![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
MIRACOLE DESPRE CARE VORBEȘTE BIBLIA

Posted 16 January 2013 - 12:01

Pentru ca Dumnezeu este Unul si Trei persoane. Cand Iisus spune ca se duce la Tatal face referire la una dintre persoanele lui Dumnezeu. Mai clar ca asa,nu se poate. marcuzzzo, eu nu văd nimic clar în postarea ta ... Dumnezeu ori este unul, ori sunt trei persoane? Afirmaţia ta nu doar că nu are niciun sens, dar şi contrazice Scriptura ... Îmi şi imaginez cum, la şcoală, profesorul de matematică te-ar fi întrebat cât fac 1+1+1, iar tu ai fi răspuns = 1 ![]() (Deuteronomul 6:4) . . .Ascultă, o, Israele: Iehova, Dumnezeul nostru, este un singur Iehova. (Zaharia 14:9) Iar Iehova va fi rege peste tot pământul. În ziua aceea, Iehova va fi unul singur şi unul singur, numele său. (Marcu 12:29) Isus a răspuns: „Prima este: «Ascultă, o, Israele: Iehova, Dumnezeul nostru, este un singur Iehova (1 Corinteni 8:6) pentru noi există un singur Dumnezeu, Tatăl, (Ioan 17:3) . . .Aceasta înseamnă viaţa veşnică: să asimileze cunoştinţă despre tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi despre cel pe care l-ai trimis tu, Isus Cristos. . . Deci, care trei persoane? |
Posted 16 January 2013 - 20:36

Si ce este asa de greu sa intelegi?
Da, Dumnezeul este Unul iar se manifesta sub trei forme: Tatal Fiul Sfantul Duh Poate ca la tine n-au trecut popii cu evanghelie,asa se explica multe. Iisus insusi le spune scribilor si fariseilor din Ierusalim: Inainte de a fi fost Avraam, Eu sunt!" (Ioan 8, 58) "Eu si Tatal Meu una suntem" (Ioan 10, 30) "Tatal Meu il va iubi si Noi vom veni la el si Ne vom face locas la el" (Ioan 14, 23) Esti in mare eroare frate sa-l nu recunosti pe Domnul Iisus Hristos ca Dumnezeu. Esti precum scribii si fariseii care l-au condamnat. |
Posted 16 January 2013 - 20:44

Si ce este asa de greu sa intelegi? Da, Dumnezeul este Unul iar se manifesta sub trei forme: Tatal Fiul Sfantul Duh Poate ca la tine n-au trecut popii cu evanghelie,asa se explica multe. Iisus insusi le spune scribilor si fariseilor din Ierusalim: 1) Inainte de a fi fost Avraam, Eu sunt!" (Ioan 8, 58) 2) "Eu si Tatal Meu una suntem" (Ioan 10, 30) "Tatal Meu il va iubi si Noi vom veni la el si Ne vom face locas la el" (Ioan 14, 23) Esti in mare eroare frate sa-l nu recunosti pe Domnul Iisus Hristos ca Dumnezeu. Esti precum scribii si fariseii care l-au condamnat. 1) Biblia arată că Isus a avut o existenţă preumană. (Ioan 17:5) . . .Tată, glorifică-mă alături de tine cu gloria pe care am avut-o alături de tine înainte de a fi lumea. . . 2) Isus vorbea despre unitatea existentă între el şi Tatăl său, nu că ar fi fost unul şi acelaşi. El s-a rugat ca şi apostolii săi să fie "una". (Ioan 17:11) Eu nu mai sunt în lume, dar ei sunt în lume, iar eu vin la tine. Tată sfânt, veghează asupra lor datorită numelui tău pe care mi l-ai dat, pentru ca ei să fie una, aşa cum şi noi suntem una. (Ioan 17:21) pentru ca toţi să fie una, aşa cum tu, Tată, eşti în unitate cu mine şi eu sunt în unitate cu tine, ca şi ei să fie în unitate cu noi, pentru ca lumea să creadă că tu m-ai trimis. |
Posted 16 January 2013 - 21:00

Pai sigur c-a avut o existenta preumana fiind el etern,adica Dumnezeu.
In plus Iisus vindeca pe cei ce-i se duceau lui zicandu-le ca "pacatele le sunt iertate"! Atentie! Lucrul acesta ii supara foarte pe scribi si farisei intrucat DOAR DUMNEZEU poate sa le ierte!! |
Posted 18 January 2013 - 13:02

Pai sigur c-a avut o existenta preumana fiind el etern,adica Dumnezeu. Cum se face atunci că Isus însuşi numeşte pe altcineva "singurul Dumnezeu adevărat"? (Ioan 17:3) . . .Aceasta înseamnă viaţa veşnică: să asimileze cunoştinţă despre tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi despre cel pe care l-ai trimis tu, Isus Cristos. . . Cum se face că Biblia arată că Isus a avut un început? (Revelaţia 3:14) . . .Îngerului congregaţiei din Laodiceea scrie-i: Iată ce spune cel ce este Amin, martorul fidel şi adevărat, începutul creaţiei lui Dumnezeu: |
Posted 18 January 2013 - 13:09

Dom'le intelegi greu,sa vedem sa-ti clarific lucrurile:
Pe când erau strânşi la un loc fariseii, Isus i-a întrebat: „Ce credeţi voi despre Hristos? Al cui fiu este?” „Al lui David”, I-au răspuns ei. Şi Isus le-a zis: „Cum atunci David, fiind insuflat de Duhul, Îl numeşte Domn, când zice: „Domnul a zis Domnului Meu: „Şezi la dreapta Mea, până voi pune pe vrăjmaşii Tăi sub picioarele Tale”? Deci dacă David Îl numeşte Domn, cum este El fiul lui?” (Matei 22:41-45) |
Posted 18 January 2013 - 13:14

Dom'le intelegi greu,sa vedem sa-ti clarific lucrurile: Pe când erau strânşi la un loc fariseii, Isus i-a întrebat: „Ce credeţi voi despre Hristos? Al cui fiu este?” „Al lui David”, I-au răspuns ei. Şi Isus le-a zis: „Cum atunci David, fiind insuflat de Duhul, Îl numeşte Domn, când zice: „Domnul a zis Domnului Meu: „Şezi la dreapta Mea, până voi pune pe vrăjmaşii Tăi sub picioarele Tale”? Deci dacă David Îl numeşte Domn, cum este El fiul lui?” (Matei 22:41-45) Fariseii tac deoarece ei nu cunosc adevărata identitate a lui Cristos, sau a Celui Uns. Mesia nu este un simplu descendent uman al lui David, aşa cum se pare că cred fariseii, ci el a existat în cer şi i-a fost superior lui David; el a fost Domnul său. Nu-ţi susţine ideea precum că Isus este Dumnezeu, Creatorul, ci, adevăratul Mesia, Fiul Celui Preaînalt. (Luca 1:31, 32) . . .Iată că vei concepe în pântecele tău şi vei naşte un fiu, căruia îi vei pune numele Isus. 32 El va fi mare şi va fi numit Fiul Celui Preaînalt, iar Iehova Dumnezeu îi va da tronul lui David, tatăl său. . . |
Posted 18 January 2013 - 15:40

marcuzzzo, eu nu văd nimic clar în postarea ta ... Dumnezeu ori este unul, ori sunt trei persoane? Îmi şi imaginez cum, la şcoală, profesorul de matematică te-ar fi întrebat cât fac 1+1+1, iar tu ai fi răspuns = 1 ![]() (Deuteronomul 6:4) . . .Ascultă, o, Israele: Iehova, Dumnezeul nostru, este un singur Iehova. (Marcu 12:29) Isus a răspuns: „Prima este: «Ascultă, o, Israele: Iehova, Dumnezeul nostru, este un singur Iehova Deci, care trei persoane? Eugen revino la text si in pozitia de drepti in fata Cuvantului pe masura luptatorului care doresti sa fi. (Deuteronomul 6:4) . . .Ascultă, o, Israele: Iehova, Elohim , este un singur Iehova. Caci un Copil ni S-a nascut, un Fiu ni S-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: "Minunat, Sfetnic, Dumnezeu((El) = Elohim ) tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii." (Isa.9:6) Deci Iehova, Elohim este unul singur. Stim ca Isus este numit si Elohim (Evr.1:8)(Ps.45:6)(Isa.9:6) etc. Hristos in Dumnezeu. (Col.3:3) Edited by husand, 18 January 2013 - 15:46. |
Posted 18 January 2013 - 17:06

Posted 21 January 2013 - 12:15

Isus este numit Elohim, dar nu este numit Iahweh. De fapt, numele Isus înseamnă "Iehova este salvare". Nu întâmplător a fost ales acest nume pentru Fiul lui Dumnezeu. El avea să îndrepte atenţia spre adevăratul şi singurul Dumnezeu, Iehova. vezi Ioan 17:3. (Isaia 43:10, 11) . . .„Voi sunteţi martorii mei“, zice Iehova, „da, slujitorul meu pe care l-am ales, ca să ştiţi, ca să aveţi credinţă în mine şi să înţelegeţi că eu sunt Acelaşi. Înainte de mine n-a fost făcut niciun Dumnezeu şi nici după mine n-a mai fost vreunul. 11 Eu, eu sunt Iehova, şi în afară de mine nu este niciun salvator“. Unul este Tată, iar celălalt este Fiu. Nu pot fi confundaţi unul cu celălalt ... (Luca 1:31, 32) . . .Iată că vei concepe în pântecele tău şi vei naşte un fiu, căruia îi vei pune numele Isus. 32 El va fi mare şi va fi numit Fiul Celui Preaînalt, iar Iehova Dumnezeu îi va da tronul lui David, tatăl său. . . Edited by Eugen3, 21 January 2013 - 12:16. |
|
Posted 22 January 2013 - 11:52

Tot va invartiti in jurul problemei precum fariseii si doctorii in lege la Israel.
Iisus se bucura ca acestia din urma nu reusesc sa priceapa de cum Dumnezeu poate fi Unul si in acelasi timp trei. Da,pentru ca Tatal ceresc le-a ascuns toate astea celor intelepti si le-a facut cunoscute celor simpli. In rest, dovada v-am dus-o din citirea versetelor,din pretentia lui Iisus ca poate ierta pacatele oamenilor. Iisus nu vindeca boala fizica in sine a pacatosului,ci ii spunea "Du-te fiindca pacatele iti sunt iertate". Umirea fariseilor venea da la faptul ca ei stiau ca doar DUMNEZEU POATE IERTA PACATELE. Iisus a si biruit moartea,lucrul pe care doar Dumnezeu il poate face. Sunteti in mare eroare fratilor! Luca (5: 17,18,19,20,21,22,23,24,25,26) 17. Şi într-una din zile Iisus învăţa şi de faţă şedeau farisei şi învăţători ai Legii, veniţi din toate satele Galileii, din Iudeea şi din Ierusalim. Şi puterea Domnului se arăta în tămăduiri. 18. Şi iată nişte bărbaţi aduceau pe pat un om care era slăbănog şi căutau să-l ducă înăuntru şi să-l pună înaintea Lui; 19. Dar negăsind pe unde să-l ducă, din pricina mulţimii, s-au suit pe acoperiş şi, printre cărămizi, l-au lăsat cu patul în mijloc, înaintea lui Iisus. 20. Şi văzând credinţa lor, El le-a zis: Omule, iertate îţi sunt păcatele tale. 21. Iar fariseii şi cărturarii au început să cârtească, zicând: Cine este Acesta care grăieşte hule? Cine poate să ierte păcatele decât unul Dumnezeu? 22. Iar Iisus, cunoscând gândurile lor, răspunzând a zis către ei: Ce cugetaţi în inimile voastre? 23. Ce este mai uşor? A zice: Iertate sunt păcatele tale, sau a zice: Scoală şi umblă? 24. Iar ca să ştiţi că Fiul Omului are pe pământ putere să ierte păcatele, a zis slăbănogului: Ţie îţi zic: Scoală-te, ia patul tău şi mergi la casa ta. 25. Şi îndată, ridicându-se înaintea lor, luând patul pe care zăcuse, s-a dus la casa sa, slăvind pe Dumnezeu. 26. Şi uimire i-a cuprins pe toţi şi slăveau pe Dumnezeu şi, plini de frică, ziceau: Am văzut astăzi lucruri minunate. Edited by marcuzzzo, 22 January 2013 - 11:38. |
Posted 22 January 2013 - 12:20

Posted 22 January 2013 - 13:02

Deci cati de Dumnezeu exista, blueday ? tinere, intrebarea asta necesita un raspuns mai complex si sincer sa fiu, nu stapanesc termenii teologici atat de bine si nici nu-mi propun asta. Tatal si Fiul impart aceeasi Dumnezeire, fiind de aceeasi fiinta (adica substanta) incat este biblic sa-I chemi pe amandoi ca si "Dumnezeu al tau". Duhul sfant pe care il au crestinii desemneaza si Duhul Tatalui dar si Duhul Fiului. Crestinul nu este politeist, pentru ca daca Il cheama in rugaciune pe Fiul este ca si cum ar chema pe Tatal si invers! el primeste atat duhul Tatalui cat si duhul Fiului. Cine are pe Tatal are si pe Fiul si invers. Ce pot sa-ti raspund, este exact ce a spus Pavel: 1 Cor 8:6. totusi pentru noi nu este decat un singur Dumnezeu: Tatal, de la care vin toate lucrurile si pentru care traim si noi, si un singur Domn: Isus Hristos, prin care sunt toate lucrurile, si prin El si noi. in rest, crede-ma, mi-e greu sa fac analize si sa dau raspunsuri de tip 'ultimatum' deoarece chestiunile astea sunt greu de inteles pentru o minte omeneasca; din revelatia Scripturii, asta rezulta, ce am scris mai sus, dupa umila mea intelegere. in rest, ca Isus se numeste YHWH, adica e aceeasi persoana cu Tatal, asta nu o cred, fiind o invatatura veche, a lui Sabbelius, preluata de Branham. nu am gasit ca Isus se recomanda a fi YHWH. Si YHWH nu are nicio relevanta deoarece numele mantuitor este "ISUS" si alt nume mantuitor pt crestini, nu exista. Edited by blueday, 22 January 2013 - 13:05. |
Posted 22 January 2013 - 13:59

Corect. Şi, nici Iehova nu este numit Isus .... De fapt, De fapt nici scriptura nu e scriptura e un roman si aici noi facem analiza literara ,ba este una ba poate este alta. Stimabile este un singur Yahweh da ? 3. De aceea, ii va lasa pana la vremea cand va naste cea care are sa nasca, si ramasita fratilor Sai se va intoarce la copiii lui Israel. El Se va infatisa si va carmui cu puterea lui Yahweh si cu maretia Numelui Yahweh Elohim , vor locui linistiti, l va fi proslavit pana la marginile pamantului. (Mica.5:4) Exista doi Yahweh nu ? Altceva? Edited by husand, 22 January 2013 - 14:02. |
Posted 22 January 2013 - 14:02

Stimabile este un singur Yahweh da ? un singur Yahweh, desigur. Un fiu cinsteste pe tatal sau si o sluga, pe stapanul sau. Daca sunt Tata, unde este cinstea care Mi se cuvine? Daca sunt Stapan, unde este teama de Mine? - zice Yahweh al ostirilor (Mal.1:6) World English Bible "A son honors his father, and a servant his master. If I am a father, then where is my honor? And if I am a master, where is the respect due me? Says Yahweh of Armies to you, priests, who despise my name.?' |
|
Posted 22 January 2013 - 14:03

Deci cati de Dumnezeu exista, ? Unul Şi Yahweh Elohim va veni, şi toţi sfinţii împreună cu El. 6 Şi va fi aşa: în ziua aceea nu va fi lumină; cei care strălucesc se vor întunecab. 7 Şi va fi o zi deosebită cunoscută Domnului, nu va fi nici zi, nici noapte; şi în timpul serii va fi lumină. 8 Şi va fi aşa: în ziua aceea vor izvorî ape vii din Ierusalim: jumătate din ele spre marea de răsărit şi jumătate din ele spre marea de apus; aşa va fi şi vara şi iarna. 9 Şi Yahweh va fi Împărat peste tot pământul. În ziua aceea va fi un singur Yahweh ,un singur nume. 32. El va fi mare si va fi chemat Fiul Celui Preainalt; si Domnul Dumnezeu Ii va da scaunul de domnie al tatalui Sau David. Va imparati peste casa lui Iacov in veci, si Imparatia Lui nu va avea sfarsit." (Luc.1:33) Edited by husand, 22 January 2013 - 14:23. |
Posted 22 January 2013 - 14:04

Posted 22 January 2013 - 14:09

Deci cati de Dumnezeu exista, blueday ? Unul Singur, zice Scriptura: Efeseni 4:5 Este un singur Domn, o singură credință, un singur botez. Marcu 12:29 Isus i -a răspuns: ,,Cea dintîi este aceasta: ,Ascultă Israele! Domnul, Dumnezeul nostru, este un singur Domn;` Marcu 12:32 Cărturarul I -a zis: ,,Bine, Învățătorule. Adevărat ai zis că Dumnezeu este unul singur, că nu este altul afară de El, Romani 3:30 deoarece Dumnezeu este unul singur și El va socoti neprihăniți, prin credință, pe cei tăiați împrejur, și tot prin credință și pe cei netăiați împrejur. 1 Corinteni 8:4 Deci, cît despre mîncarea lucrurilor jertfite idolilor, știm că în lume un idol este tot una cu nimic, și că nu este decît un singur Dumnezeu. 1 Corinteni 8:6 totuș pentru noi nu este decît un singur Dumnezeu: Tatăl, dela care vin toate lucrurile și pentru care trăim și noi, și un singur Domn: Isus Hristos, prin care sînt toate lucrurile și prin El și noi. Galateni 3:20 Dar mijlocitorul nu este mijlocitorul unei singure părți, pe cînd Dumnezeu, este unul singur. 1 Timotei 2:5 Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos, Maleahi 2:15 Nu ne -a dat Unul singur Dumnezeu suflarea de viață și ne -a păstrat -o? Și ce cere acel Unul singur? Sămînță dumnezeiască! Luați seama dar în mintea voastră, și niciunul să nu fie necredincios nevestei din tinereța lui! Isaia 45:21 Spuneți-le, și aduceți -i încoace, ca să se sfătuiască unii cu alții! Cine a proorocit aceste lucruri dela început, și le -a vestit de mult? Oare nu Eu, Domnul? Nu este alt Dumnezeu decît Mine, Eu sunt singurul Dumnezeu drept și mîntuitor, alt Dumnezeu afară de Mine nu este. Osea 13:4 Dar Eu sînt Domnul, Dumnezeul tău, din țara Egiptului încoace. Tu cunoști că nu este alt Dumnezeu afară de Mine, și nu este alt Mîntuitor afară de Mine. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users