![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Hack Nokia E72
Last Updated: Jul 05 2012 09:39, Started by
crouch010
, Jul 04 2012 11:32
·
0

Posted 04 July 2012 - 11:32

Salut,am urmat metoda de hack de aici:http://blog.toaninfo.com/2011/09/hack-symbian-phones-without-key-and.html
Totul a mers ca la carte am dat restore la cele 3 fisiere,dupa am instalat rompatcher,si cand sa il deschis imi da o eroare "sys\bin\patcher*.ldd not found" si nu merge,cand bifez open4all sau install server se face cu un x rosu.. ce aree? ![]() |
Posted 04 July 2012 - 15:04

S-a rezolvat,am facut un hard resset ,si fara sa instalez nimic inainte am reluat procesul.A mers ca pe roate.Se poate inchide topicul
|
Posted 05 July 2012 - 09:39

S-a rezolvat,am facut un hard resset ,si fara sa instalez nimic inainte am reluat procesul.A mers ca pe roate.Se poate inchide topicul |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users