012 - 21:05, said:

1-Cat timp ai lasat stikul in tableta bagat? Trebuie sa-l lasi mai mult si se coneteaza. 2- La setarile tabletei ai sub wifi rubrica "mai multe". Dai click pe ea si in dreapta apare un meniu din care seletezi retele mobile. Din ce i-ti apare trebuie sa ai selectata sau sa bifezi cu albastru, rubrica "date activate". Si inca ceva: esential pentru orice stick este lipsa parolei. Sper ca te-ai conectat cu el mai intai la un calculator/laptop si ai scos parola sau pinul. Si incearca sa scoti si autolaunchiul adica sa intri in setari si sa i-i spui sa nu se lanseze. Optiunea o gasesti in "instrumente - optiuni - general" iar in dreapta sa fie debifata casuta "lansare la pornire SO". Sper sa reusesti. A, si era sa uit, neaparat inchide wifi-ul.

multumesc Dorine ! am facut intocmai si exact toti pasii....mai putin scoaterea parolei, nu stiu cum ...nu mi-a cerut parola la conectare ....oricum nu vrea sa-l vada...ca modem ...cred ca am sa mai incerc odata sai reinstalez androidul asta 4.0.4...poate ca o sa mearga pana la urma...multumesc oricum!:)

#27
dorinromeoparaschiv

dorinromeoparaschiv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.11.2012
Daca tot nu vrea maiai o varianta: suna la Allwiev. Pinul era tot acolo in "instrumente - Functii pin - dezactivare verificare pin". Dar daca nu i-ti cere pinul cred ca este dezactivat. Ce sa i-ti spun la mine merge, mai face figuri cateodata, nu vrea si scot stickul i-l bag din nou si o ia. Si asigurate ca este update-ul de pe octombrie 2012. Ce sa zic vezi sa se fi instalat si sa nu i-ti fi ramas tot cel dinainte. Succes!

#28
iulyanbr

iulyanbr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.09.2008

 bgd2006, on 11 octombrie 2012 - 19:44, said:

salut,

a reusit careva sa instaleze pe tableta Modemul Huawei E3131?

pot sa gasesc pe undeva drivere?

sa nu existe nici o aplicatie in android market , care sa-l faca utilizabil??!

#29
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Am reusit si eu sa upgradez la noul fw din 12.10.2012 si am conectat modemul in cauza si :
- Intai mi-a aparut chestia cu cardul sd ca si ianainte
- apoi dupa un timp ( sa zic cel mult 1 minut ) mi-a aparut 3G conecting , fara sa fac nici o setare
Bine inteles am respectat cele scrise mai sus legat de :
- dezactivarea modemului la pornirea s.o
- dezactivarea parolei, pinului
La tableta trebuie sa aveti wifi oprit/neactivat si e bine sa opriti/porniti tableta dupa upgrade-ul de fw

#30
derutatu667

derutatu667

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,608
  • Înscris: 27.11.2007
confirm si eu. Instalat soft de allview pe eboda impresspeed e1 si a recunoscut modemul e3131 dupa aprox 1 min de la conectarea lui la tableta !

#31
bgd2006

bgd2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 04.05.2008
Yeeeeeeee: D
Am reusit sa ma conectez cu modemul E3131, dupa ce am urmat instructiunile celor de la Allview... si functioneaza... pe o tableta eboda e200.

Tot respectul pentru cei de la Allview!!!!

Acum va scriu conectat cu modemul :)

Am sa fac si niste probe, gen: inchis tableta, scos modem, reconectare - sa vad daca mai functioneaza :lol:



----

Edited by bgd2006, 08 November 2012 - 12:17.


#32
bgd2006

bgd2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 04.05.2008
Update:
La prima utilizare a existat acel delay de cateva minute pana sa porneasca... acum, dupa ce am inchis tableta, am repornit-o, modemul s-a activat in 5 secunde :D




#33
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Observ aparitia unor erori la descarcatul unor aplicatii de pe Google Play si care inainte de upgrade nu apareau
Sa fie numai in cazul/situatia meau sau sa mai lovit si alti dupa upgrade-ul facut ?
Una alba , una neagra ?

#34
dorinromeoparaschiv

dorinromeoparaschiv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.11.2012
Este posibil. Si mie mi se intampla chestia asta. Dar am rezolvat-o cu programul Aptoide. L-am instalat de pe brownserul tabletei, si caut ce program vreau pe el. Si merge. Singura grija este sa scrii exact cum se numeste programul pe care i-l cauti de pe play, altfel nu i-l gaseste.

Edited by dorinromeoparaschiv, 08 November 2012 - 22:58.


#35
cata_pKz

cata_pKz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 17.03.2003
Tocmai mi-am luat si eu azi speed 2 duo si nu gasesc usb-ul k sa conectez modemul 3131...
ce sa fac?

#36
dorinromeoparaschiv

dorinromeoparaschiv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.11.2012
cum adica nu gasesti usb-ul? vezi ca ai manual cu desen, cu tot ce trebuie. Si mai poti intra si pe net sa vezi una alta.Eu nu am tableta ta si am si vazut pe net cum este configurata. Vezi ca ai mufa mini usb nu usb normal. Trebuie sa existe in cutie un cablu scurt cu un capat de mini usb si celalalt de usb mama( adica in care se poate baga un stik, respectiv modem). Succes!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate