![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
saw 2
Last Updated: Nov 15 2005 01:45, Started by
aproape0m
, Oct 30 2005 01:30
·
0

Posted 30 October 2005 - 01:30

am fost la saw . cam .. sangeros
![]() problema e ca atunci cand am iesit , persoanele cu care fusesem au inteles ceva , eu altceva ![]() eu am inteles ca tot ce vedem noi cu cei 7 prin casa , a fost regizat de catre saw si tipa cea bruneta si astfel e un film bun . daca nu e asa , atunci eu il cataloghez drept film de duzina , relativ previzibil . . . am bifat "mail notification " , astept parerile voastre ![]() sau un link unde este explicat filmul ar fi bun , ca eu n`am gasit Edited by aproape0m, 30 October 2005 - 01:31. |
Posted 01 November 2005 - 11:15

la noi inca nu a venit dar cred ca ma voi duce sa-l vad. sper sa le mearga si sunetu...
|
Posted 14 November 2005 - 23:32

filmul are o bine meritata reputatie facuta inca de prima parte care va fi continuata parerea mea si in partea a 2-a (Saw2).
Este un film foarte bun, reusind sa atraga multe intrebari legate de existenta si rolul in viata al fiecaruia. Cat despre final eu cred si sper ca va exista si o a 3-a parte... Vizionare placuta ![]() |
Posted 14 November 2005 - 23:57

am fost la saw . cam .. sangeros ![]() problema e ca atunci cand am iesit , persoanele cu care fusesem au inteles ceva , eu altceva ![]() eu am inteles ca tot ce vedem noi cu cei 7 prin casa , a fost regizat de catre saw si tipa cea bruneta si astfel e un film bun . daca nu e asa , atunci eu il cataloghez drept film de duzina , relativ previzibil . . . am bifat "mail notification " , astept parerile voastre ![]() sau un link unde este explicat filmul ar fi bun , ca eu n`am gasit Uite aici va explic eu la toti cum sta treaba cu acest film bun ![]() si sper ca nu ii va mai finanta nimeni sa faca porcaria a 3-a! |
Posted 15 November 2005 - 01:45

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users