Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hota cu diametrul tubului de evac...

Yamaha ax 470

Independenta financiara, pensiona...

Upgrade / inlocuire PC
 Cablu cu inel magnetic

Setari temperatura centrala termica

Anomalie electrica/Interferenta

ZVON: Mihai Bendeac a semnat cu P...
 Prea multi bani bagați in ma...

Usa garaj Nice Spin se deschide p...

Recomandare TV 2500-3000 lei

Sala de sport pentru baschet?
 HP Pavilion 14-ec1008nq Ryzen 5 5...

Mai am nevoie de antivirus?

Viata de noapte Asia

Cum pot vedea inregistrarile facu...
 

TextBox extragere text via. OCR sau alte metode

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010
Are cineva vreo 'IDEE' cum pot extrage textul unui control personalizat? Stiu ca se poate face cu OCR chiar am gasit si o librarie DLL ( http://asprise.com/p...oad.php?lang=vb ) dar din pacate nu imi este folositoare datorita faptului ca extrage text-ul numai din fisiere si nu din controale sau parti din ecran ceea ce am eu nevoie. Orice opinie este binevenita indiferent de valoarea acesteia

#2
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,497
  • Înscris: 24.02.2006
in principiu cu GetWindowText din user32.dll

#3
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,798
  • Înscris: 10.08.2005
GetWindowText si GetWindowTextLength
LB_GETTEXT / WM_GETTEXT / WM_GETTEXTLENGTH

#4
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010

View PostMarianG, on 6th June 2012, 16:29, said:

GetWindowText si GetWindowTextLength
LB_GETTEXT / WM_GETTEXT / WM_GETTEXTLENGTH

Nu il afiseaza in Spy++. Am incercat si cu GetWindowText si nu returneaza nimik :(

[ http://img803.imageshack.us/img803/3564/psnp.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by horohoro, 06 June 2012 - 16:07.


#5
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,798
  • Înscris: 10.08.2005
asta pentrtu ca este subclasta

Edited by MarianG, 06 June 2012 - 16:43.


#6
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010
Si ai vreo idee prin ce metode as putea sa il aflu daca este subclasat? :)) :worthy: Am incercat sa il caut in memorie cu cheat engine iar apoi sa procedez cu hook dar nu il gasesc

#7
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,899
  • Înscris: 30.07.2003
Pai daca tu cauti in aplicatii cu grafica in DirectX nu vor merge functiile din GDI.

#8
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,798
  • Înscris: 10.08.2005

View Posthorohoro, on 6th June 2012, 17:56, said:

Si ai vreo idee prin ce metode as putea sa il aflu daca este subclasat? :)) :worthy: Am incercat sa il caut in memorie cu cheat engine iar apoi sa procedez cu hook dar nu il gasesc
pai se vede clar

iar in memorie trebuie sa stii exact ce sa cauti

de curiozitate, ce vrei sa modifici?

#9
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010
Nu vreau sa modific nimic ci doar sa am access la continutul acelui listbox.

#10
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,798
  • Înscris: 10.08.2005
care ListBox?
nu e listbox, doar ceva ce pare a fi TextBox (la chat)

oricum, de vreme ce iti apare pe monitor ai acces la el

acel text vine prin "placa de retea" si ramane in "memorie"

#11
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010
asa am crezut si eu la inceput ca este textbox dar nu este. Este listbox datorita faptului ca, cand incerc sa selectez o portiune din text se selecteaza tot randul.

[ http://img137.imageshack.us/img137/2594/pssel.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View PostMarianG, on 6th June 2012, 21:44, said:

acel text vine prin "placa de retea" si ramane in "memorie"

Aici asa este dar pb este ca nu-l gasesc sau nu stiu cum sa-l gasesc in memorie. Am caut cu CE un text de tip 'String' care apartine controlului si nu returneaza nici o adresa. Deocamdata incerc sa aflu la ce folosesc functiile ExtTextOut si DrawText poate ma ajuta cu ceva

Edited by horohoro, 06 June 2012 - 20:59.


#12
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,798
  • Înscris: 10.08.2005
pana sa ajunga in memorie trece prin placa de retea

tot nu ai spus scopul real.

Edited by MarianG, 06 June 2012 - 21:26.


#13
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010
la ce scop real te referi ?

#14
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,798
  • Înscris: 10.08.2005
ce vrei sa faci cu text-ul respectiv?

#15
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010
Un bot cu inteligenta artificiala care sa fie capabil sa joace poker in locul omului pe baza unei strategii editabile dar fara controlul acelui text nu pot sa fac referinta la actiunile jocului (ex. cat pariaza un jucator, daca sau impartit cartile, marimea potului...).  Cand il voi termina imi va asigura un venit in functie de limita la care va juca in timp ce ma voi juca MARIO. Dar acest lucru este deocamdata imposibil datorita experientiei mele in a avea access la acel control. Am incercat cu cateva librarii OCR dar nu sunt capabile sa captureze acel text si acum incerc sa imi creez propriile functii OCR care sa recunoasca fiecare caracter in functie de suma pixelilor dintr-o regiune customizabila. Daca doresti poate imi lasi si mie id-ul tau de mess via PM ca sa discutam mai amanuntit

Edited by horohoro, 07 June 2012 - 19:15.


#16
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,798
  • Înscris: 10.08.2005
nu vreau sa iau parte la asa ceva

#17
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,497
  • Înscris: 24.02.2006
poti sa iei parte linistit, problema nu este in accesarea acelui control ci in realizarea acelui algoritm de inteligenta artificiala.

#18
horohoro

horohoro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 11.02.2010
Stiu cum sa implementez algoritmul am nevoie decat sa am access total la variabilele jocului. POT, STACK-URI,BLINDS,ANTE, ACTIUNILE/NUMELE JUCATORILOR, TOTAL DE JUCATORI (ACTIVI/INACTIVI), CARTI,POZITIA DEALERULUI s.a.m.d iar IA(int art) va contine variabile care sa identifice statisticile unui anumit jucator extrase din ACTIUNILE anterioare sau folosind PTD-ul (Poker Tracker hud). Restul va depinde de cateva functii de simulare a situatiei in functie de EQUITY/POT/TOTAL DE EGALAT/FE( Fold Equity) & OM(Opponent modelling) ... si va returna un EV() fie pozitiv sau negativ pt respectiva situatie. Pentru strategii customizabile voi adauga un interpretor cu sintaxe simple (or, and) pe o singura linie pentru compararea variabilelor apoi executarea unei ACTIUNI in functie de valoarea returnata a sintaxei. Limbajul de customizare a strategiilor va fi aproape identic cu cel al botului (Shanky Technologies) numai k va avea implementate variabile de simulat situatii ale jocului, statistici pentru adversari si multe altele adaugate pe parcurs.

Edited by horohoro, 14 June 2012 - 15:14.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate