Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)
 sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE
 

Digi.Net prin Ethernet over Coax (EoC)

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
4841 replies to this topic

#37
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Ei, varianta asta suna mai bine. Da, as vrea macar asa, sa ofere FO pana-n casa daca iau 50 sau 100 Mbps.

Oricum, ramane de vazut ce-or sa-mi ofere cand o sa vina ziua instalarii, ca asa putem sa ne tot dam cu parerea... :D

#38
dondos

dondos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,651
  • Înscris: 19.03.2006
Dacă vor, pot să dea și 20Mbps prin GPON. Limitările sunt făcute la nivel de cont.

În altă ordine de idei, m-am pricopsit și eu cu-n AccEOC la care nu-i găsesc documentație. Sunt curios cât poate duce. PDF-ul de pe prima pagina e pentru un EOC fabricat de CTC Union.

Attached File  eoc.jpg   331.16K   399 downloads

#39
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Vad bifat pe el un 20, deci probabil duce 20 Mbps. O poza cu fata lui poti sa faci? Esti multumit de calitatea serviciilor?

#40
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postdondos, on 27th May 2012, 08:36, said:

Dacă vor, pot să dea și 20Mbps prin GPON. Limitările sunt făcute la nivel de cont.
Pot dar nu vor, nu isi scot nici banii de pe ONT din aia 15 lei cat costa abonamentul de 20Mbps, desi tin minte ca era un user pe-aici care a contractat Fiberlink Popular si a primit ONT.

#41
adrian001

adrian001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,269
  • Înscris: 02.11.2006
@dondos Pune si tu, daca poti, mai multe poze cu modemul si eventual pune si cateva speedteste.

@Ion_de_la_Raion Sa inteleg ca tu ai acelasi modem ca si dondos ?

PS: Pare o petarda de modem, deci clar ca le-au luat mai mult pe degeaba.

#42
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,956
  • Înscris: 14.08.2006
astia care nu sunteti multumiti de cablul TV, intrati pe okazii ca acolo sunt cativa utilizatori care vand switchuri furate de la RDS. Faceti o cheta pe scara, luati un switch de pe okazii. C o u cutie de UTP si o punga de mufe RJ45 de 100 bucati si ui asa o sa aveti "fiberlink". Mie imi placea cand aveam modem CATV LanCity, iarna stateam cu picioarele pe el ca se incalzea si tinea de cald :smoke:

Edited by meanman, 27 May 2012 - 14:06.


#43
dxdx

dxdx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 02.05.2007
Si eu tot pe eoc sunt. Cam asta este viteza in acest moment. [ http://www.speedtest.net/result/1974372427.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Cel mai mult am prins 35, dar media este in jur de 30. Pe viitor se va trecere si la blocuri tot prin eoc.
La ion merge cu 8 pentru ca nu vor idiotii sa faca update de firmware la master. Si la mine tot cu 8 a mers la inceput si dupa update merge ca in test.

#44
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postdxdx, on 27th May 2012, 15:34, said:

Pe viitor se va trecere si la blocuri tot prin eoc.
Adica sa inlocuiasca switchurile actuale care merg perfect cu EoC ? :lol: e imposibil.

Edited by MembruAnonim, 27 May 2012 - 14:42.


#45
adrian001

adrian001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,269
  • Înscris: 02.11.2006
Pai doar nu ar fi cretini sa faca asta ... Omul se refera ca la blocurile care vor fi cablate de RDS se va pune EoC.

LE: @dxdx Tu ce abonament ai ? Modem-ul care il ai este acelasi ca cel de mai sus, adica ACCELINK ACCEOC 20 ?

Edited by adrian001, 27 May 2012 - 14:53.


#46
dxdx

dxdx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 02.05.2007
Da la blocurile necablate. Iti dai sema ca nu sunt idioti sa refaca intrastructura doar de dragul eoc-ului. Eu sunt convins ca este loc de inbunatatiri si daca se ajunge la viteze reale de 60-70 atunci se va merge numai pe eoc.

Am fiberlink 1. In Arges nu fac abonamente fiberlink 2 pe eoc. In alte localitati am vazut ca se poate si fiber2 pe eoc.

Edited by dxdx, 27 May 2012 - 14:51.


#47
12trei

12trei

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,328
  • Înscris: 22.07.2011
Sunt sigur ca un switch gigabit pe scara si 20-30 de metri de cablu UTP catre fiecare apartament sunt mult mai ieftini decat acest EoC.

Singura explicatie pentru EoC la bloc este ca vor sa le bage pe gat abonatilor si serviciul de cablu tv, la fel cum Romtelecom vrea obligatoriu si abonament de telefonie.

#48
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
Si asta sau poate nu mai au bani de fibre si ONT-uri. La bloc tot trebuie un ONT pe fiecare scara cu sau fara EoC, aici vor baga EoC (la blocurile care vor fi cablate) doar ca sa oblige la serviciul CATV, (sau daca au echipamentele EoC luate pe degeaba iar switch-urile sunt cu bani) in cazul caselor EoC inseamna mai putine fibre si mai putine ONT-uri de cumparat, se justifica cu Filberlink Popular de 20 mbps la tzara, dar EoC la bloc e o mega prostie. La casele din orase este ratiunea financiara.

#49
dondos

dondos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,651
  • Înscris: 19.03.2006

View Postcopil_Cuminte19, on 27th May 2012, 12:36, said:

Vad bifat pe el un 20, deci probabil duce 20 Mbps. O poza cu fata lui poti sa faci? Esti multumit de calitatea serviciilor?

Modemul e instalat la părinți, când mai trec pe acolo o să mai fac poze. Pe contul lor (de fiberlink popular) duce 20Mbps. Uploadul către concurență e limitat la 5Mbps... Am testat cu contul meu de Fiberlink 2 și a urcat download-ul până în 40Mbps dar după 5 minute n-am mai mers netul:˝Vă rugăm nu furnizați numele de utilizator și parola altor persoane!˝

De calitatea serviciilor nu știu ce să zic, dar de calitatea instalării nu sunt mulțumit: dacă am mișcat EoC-ul n-am mai mers TV-ul.

Edited by dondos, 27 May 2012 - 17:26.


#50
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
Eh, 5 mbps poate pe anumite IP-uri, majoritatea inca au 900 kbps upload catre concurenta.

#51
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008

View Postdondos, on 27th May 2012, 18:22, said:

dacă am mișcat EoC-ul n-am mai mers TV-ul.
Asa ceva e de neacceptat! Mie daca-mi lucreaza asa, ii trimit acasa.

#52
zeus1

zeus1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,572
  • Înscris: 03.05.2008
La mine in zona cablarile pentru fiberlink popular se fac prin EoC. Eu am abonament de 29 RON - fiberlink 1 si prind pana in 50 Mb/s - zona rurala, la 18 Km de Oradea

Edited by zeus1, 27 May 2012 - 20:38.


#53
12trei

12trei

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,328
  • Înscris: 22.07.2011
Pe EoC ai reusit sa prinzi 50 mbps?

#54
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,910
  • Înscris: 10.06.2008
Salut,

Suneti-mi va rog si mie care este diferenta intre acest EoC si vechiul CableLink? Am vazut ca pe site viteza maxima la CableLink este de 5 mbps...la EoC de ce este mai mare?

Abonamentele prin aceasta tehnologe vor fi doar pentru acel Fiberlink polular despre care se vorbeste?

Edited by joystick, 27 May 2012 - 21:34.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate