![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Protestanti si muzica rock. Rock suparat
Last Updated: Apr 24 2013 14:53, Started by
terratec
, May 20 2012 23:42
·
0

Posted 21 May 2012 - 11:49

canta hip-hop ca sa stranga donatii mai usor...mai mare rusinea! sa combini lucruri sfinte cu lucruri lumesti pentru a fi pe placul lumii desacralizate, e oribil, si toata treaba asta pentru a strange bani ! Uite un articol interesant despre comunitatea Taize. E mai lung dar chiar merita citit. Taizé, un Woodstock religios Edited by Zyklona-M, 21 May 2012 - 11:49. |
Posted 21 May 2012 - 12:27

Cum iti permiti sa vorbesti asa ? 1. Uite ce e: m-am saturat sa vorbesc frumos persoanelor care nu merita asta. 2. Nu-mi plac persoanele care arunca cu gunoi in alte religii, doar pentru ca nu apartin de religiile alea. E ceva de genul: "rade ciob de oala sparta". |
Posted 21 May 2012 - 12:32

1. Uite ce e: m-am saturat sa vorbesc frumos persoanelor care nu merita asta. 2. Nu-mi plac persoanele care arunca cu gunoi in alte religii, doar pentru ca nu apartin de religiile alea. E ceva de genul: "rade ciob de oala sparta". Adica, protestantii nu au concerte rock si omu' minte, sau ce? Uita, io m-as duce la un concert din asta protestant tulburat da' am o intrebare: am voie cu vodca sau bere in incinta? |
Posted 21 May 2012 - 13:23

Posted 21 May 2012 - 13:33

Canta rock suparat. Asa, si? Daca asta le place, n-au decat. Atat timp cat nu te afecteaza cu nimic pe tine, lasa-i in pace.
Inteleg, daca venea un popa la nunta ta si isi tinea slujba pe ritm de rock, puteai sa comentezi. Si mie mi s-a parut ciudat prima data cand am vazut la americani cum canta aia mai colorati in biserici, dar daca ei se simt bine, treaba lor. |
Posted 21 May 2012 - 14:04

Canta rock suparat. Asa, si? Daca asta le place, n-au decat. Atat timp cat nu te afecteaza cu nimic pe tine, lasa-i in pace. Inteleg, daca venea un popa la nunta ta si isi tinea slujba pe ritm de rock, puteai sa comentezi. Si mie mi s-a parut ciudat prima data cand am vazut la americani cum canta aia mai colorati in biserici, dar daca ei se simt bine, treaba lor. daca eu tac, tu taci, atunci duhul lumii acesteia (1Cor.2:12) va corupe din ce in ce mai mult incat societatea umana va fi cu totul fara Cristos. |
Posted 21 May 2012 - 14:06

Posted 21 May 2012 - 14:07

daca eu tac, tu taci, atunci duhul lumii acesteia (1Cor.2:12) va corupe din ce in ce mai mult incat societatea umana va fi cu totul fara Cristos. ![]() |
Posted 21 May 2012 - 14:11

Posted 21 May 2012 - 14:15

|
Posted 21 May 2012 - 14:17

Posted 21 May 2012 - 15:15

Politicul reflecta societatea. De ex, daca societatea cere biserici, politicienii le dau bani si se imbulzesc la evenimente. Sa nu crezi ca nu putem face nimic, decat sa ne plangem.
|
Posted 21 May 2012 - 15:34

Pai la noi nu-ti canta nimic, iti iau numa' banii.
Vorbesti prostii, se vede ca vorbesti fara sa cunosti nimic, doar sa te auzi. Comunitatea ecumenica de la Taize nu accepta donatii. |
Posted 21 May 2012 - 15:36

Posted 21 May 2012 - 15:52

|
Posted 21 May 2012 - 16:22

Papusa, o comunitate de cateva mii sau chiar zeci de mii de oameni, cu atatea necesitati nu se poate intretine numai cu fonduri proprii indiferent de cat de mari sunt campurile manastirii, indiferent de cati oameni lucreaza acolo.
Cheltuielile sunt enorme si sigur beneficiaza si de fonduri externe.
nu au venit cu cosuletul pentru colecta? |
Posted 21 May 2012 - 16:33

Canta rock suparat. Asa, si? Daca asta le place, n-au decat. Atat timp cat nu te afecteaza cu nimic pe tine, lasa-i in pace. Inteleg, daca venea un popa la nunta ta si isi tinea slujba pe ritm de rock, puteai sa comentezi. Si mie mi s-a parut ciudat prima data cand am vazut la americani cum canta aia mai colorati in biserici, dar daca ei se simt bine, treaba lor. Pai eu ii las in pace insa eu am fost cel invitat care a plecat speriat. Nu ma asteptam ca la un cult modern sa gasesc si muzica extrem de moderna, chiar deranjant de moderna. De fapt am impresia ca ideea de baza e ca fiecare sa bolboroseasca cum vrea el, numai sa contina anumite cuvinte religioase. Din cunostintele mele superficiale de religie parca stiu ca o anumita muzica merge si pentru partea "cealalta", pe anumite acorduri sunt invocate alte chestii, nu tocmai bune. In fine, borsul lor, muzica lor, zeitatile lor dar nu prea cred ca discuti cu Dumnezeul crestin pe acorduri heavy metal. Parerea mea. |
Posted 21 May 2012 - 16:40

Papusa, o comunitate de cateva mii sau chiar zeci de mii de oameni, cu atatea necesitati nu se poate intretine numai cu fonduri proprii indiferent de cat de mari sunt campurile manastirii, indiferent de cati oameni lucreaza acolo. Cheltuielile sunt enorme si sigur beneficiaza si de fonduri externe. Alea cateva mii de care se vorbeste in articol sunt pelerini care isi platesc masa si casa. Bine, preturile sunt mici (cel putin pentru romani), de genul 35-40 euro pe saptamana. De asemenea, chiar si pelerinii muncesc in acea saptamana cot la cot cu calugarii. Pe timp de vara, cand se tin in general pelerinajele la Taize, mai sunt si voluntari. Unele munci sunt facute si de o comunitate de calugarite din apropiere. Iarna, timp de o saptamana la cumpana dintre ani, comunitatea se muta intr-un oras din Europa care se ofera sa organizeze intalnirile anuale. Iarna trecuta au fost la Berlin, iarna care vine vor fi la Roma. Pelerinii sunt cazati la familii si ajutorul cel mai mare in acest sens este dat de parohiile (catolice si protestante) din orasul respectiv si din localitatile inconjuratoare.
Nu. Edited by Zyklona-M, 21 May 2012 - 16:45. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users