Minicircuit Turcia
Last Updated: Oct 13 2013 13:47, Started by
fly_dream
, May 05 2012 10:50
·
0

Posted 02 October 2013 - 08:37

... Acum ma chinuiesc la cazari..... Nu ma intereseaza nici lux, nici all inclusive, nici half boarding cum am mai gasit la unele hoteluri, nu pot sa ma bag nici la apartamente/vile fiindca nu se va sta nicaieri mai mult de 1-2 nopti, asa ca.... am purces cautarea in stilul uzual. In principiu, merg pe 2-3 stele, conditii civilizate, parcare, pozitie pe malul marii acolo unde sunt statiuni maritime. In Istanbul este musai sa fie un hotel langa Moscheea Albastra fiindca vor face un tur rapid de dimineata, inainte de a pleca spre Pamukkale. Dupa un prim rand de cautari, am pastrat in lista urmatoarele nume (poate imi dati vreo sugestie, care da, care nu): ... Kusadasi: Pine Bay Marina Canakkale: Helen Hotel Anzac Hotel Cetinkaya Hotel Çanak Hotel Kervansaray Hotel Artur Hotel ... Doua sugestii de cazare pentru Kuşadası si Çanakkale: - Club Caravanserail (Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı Kuşadası) http://www.caravanserailhotel.com/tr/ |
Posted 13 October 2013 - 13:47

Zarurile au fost aruncate: mergem cu masina! No... abia acum incepe documentarea adevarata.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users