Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Radio mp3 player auto =recomandare

Solutii alternative incalzire cen...

La multi ani @Serafim606!
 Eternul neg de pe deget

Colectionari de telefoane

Automatizare Fotovoltaice cu Home...

Tavan plin de apa in baie, de la ...
 Aplicație funcționala pentru flip...

Taiat gheare pisica - Cu ce, ce r...

Retragere email trimis

German maister
 Sfat Sistem hi-fi

Cați kilowati am consumat?

Alegere antigel - G11/G12 etc

Problema centrala
 

Problema Retea Incetinita : Switch Cisco, win Server 2008

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,223
  • Înscris: 29.11.2001

View Postmesyaalex, on 21st May 2012, 21:13, said:

Am da restart la echipamente . Am schimabt cablurile. Am scos cealalata placa de retea .

S-a marit viteza de transfer intre servere: 118 - 180 Mb / sec

Pare sa nu se mai blocheze asa tare intreaga retea . Se simte ca se transfera ceva intre cele 2 servere si se incetineste asa la jumatate .

Cand transfer intre cele 2 servere un fisier de 2 gb la ambele servere la Taskmanager > Network Utilization apare undeva la : 98 % E Normal ?

Multumesc de ajutor .

poi sa zicem asa:

Quote

Network utilization is the amount of traffic on the network compared to the peak amount that the network can support. This is generally specified as a percentage.

Dat fiind ca tu faci transfer pe gigabit (adica undeva la 125 MBytes/sec maxim teoretic), eu cred ca e bine. O utilizare de 98% este foarte buna. Datele alea cu 180 MBytes/sec sunt doar peakuri / cached data (dupa cum spuneam mai sus, fizic ala e maximul).

Urmeaza si pasii urmatori de mai sus, s-ar putea sa mai ai surprize.

#20
mesyaalex

mesyaalex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 03.12.2006

View Postcielo, on 21st May 2012, 21:33, said:

Ai renunțat la unul din cele doua cabluri ce leagă unul din server-e la switch? Ai verificat dacă exist in FDB MAC-urile celor server-e in timpul transferului de fisiere?

Da am renuntat la un cablu .

M-am uitat si nu apar Mac-urile celor 2 servere. Apar doar celelalate calculatoare.

#21
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
Daca nu apar MAC-urile in FDB-ul switch-ului este o problema : echipamentul tau devine hub si forward-eaza tot traficul pe toate porturile, mai putin pe cel de unde a venit frame-ul.
Cauzele cele mai frecvente ce-mi vin in minte sunt : o bucla in retea (scoate toate cablurile din switch, mai putin cele 2 corespunzatoare server-elor, incepi transferul de fisiere si verifici FDB-ul de MAC-uri) sau echipamentul are o problema si trebuie inlocuit.

#22
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,223
  • Înscris: 29.11.2001
deci ... ce ziceam mai sus?

View PostTyby, on 21st May 2012, 12:09, said:

[...]

Daca tot nu se rezolva, scoate pe rand echipamentele din infrastructura si testeaza traficul pe fiecare in parte. Trebuie sa identifici mai intai care este "veriga slaba" si abia apoi sa treci la masuri proactive smile.gif


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate