![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Coby Kyros
Last Updated: Mar 07 2017 23:58, Started by
paganini
, May 10 2012 19:27
·
0

Posted 10 May 2012 - 19:27

Salut!Am cumparat de pe E mag o tableta pentru copil.Mi-se pare buna,dar am o problema.Fata mea a s-a obisnuit cu aplicatiile de pe Android Market(are un Samsung Galaxy),pe care nu le pot instala deoarece nu-mi recunoaste tableta.Am instalat Google Play v.3.4.7 dar nu pot accesa nimic.Imi cere sa adaug un cont la dispozitiv,eu dau OK si nu se mai intimpla nimic.Va rog,daca a reusit cineva cu o tableta asemanatoare,care din fabrica nu are acces la Android Market,sa descarce aplicatii de pe google play,sa-mi explice si mie cum a facut.
Multumesc! |
Posted 10 May 2012 - 21:19

Am si eu o tableta chinezeasca, am dat 60$ pe ea, n-am probleme cu play-ul, drept ca i-am instalat alt rom, care permite accesul, dar nu recomand in cazul tau, ca poti pierde garantia. cum nu cunosc tableta ta, pot doar sa recomand sa-ncerci:
-In loc sa-ti faci alt cont, adauga noua tableta la contul deja existent. -Exista aplicatia "market enabler", inceaca cu asta. -Sunt site-uri, perfect legale, de pe care poti descarca si salva aplicatii pt android, spre deosebire de "play", unde nu poti salva , doar instala. Incepe cu-n "file explorer", daca n-ai preinstalat, sa poti cauta pe card, aplicatiile descarcate ce urmeaza sa le instaezi. |
Posted 11 May 2012 - 00:01

Pt putin, sper sa te descurci cu google, daca nu, da-mi pm, mai nou, cam toate linkurile sunt cenzurate.
![]() |
Posted 11 May 2012 - 16:59

Am incercat cu Market Enabler si nu s-a intamplat nimic.M-am uitat peste dispozitivele compatibile cu Google Play si n-am gasit tableta mea.Asta e,voi renunta la aceste aplicatii,nu e nicio tragedie.Normal n-ar trebui sa ajunga concurenta pana aici.Piata trebuie sa fie libera.
Oricum multumesc mult pentru ajutorul acordat. |
Posted 11 May 2012 - 18:19

Pai play nu te lasa sa descarci aplicatiile care nu-s compatibile cu modelul tau. Cum n-o recunoaste, nici nu te lasa sa descarci, dar asta nu-nseamna ca aplicatiile (macar o parte) n-ar fi compatibile. De aia ti-am recomandat sa cauti alte saituri, de unde poti descarca ce vrei, pe ce vrei. Poti descarca pe tableta, sau in pc, apoi le copiezi pe card.
|
Posted 12 May 2012 - 21:24

Am reusit pana la urma.De fapt ma interesa(adica pe fiica mea)aplicatia Smurfs' Village.Am gasit o varianta care poate fi descarcata si ulterior instalata in orice dispozitiv de tip Android.Nu stiu cum e cu drepturile de autor,dar ce am am gasit eu e free si cred,ca pot sa spun de unde, celor care poate s-au confruntat cu aceeasi problema. Panda app.
Multumesc pentru ajutor. Cu respect.Vlad. |
Posted 07 March 2017 - 23:58

Am si eu una ..Ma chinui de 1 luna sa instalez you tube pe ea ...Nici o sansa pana acum .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users