![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
DJ 1071 Aiud - Abrud
Last Updated: Sep 21 2020 08:06, Started by
Sadguardian
, Jul 05 2012 20:29
·
0

Posted 05 July 2012 - 20:29

Salut !!
Stie cineva sa imi dea detalii despre drumul DJ 1071 Aiud - Rimet - Mogos - Abrud ? Doresc sa merg cu masina prin acea zona. M-ar interesa daca e modernizat. |
Posted 05 July 2012 - 21:14

PCatia km dupa iesirea din aiud drumul e asfaltat,restul e pietris,dar unele zone sunt ca la Paris-Dakar.
|
Posted 05 July 2012 - 22:10

Nu as vrea sa spun o prostie, dar nu cred ca e bun drumul. Din cate am citit dupa vreo 11 km de Aiud nu e asfaltat, dar se pare ca e modernizat drumul Mogos -Abrud.
In Aiudul de Sus era o tabla informativa pentru cei care doresc sa mearga la manastirea Rimet, sa o faca prin Teius. Acum depinde ce anume te intereseaza, deoarece daca vrei doar sa ajungi la Abrud gps-ul recomanda alt drum (Galda de jos - Ighiu - Zlatna). Ahh si mai depinde cu ce masina vrei sa faci traseul, banuiesc ca un 4x4 sau ceva cu garda inalta s-ar descurca indiferent de situatie. |
Posted 05 July 2012 - 23:18

Prin teius e asfaltat mai mult,dar si acolo sunt zone nasoale.
|
Posted 08 July 2012 - 08:01

Am o masina mica, deci cade ideea cu mersul pe acolo daca e pietruit. Doream sa vad zona respectiva dar voi astepta pana se va asfalta in intregime
![]() A fost cineva recent pe Rimet - Mogos ? (acum 1 an era asfalt pana la Rimet si putin mai sus) Dar de 106H Intregalde-Ighiu-Alba Iulia si 107K Galda de Jos - Intregalde - Mogos ce stiti sa imi spuneti va rog ? |
Posted 08 July 2012 - 09:05

Ighiu - Alba e ok. Cred ca poti sa ajungi si la Intregalde, deoarcea am prieteni care mergeau in zona la gratar, dar daca vrei la lacul Iezer aceeasi problema ca si pe celalalt trasaeu.
Intregalde - Mogos nu stiu. |
Posted 19 July 2012 - 10:33

A fost de curand un prieten cu o Skoda Octavia la lacul Iezer, imi spunea ca mai e doar o portiune mica cu drum mai putin bun.
|
Posted 21 September 2020 - 08:06

https://ziare.com/st...ristica-1632308
Se pare ca se va moderniza in intregime. A fost cineva recent ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users