Testele de performanta AV-Comparatives
Last Updated: Aug 19 2012 20:53, Started by
lara28
, Jun 21 2012 20:47
·
0

Posted 21 June 2012 - 20:47

Posted 23 June 2012 - 07:51

ca sa vezi daca un antivirus e bun trebuie sa creezi tu (ca tester) un virus, si sa ii testezi capacitatea de a detecta codul malitios. daca insa antivirusul testat, nu are in baza lui de date nimic despre codul tau, aleluia. mai bune imi par metodele tip "identificare comportament neobisnuit" ale unei aplicatii - o protectie pro-activa. apoi, legat de toate testele care apar... suna prea mult a pi'ar si a marketing. Webroot ? hai sa fim seriosi. Si inca ceva, ... Hai sa mai instalez si programelul acesta, nu prea stiu ce face, dar sunt curios. ups. era un virus. protectia pe internet este iluzorie. Oricand poti nimeri pe o pagia ne la locul ei care sa ruleze in fundal diverse ciudatenii. Cel mai bun antivirus este ca acel pc sa nu aiba acces la mediul extern. si eventual o protectie contra stergerii de fisiere - password protection. (din greseala - virusul uman.) Edited by comodo, 23 June 2012 - 07:52. |
Posted 23 June 2012 - 10:53

Posted 23 June 2012 - 11:36

Si? WebRoot poate sa fie cel mai light(e doar cloud), dar ma mir daca ia vreo certificatie pentru detectie. La fel si pentru ESET. Avast e destul de bun. Pana la urma decizia finala a noastra este ce folosim, totusi Webroot inainteaza in teste ,usor ,usor .Personal nu folosesc niciunul dintre cele 3 enumerate mai sus. |
Posted 23 June 2012 - 12:24

Eu utilizez Webroot de mai bine de 6 luni pe desktop (configuratie slaba, Windows XP), iar in privinta resurselor consumate este ca si inexistent. Nu am a ma plange de el pana acum, avand in vedere ca am scanat PC-ul cu Malwarebytes A-M si Dr.Web CureIt! si totul e in regula. Precizez ca mai am instalat, pe langa Webroot IS Essentials si Mamutu de la Emsisoft.
|
Posted 27 June 2012 - 18:10

problema cu Webroot nu este de performanta, ci numarul exorbitant de alarme false (fata de restul competitorilor). a se vedea ultimul test pe av-comparatives.
|
Posted 19 August 2012 - 20:53

Pe av-compratives au folosit avastul free si nu versiunea internet security. Pe alocuri, era si versiunea 6, probabil de aia a picat mult in teste.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users