![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
intrebare slak
Last Updated: Nov 19 2002 09:16, Started by
ing
, Nov 16 2002 11:04
·
0

Posted 16 November 2002 - 11:04

am facut rost de un cd cu slak dupa care trebuie sa imi fac imagine butabila pt. instalare.
Am facut un iso de vreo 650 si ceva. Dar as vrea sa imi fac o img de vreo 200mb (daca se poate sa il pun pe un cd mic care sa imi intre in buzunar...) in readme scrie ca sa exclud ca sa scod imaginea de 650 dar eu vreau si mai putin.. P.S. nu vreau X si alte prog de care nu ai nevoie pe un server (emacs....) |
Posted 16 November 2002 - 12:02

nu e ce vreau eu, eu vreau iso -ul sa aiba cam 200 mb instalarea poate sa fie mai mare....
si sa se instaleze pe o partitie ext2 sau 3 |
Posted 18 November 2002 - 13:51

vezi ca in fiecare director cu aplicatii ai un fisier numit tagfile.
pui in el REC numai la pachetele pe care le vrei si la instalare spui sa foloseasca tagfiles. tai restul de pachete incat sa te incadrezi in dim. pe care o vrei pt. iso. hope it helps. bye PS: vezi ca tot acolo exista si un maketag |
Posted 18 November 2002 - 23:20

hmm am sa ma uit, poti sa explici mai pe larg sau sa dai un link la un How to ceva...
thx |
Posted 19 November 2002 - 09:16

Nu am citit nici un howto. Asa cred ca merge pt. ca slackul are posibilitatea sa se instaleze folosind tagfiles.
Facusem mai de mult, pe la ver 4 un CD cu tagfiles-urile modificate, nu aveam chef sa aleg pachete de cate ori instalam slack-ul (si il instalam cam de 10 ori pe saptamana) Cumperi si tu un CD-RW si testezi. Vezi scriptul ala maketag poate te ajuta. bye |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users