Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema tensiune Generator Ford ...

Protejare sunca

Honor 70
 Probleme arzator Ferroli SUN P7

Recomandare telefon in jur de 150...

Întrebare despre banda de derulare

Atlantic Money
 Ska-nk - Arata-i c-o iu…

Nu mi-au iesit analizele chiar ok.

Hub Macbook Air M1 - 144hz HDMI

Pendulul Foucault
 Golf 4 probleme difuzoare

Telecomanda StarLight

Bios nu recunoaste HDD si nu boot...

Caști audio noise cancelling
 

Probleme cu cartusele la multifunctional CANON PIXMA MP280

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
hitman93

hitman93

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.04.2009
Salutare tuturor am si eu nevoie de ajutor cu un multifunctional canon pixma mp280 http://postimage.org/image/i2q6klt7r/  Deci treba sta cam asa mi s-au terminat cartusele prima data de cand am cumparato, m-am dus si le-am incarcat in oras si color si negru , mai mergeau inainte sa le incarc dar le-am incarcat pt ca aveam nevoie pt proiect ... Toate bune si frumoase m-am apucat de proiect am tras in jur de 20 de pagini cu text si se opreste ledul care imi indica ca am cartusele pe terminare a inceput sa clipeasca la negru si imi aparea un  E, deci ca e gol dar eu tocmai le incarcasem cu 3 zile in urma si nu cred ca sa descarcat tusul negru din 20 de file pentru ca eu cu ea asa cum a venit din magazin (si am inteles ca nu vine cu cartusele pline ) am tras mult mai multe .  Deci care este este cauza ? ce pot sa ii fac ?  trebuie sa cumpar cartusele  originale :( ? ms

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,366
  • Înscris: 01.01.2010
Incarcarea cartuselor nu reprezinta in sine o solutie pentru reutilizarea acestora. Centrele de reincarcare nu au niciun interes sa te informeza ca imprimanta cunoaste cartusele si determina un numar maxim de pagini sau operatii pe care acestea le pot efectua in cel mai bun caz. Odaca ce acest prag a fost atins, cartusul, nu mai functioneaza. Pentru utilzarea cartuselor reincarcate, imprimanta trebuie resetata (counter reset). Daca a ta a afisat E, cartusul respectiv nu mai poate fi folosit. Pe scurt, iti trebuie cel putin un cartus nou (cel pentru care s-a afisat mesajul de eroare).
Tine cont ca imprimnta trebuie resetata.

#3
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
tine apasat 10 secunde pe butonul ala cu un triunghi rosu sau asa ceva

#4
ady_95

ady_95

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,471
  • Înscris: 23.12.2009
Vezi tutorialele de aici.

#5
codroot67

codroot67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 21.02.2007
cauta pe google modalitati de resetare si trebuie sa mearga si cu ele reincarcate

Edited by codroot67, 04 June 2012 - 13:28.


#6
hitman93

hitman93

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.04.2009
gata am reusit , multumesc mult

#7
cypocs

cypocs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 14.03.2007
Cumapara tus canon PG-37/PG-40 (INK-MATE) de la magazin specializat si cu o seringa le incarci pe pozitie. Eu incarc la serviciu cate o seringa de 10 ml la luna si trag de ceva vreme cu acelasi cartush.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate