![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
TextBox to Integer
Last Updated: May 31 2012 04:42, Started by
dustcp
, May 08 2012 00:20
·
0

Posted 08 May 2012 - 00:20

Salut! Vreau ca dintr-un textbox sa export datele ca integer printr-un buton intr-un excel, in sheet 2 pentru a folosi baza de date in alt program ulterior. Eu am incercat sa fac ceva, problema este ca daca modific datele din textbox. cand deschid fisierul excel respectiv, imi deschide si un "book" precedent, inainte sa fie modificat.
Puteti sa ma ajutati? Folosesc Visual Basic 6.3. |
Posted 31 May 2012 - 04:42

sa inteleg ca vrei sa scapi de caractere si sa ramai doar cu cifre?
vezi poate te ajuta functia asta: Public Function ConvertesteInNumar(ByVal strNumar As String) As String Dim a As Integer Dim buf As String For a = 1 To Len(strNumar) If IsNumeric(Mid(strNumar, a, 1)) Then buf = buf & Mid(strNumar, a, 1) Next a ConvertesteInNumar = CDbl(buf) End Function msgbox "TextBox=" & ConvertesteInNumar(Text1.text) & vbcrlf & _ "String=" & ConvertesteInNumar(plictiseala2viata4ever2167 '[email protected][email protected] '45) Edited by horohoro, 31 May 2012 - 04:47. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users