![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Display Nokia E72
Last Updated: Jul 04 2012 10:18, Started by
crouch010
, Jul 04 2012 00:40
·
0

Posted 04 July 2012 - 00:40

Salut,sunt nou pe acest forum.Vin cu o problema,cred ca este o problema.Acum 2 zile mi`am luat un Nokia E72 la cutie full,accesoriile erau sigilate iar telul a fost folosit cateva luni de un baiat.Este impecabiil mai are garantie 12 luni si spune ca nu a fost umblat in el.Ma rog problema este ca display`ul se vede pixelat,adica pixelii sunt destul de mari,eu am mai avut inainte E71 si parca parca nu se vedea asa,ori m`am obisnuit eu cu iPhone 4(retina display).Sa il duc la garantie?parca prea de tot se vede displayu`l....
|
Posted 04 July 2012 - 07:53

Cred si eu ca vezi pixelii avand in vedere ca iPhone4 are densitatea pixelilor aproape dubla fata de E72. Nu te ingrijora, telefonul nu are nicio problema.
Si mie mi s-a parut extrem de pixelat ecranul de pe SE W880i dupa ce am trecut pe Defy (222 ppi vs 265 ppi). Edited by Hider141, 04 July 2012 - 07:57. |
Posted 04 July 2012 - 10:18

Mai are un baiat un Nokia E72 o sa ma vad cu el astazi ,daca si la el se vede la fel e OK,paote o avea ceva al meu....
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users