Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Decizia FINALA a boxelor de podea...

Propaganda actuala, mai eficienta...

R.I.P. Anne Heche.
 Caut o manea veche

De ce le place tinerilor din ziua...

Problema mare actualizare win 10

Trenul Metropolitan Bucuresti
 Sfat alegere hidroizolatie pentru...

Remuscarea dupa o infidelitate

probleme senzor incuietoare haion...

Recomandare Gratar Electric pentr...
 Se pot refinanta IFN-urile la banci

Intrare in BIOS Acer Aspire

Umflaturi langa ochi la caine

baterie cada - divertor automat, ...
 

Huawei Ascend G300

- - - - -
  • Please log in to reply
5164 replies to this topic

#5149
cristy28

cristy28

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 08.09.2007

Da, tot nu vrea sa se deschida, cineva mi.a spus ca ar fi placa de baza defecta, l.am dus si la un services gsm unde mi.au zis ca trebuie rescris bootloader.ul si ca ei deocamdata nu pot fiindca le trebuie nu stiu ce device.

Edited by cristy28, 03 October 2014 - 09:09.


#5150
godu27

godu27

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 106
  • Înscris: 18.07.2012
SALUT . Am uitat PAROLA la telefon . Stie cineva cum il pot reseta ? Telefonul nu cred ca este root-at .

#5151
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,145
  • Înscris: 24.02.2006
mai bine-l dai inapoi.

#5152
dany07rap

dany07rap

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 947
  • Înscris: 21.12.2007
Ce parola ai uitat?

#5153
alexb61

alexb61

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 12.01.2010
Salut.De curand am facut upgrade de la GB la ICS(U8815,Android 4.0,V100R001C00B952,General Version).
Problema e ca acum in loc de 512 ram am doar 387.
Ma poate ajuta cineva,aveti idee de ce ?
multumesc

#5154
danb1974

danb1974

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 407
  • Înscris: 28.04.2006
Scuze ca n-am sapat prin cele 287 de pagini dupa raspuns...

Am un G300 care e mort, adica

- nu incarca
- nu se aprinde
- nu il recunoaste fastboot sau adb
- nu reactioneaza la power + orice combinatie de vol+ si vol-

Dar

- bagat pe usb se identifica ca 05c6:9008 Qualcomm, Inc. Gobi Wireless Modem (QDL mode)

Exista vreo metoda software de reflash complet, fara echipamente de programare gen riff-box? Ca eu tot sap pe google si nimic, doar imagini sistem pentru care e nevoie de un recovery functional

De ex. la telefoanele cu chipset mtk ai flasher care foloseste portul serial initial care apare cind bagi cablul usb si nu depinzi de recovery

#5155
linc73

linc73

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,445
  • Înscris: 05.03.2009
Respectul meu pt. prietenii de " suferinta " octav si nedan !!! Tot cu " migdalatu', tot cu migdalatu' ?!! : )
Sarbatori fericite si sa aud numai de bine !

P.S. - apelati cu incredere la cei doi colegi de forum, sunt oameni deosebiti !

#5156
octav727

octav727

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,573
  • Înscris: 17.01.2012

View Postalexb61, on 14 decembrie 2014 - 13:23, said:

Salut.De curand am facut upgrade de la GB la ICS(U8815,Android 4.0,V100R001C00B952,General Version).
Problema e ca acum in loc de 512 ram am doar 387.
Ma poate ajuta cineva,aveti idee de ce ?
multumesc
Vei avea si mai putin de atat. Update'ul ICS  de la Huawei este prost optimizat, nu prea ai ce-i face. Root si dezinstalarea aplicatiilor de care nu ai nevoie. Sau un custom ROM, dar nu vei observa mari diferente.

View Postdanb1974, on 16 decembrie 2014 - 15:51, said:

Scuze ca n-am sapat prin cele 287 de pagini dupa raspuns...

Am un G300 care e mort, adica

- nu incarca
- nu se aprinde
- nu il recunoaste fastboot sau adb
- nu reactioneaza la power + orice combinatie de vol+ si vol-

Dar

- bagat pe usb se identifica ca 05c6:9008 Qualcomm, Inc. Gobi Wireless Modem (QDL mode)

Exista vreo metoda software de reflash complet, fara echipamente de programare gen riff-box? Ca eu tot sap pe google si nimic, doar imagini sistem pentru care e nevoie de un recovery functional

De ex. la telefoanele cu chipset mtk ai flasher care foloseste portul serial initial care apare cind bagi cablul usb si nu depinzi de recovery
Nu exista un utilitar gen Odin sau KDZ Updater prin care sa resuscitezi telefonul cu ajutorul pc'ului. Resoftarea se face printr-o combinatie de taste (forced update), cu FW'ul copiat pe cardul extern. Daca nu misca din butoane e dus.

View Postlinc73, on 16 decembrie 2014 - 17:42, said:

Respectul meu pt. prietenii de " suferinta " octav si nedan !!! Tot cu " migdalatu', tot cu migdalatu' ?!! : )
Sarbatori fericite si sa aud numai de bine !

P.S. - apelati cu incredere la cei doi colegi de forum, sunt oameni deosebiti !
Ma inclin, domnule linc. Migdalatul e trecut pe linie secundara, dar mai intru pe aici for old times' sake.
Sa auzim de la excelent in sus !

Sanatate si sarbatori fericite tuturor !

#5157
danb1974

danb1974

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 407
  • Înscris: 28.04.2006
Pina una alta

- am gasit driver pentru portul serial care imi apare cind leg "caramida" la calculator
- am gasit un set de utilitare pentru qualcomm (qpst) cu totul soiul de chestii in el

Dar

- qpst are un flasher pentru emmc, dar are nevoie de o structura ciudata, un xml in care sint o gramada de povesti si gramada respectiva de povesti
- am gasit doar boot recovery pentru cu totul alt model, care intr-adevar are structura cu pricina, deci se poa
- multi au ramas cu smart-caramizi tip g300, aparent cu flash-ul defect fizic (sint doua modele de flash posibile si undeva era si un sondaj care e mai cu probleme)

Plus

- niste tipi din .de zic ei ca pentru 15 euro iti rescriu bootloader-ul, deci ceva se poate face, doar ca huawei minca-ti-as nu se oboseste sa puna la public sculele necesare, spre deosebire de telefoane mai chinezesti care nu au probleme din astea (de ex. la cele cu chip mtk, gasesti flasher si soft in format scatter file + img)

O solutie ar fi un riff-box care pare sa includa dump pentru g300 si presupune lipit niste fire pe placa, poate reusesc sa imprumut unul.

#5158
alexb61

alexb61

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 12.01.2010

View Postoctav727, on 16 decembrie 2014 - 19:14, said:

Vei avea si mai putin de atat. Update'ul ICS  de la Huawei este prost optimizat, nu prea ai ce-i face. Root si dezinstalarea aplicatiilor de care nu ai nevoie. Sau un custom ROM, dar nu vei observa mari diferente.

Multumesc octav727.Ce imi recomanzi?alt ICS,JB,KK sa ma-ntorc la GB?

#5159
octav727

octav727

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,573
  • Înscris: 17.01.2012
De la 4x in sus am avut aceleasi probleme, fie ca era vorba de oficial sau custom. CM 11 nu l-am incercat. Pana la urma am revenit la GB pentru ca, in opinia mea, este cea mai potrivita versiune pt. G300.
Nu ai prea multe optiuni. Daca nu esti multumit de nici o versiune 4x (oficiala sau custom) faci downgrade. Sau instalezi un custom bazat pe B895 - vad ca au mai aparut cateva.

#5160
nicu27vls

nicu27vls

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 27.03.2010
Subscriu la ce a spus Octav, GB e pentru G300, acum ceva timp am dus telefonul in service, stricand-ul la cat de prost se misca, l-am scos din service si la fel de intarziat era in raspunsuri,cu soft la zi pus de cei de la Cordon Electronics,  cu ajutorul lui Octav (caruia ii multumesc si sa-i dea Dumnezeu un an nou cu impliniri) am facut downgrade la GB acum trei luni,  se misca nu excelent dar mult, mult mai bine! Cei drept de atunci nu a mai primit lovituri de coltul mesei cum se intampla pana atunci! :)))

#5161
lanteen

lanteen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 07.05.2011
are cineva .apk-ul de la tastatura acestui telefon (varianta neupgradata, cea cu care vine din fabrica)? m-am obisnuit mult cu ea, si acum ca am trecut pe alt telefon o vreau inapoi, insa varianta upgradata din market vrea acces la identitate (+in-app purchasses), chestii pe care nu mi le doresc. multumiri anticipate

#5162
bgs1000

bgs1000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,917
  • Înscris: 12.01.2007

View Postnicu27vls, on 23 decembrie 2014 - 16:59, said:

Subscriu la ce a spus Octav, GB e pentru G300, acum ceva timp am dus telefonul in service, stricand-ul la cat de prost se misca, l-am scos din service si la fel de intarziat era in raspunsuri,cu soft la zi pus de cei de la Cordon Electronics,  cu ajutorul lui Octav (caruia ii multumesc si sa-i dea Dumnezeu un an nou cu impliniri) am facut downgrade la GB acum trei luni,  se misca nu excelent dar mult, mult mai bine! Cei drept de atunci nu a mai primit lovituri de coltul mesei cum se intampla pana atunci! Posted Image))

Eu mai am inca vechiul G300 (l-am pastrat pentru multimedia, mai mult pe post de radio) si am pe el versiunea de soft 961 stock (a aparut candva pe siteul Huawei), am pus launcherul Nova si se misca foarte bine. E drept, n-are SIM, dar nu cred ca asta ar fi o problema....

Edited by bgs1000, 24 February 2015 - 00:43.


#5163
gphg

gphg

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,286
  • Înscris: 10.05.2008
Și eu îl folosesc fără SIM, pe post de gps și radio.

#5164
nedan64

nedan64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 935
  • Înscris: 27.11.2010
salut vechii si noii prieteni de aici!
citi ati mai ramas fireste! :)

adresez scuze celor carora nu le-am raspuns pe privat!
in esenta toti doreau downgrade si aveau dreptate.

fata de vremurile trecute cind era un chin sa faci downgrade, acum e o simpla joaca.

pasi pt downgrade:

1. http://www.modaco.co...-from-recovery/ pentru downgrade sau uprade (daca vreti sa reveniti la ceea ce ati avut inainte);

2. http://www.htcmania....ad.php?t=556828 pentru instalare B895. asta am eu. voi puteti lua si altceva de pe modaco. nu uitati sa instalati si addonurile. pt cine nu se descurca in spaniola faceti un translate.
atit!

ce o sa obtineti:
- un telefon simplut;
- no lag;
- perfect functional;
- o camera foto naspa;
- ram suficient;
- no errors;
- baterie lunga...

nu am mai testat jocuri pe el.
pt mine tel a trecut in plan secund cam de un an. am o tableta ASUS care ma incinta cam de vreun an.

in rest sa auzim de bine!

#5165
slayereugen

slayereugen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 09.11.2014
Salut.As dori si eu o idee daca se poate.Am intrat in meniul telefonului si am dat sa revina la setarile din fabrica. Dupa ce si-a facut treaba,a pornit greu cu ajutorul meu.Mi-a cerut sa definesc limba,retea data dar de aici nu mai merge nimic imi scrie "Unfortunately,Setup Wizard has stopped". si dau ok dupa care revine iar la acelasi meniu:limba,retea, data.E vorba de un telefon Huawei u8815.Am intrat si pe site-ul oficial sa descarc si sa instalez firmware-ul pe telefon din nou.Am bagat pe un card de un memorie, am intrat la install update si nu merge.Am gresit cumva pasii? Astept raspunsurile voastre, poate aveti o idee ce pot face.Va multumesc.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate