Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele catalogelor Americane

Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux
 Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa

Reciclare hard disk-uri defecte v...
 Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...

Probleme martorii de bord Opel Me...
 Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma

Buget de vis: ce caravana sa aleg...
 

Problema IAtkos L2

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#19
alexandru_viorel

alexandru_viorel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 16.07.2010

View Postsew900i, on 2nd May 2012, 16:33, said:

Sefule vad ca discurile tale ti le vede ca externe, inclusiv Mac OS X n-ai facut nicio injectie EHCI?
Ma sincer sa fiu si eu am observat, cred ca e un bug de la iAtkos. Macar functioneaza normal.
Si nu, nu am facut EHCI inject.

#20
Alex567

Alex567

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 05.02.2010
nu stiu ce se intampla... am incercat mai multe drivere dar nu vrea sa mearga net-ul . Poate doar la romtelecom se intampla asta.

#21
sew900i

sew900i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 25.05.2006

View PostAlex567, on 6th May 2012, 11:36, said:

nu stiu ce se intampla... am incercat mai multe drivere dar nu vrea sa mearga net-ul . Poate doar la romtelecom se intampla asta.
La boot baga optiunea

arch=i386

99,99% o sa-ti mearga cu driver-ul care l-am pus inainte.

#22
Alex567

Alex567

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 05.02.2010
...cred ca am instalat si dezinstalat la windows-uri si mac-uri saptamana asta de am dat hdd-ul peste cap.. o sa mai incerc o data cum zici tu .. daca tot nu vrea.. ma las pagubas

#23
Alex567

Alex567

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 05.02.2010
Scuze pr dublu post . Am incercat cum ai zis ru dar nu merge. Am observqt ca nu se aprind nici cele 2 becuri de la placa de baza in suportul unde se baga cablul de la net

#24
sew900i

sew900i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 25.05.2006

View PostAlex567, on 6th May 2012, 18:22, said:

Scuze pr dublu post . Am incercat cum ai zis ru dar nu merge. Am observqt ca nu se aprind nici cele 2 becuri de la placa de baza in suportul unde se baga cablul de la net
Ai adaugat ethernet in System Preferences?

Da-mi putine detalii despre ce instalare ai facut mai precis, ce bootloader ai instalat..etc.

Edited by sew900i, 07 May 2012 - 08:38.


#25
Alex567

Alex567

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 05.02.2010
am rezolvat intr-un final m-am conectat la ethernet dar problema era ca se incarcau greu paginile. am renuntat la el poate o sa ma mai intorc la mac peste cateva saptamani sa mai incerc si atunci

#26
ktulu22

ktulu22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,910
  • Înscris: 21.04.2007
Am si eu niste intrebari, prostesti probabil, dar le am.

De ce dupa ce sting laptopul, cand vreau sa il pornesc iar, trebuie sa ii scot bateria, ca altfel nu are nici un gand de pornit?  Are kext-ul instalat. Chestia e ca nu merge nici in Windows nici in MAC.
Am vazut ca pot sa ii fac update la Chameleon. E recomandat?

Multumesc!

P.S. Nu mai deschid un topic nou, pentru ca banuiesc ca nu isi are rostul.

#27
asasinuxp

asasinuxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,387
  • Înscris: 23.08.2010
Te-ai gandit ca bateria are probleme,daca nici ca nu merge in nici un sistem de operare? Sigur ca poti actualiza chameleon,insa actualizeaza la o versiune stabila,sa nu existe probleme.

#28
ktulu22

ktulu22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,910
  • Înscris: 21.04.2007
Bateria nu are nici un fel de problema. Spun asta pentru ca o scot, o bag inapoi si apoi porneste fara nici un fel probleme. I-am facut teste si a iesit OK.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate