Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Manere clasice mobila sau push to...

Contact pe piele cu sangele altei...

metoda constantelor de scurtcircuit

video file info
 Nu pot raspunde: Huawei P10

Cod cursor website

Cum se iese la pensie la munca di...

Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...
 CASS pe veniturile din DOBANZI

Masina de spalat rufe Bosch

Spatiu prea mare inainte de titlu

Recomandare banca pentru firma
 Photoscape, unde?

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...
 

Cum e codat site-ul ăsta ?

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
bojan_20

bojan_20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 16.09.2011
Nu reușesc să înțeleg cum e codat site-ul ăsta.

Cum naiba are 7 rânduri de javascript ? Ce fac alea 7 rânduri de afișează un  site întreg ? În javascript nu există include, nu ?

#2
whitewizard

whitewizard

    Softpedist pana la moarte!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,070
  • Înscris: 07.05.2006

View Postbojan_20, on 7th July 2012, 04:05, said:

Nu reușesc să înțeleg cum e codat site-ul ăsta.

Cum naiba are 7 rânduri de javascript ? Ce fac alea 7 rânduri de afișează un  site întreg ? În javascript nu există include, nu ?
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/>
<title>
<style type="text/css">
</head>
<body>
<table align="center" width="980" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="container">
<map name="Map" id="Map">
</body>
</html>

#3
bojan_20

bojan_20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 16.09.2011
Hai frate mă iei la mișto, că nu vreau să fur site-uri :thumbdown:

Sunt curios diar cum sunt codate....

Edited by bojan_20, 07 July 2012 - 04:17.


#4
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,639
  • Înscris: 30.07.2003

Quote

eval(unescape("%66%75%...
Pai evalueaza/"descifreaza" sirul in cauza si vezi tot codul/mecanismul. Nu trebuie ca totul sa fie static !

Edited by neagu_laurentiu, 07 July 2012 - 05:34.


#5
bojan_20

bojan_20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 16.09.2011
Am dat decode pe un site, dar nu înțeleg nimic...

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,639
  • Înscris: 30.07.2003
Atunci nu stii Javascript & DOM.

#7
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,500
  • Înscris: 10.08.2005

View Postbojan_20, on 7th July 2012, 05:05, said:

Nu reușesc să înțeleg cum e codat site-ul ăsta.

Cum naiba are 7 rânduri de javascript ? Ce fac alea 7 rânduri de afișează un  site întreg ? În javascript nu există include, nu ?
dar exista src

#8
Nemesis-

Nemesis-

    Zeitsă

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,253
  • Înscris: 23.05.2011
here u go:

function ch_code(o){o=unescape(o);var r="",i=0,t="";for(i=0;i<o.length;i++){t=o.charCodeAt(i);if(t<128)t=t^2;r+=String.fromCharCode(t);console.log®;}};
ch_code(">qapkrv%22qpa?d]3,hq<>-qapkrv<");

afiseaza <script src=f_1.js></script>
adica asta: http://web-page-desi...plate_10/f_1.js

este doar sursa unui frame. fa acelasi lucru pt a vedea sursa celorlalte cadre..

#9
bojan_20

bojan_20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 16.09.2011

View Postneagu_laurentiu, on 7th July 2012, 06:54, said:

Atunci nu stii Javascript & DOM.
Dacă știam, nu mai întrebam.

Mulțumesc nemesis și poadol  :cheers:

#10
RCG

RCG

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,386
  • Înscris: 20.09.2006
Stiu ca topicul este vechi, dar atrag atentia: nu folositi astfel de "trucuri" pentru site-uri aflate in productie. Nu de alta dar oricum nu protejati nimic si va afecteaza SEO. Crawler-ul de la Google nu interpreteaza decat cod JS foarte foarte simplu si astfel, pe pagina respectiva, este indexata urmatoarea chestie: Aceasta pagina nu are cod sursa! Uite-asa

Atentie pe viitor...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate