![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
probleme harddisk extern-cred ca e virusat
Last Updated: Jul 18 2012 18:35, Started by
alerrrim
, Jul 15 2012 09:10
·
0

Posted 15 July 2012 - 09:10

Mai concret,folosesc de 4 ani un hard extern ca sa cresc capacitatea de stocare a desktopului si recent a cam luat-o razna.
Una din cele doua partitii apare ca local disk si nu o pot accesa deloc.Nu pot vizualiza continutul,nici sa deconectez memoria de la calculator,plus ca de fiecare data cand umblu la ea imi dispare meniul windows din ecran cu bara cu tot si se reia totul cu greu.. Am reinstalat windows crezand ca e ceva cu el,dar degeaba.. CE as putea sa fac ca sa formatez din nou memoria externa sau ce alte solutii am? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users