![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Urme de la cosuri
Last Updated: Jul 11 2012 20:56, Started by
MaddDog
, May 15 2012 07:43
·
0

Posted 15 May 2012 - 07:43

Salut! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia. Au inceput sa-mi apara cosuri pe la 14 ani. (acum am 16) Multe dintre ele mi-au aparut pe obraji si desi e recomandat sa nu le storci nu cred ca ar fi putut cineva sa stea cu asa ceva pe fata, asa ca le-am stors. De ceva timp am reusit sa scap de ele si vad ca nici nu prea mai ies insa mi-au ramas pete rosii pe obraji si pe alocuri cateva urme. Se mai poate face ceva in privinta asta? Multumesc anticipat pentru orice sfat, raspuns!
|
Posted 15 May 2012 - 09:04

Cel mai bine ar fi sa merg la un dermatolog.Acolo o sa iti dea mai multe informatii poate si un posibil tratament pentru ca sa scapi de pete.
|
Posted 28 June 2012 - 20:01

Acele pete rosii sint urme postinflamatorii hiperpigmentare care trec dupa aproximativ 1 an, cicatricile care raman in schimb nu trec decat greu , cu laser, TCA CROSS, CIT, etc....Nu le stoarce o sa plangi mai tarziu.
|
Posted 11 July 2012 - 20:56

Incearca cu Betadina crema (unguent) aplicat pe locul unde a fost cosul si lasa sa actioneze pentru o ora sau doua ore, timp de mai multe zile. Face minuni!
Sanatate multa! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users