Decodor Humax DIGI+C HD2
Last Updated: Mar 03 2018 21:32, Started by
raresh19
, Apr 26 2012 18:05
·
0

Posted 30 July 2012 - 11:47

Cel puțin la carcasă diferă. În interior, habar n-am, chiar nu am avut curiozitatea asta. Uită-te pe prima pagină de pe acest topic, sunt niște poze urcate de mine cu +C HD2-ul.
|
Posted 30 July 2012 - 13:23

Cu ajutorul unei telecomenzi Logitech harmony 300 am aflat raspunsul - am setat Humax-ul DIGI+C HD2 ca HUMAX PR-HD2000C iar telecomanda merge perfect. Ca o concluzie DIGI+C HD2 este acelasi ca DIGI+C HD diferenta in mare fiind de soft iar Humax PR-HD2000C este acelasi echipament dar nebranduit.
|
Posted 30 July 2012 - 20:11

și totuși nu putem folosi încă portul USB la decodorul HD2??? a găsit cineva vreo soluție? sau a întrebat careva la RCS?
|
Posted 07 August 2012 - 15:10

și totuși nu putem folosi încă portul USB la decodorul HD2??? a găsit cineva vreo soluție? sau a întrebat careva la RCS?
Cu ajutorul unei telecomenzi Logitech harmony 300 am aflat raspunsul - am setat Humax-ul DIGI+C HD2 ca HUMAX PR-HD2000C iar telecomanda merge perfect. Ca o concluzie DIGI+C HD2 este acelasi ca DIGI+C HD diferenta in mare fiind de soft iar Humax PR-HD2000C este acelasi echipament dar nebranduit.
Faci update si rezolvi,dar rcs nu vrea sa spuna cum asa ca tre cautat loader compatibil sau identic cu H 7.41 pe care il are HD2-ul Nu cred deoarece Loaderul acestui decodor e H1.07 si la DIGI+C HD2 e H 7.41 |
Posted 28 August 2012 - 14:49

Azi am fost si eu sa imi iau un receiveru hd de la rds si stupoare nu se mai dau la persoanele cu abonamente Business. Tin sa specific ca sunt persona fizica
![]() |
Posted 30 August 2012 - 08:58

Faci update si rezolvi,dar rcs nu vrea sa spuna cum asa ca tre cautat loader compatibil sau identic cu H 7.41 pe care il are HD2-ul Nu cred deoarece Loaderul acestui decodor e H1.07 si la DIGI+C HD2 e H 7.41 si ica ceva ca e hd sau sd ,merg telecomenzile la toate humax-urile,se potrivesc A reusit cineva sa "citeasca"/gaseasca firmware-ul pentru aceasta versiune ? Cineva spunea mai sus ca ar fi la fel cu Humax PR-HD2000C. |
Posted 05 September 2012 - 11:54

Nu ati reusit sa i pune ti un alt firmware...sa i mearga functia pentru usb ?
![]() Am achizitionat si eu un humax hd2...si dupa cum am citit si incercat usb-u e ca si cum nu ar fi... De portul lan ce stiti...merge si daca da ce s ar putea face prin el ? Multumesc ! |
Posted 05 September 2012 - 15:38

Nu merge nici USB-ul şi nici LAN-ul. Pe viitor...poate...
![]() |
Posted 05 September 2012 - 18:13

Hamm....inseamna ca nu exista nici posibilitatea de upgrade firmware sau schimbarea acesteia sa nu mai fie blocate functiile....doar upgrade prin cablul lor coaxial catv(prin functia aceea de cautare software nou care o are decodorul)
Pe situl oficial am gasit cate ceva pentru el...dar fara usb si lan nefunctional nu stiu cum s ar putea face reflash ![]() Edited by bmironb, 05 September 2012 - 18:31. |
Posted 05 September 2012 - 19:15

Hamm....inseamna ca nu exista nici posibilitatea de upgrade firmware sau schimbarea acesteia sa nu mai fie blocate functiile....doar upgrade prin cablul lor coaxial catv(prin functia aceea de cautare software nou care o are decodorul) Pe situl oficial am gasit cate ceva pentru el...dar fara usb si lan nefunctional nu stiu cum s ar putea face reflash ![]() |
Posted 05 September 2012 - 19:18

Eu le am dat un email la aia de la humax=)) la support stiu ca poate suna cam stupid dar sa vedem ce zic....(bineinteles le am explicat in engleza ca e limitat usb nu detecteaza nimic si ca la ei pe site au firmware din cate am aflat si cum s ar putea face)
![]() Edited by bmironb, 05 September 2012 - 19:19. |
|
Posted 05 September 2012 - 19:33

Eu le am dat un email la aia de la humax=)) la support stiu ca poate suna cam stupid dar sa vedem ce zic....(bineinteles le am explicat in engleza ca e limitat usb nu detecteaza nimic si ca la ei pe site au firmware din cate am aflat si cum s ar putea face) ![]() |
Posted 05 September 2012 - 19:42

Mda m am gandit si eu la asta...dar oricum nu inteleg care e interesul lor sa opreasca aceste functii...ma refer la rds pentru ca suta la suta e un soft personalizat pentru brandul rds si Romania...deci in mod normal ar trebuii sa existe un firmware si un anume mod sa l poti rescrie si sa nu fie limitat...
![]() Oricum la Rds nu a intrebat nimeni concret de ce sunt limitarilea astea ![]() ![]() |
Posted 05 September 2012 - 20:08

Mda m am gandit si eu la asta...dar oricum nu inteleg care e interesul lor sa opreasca aceste functii...ma refer la rds pentru ca suta la suta e un soft personalizat pentru brandul rds si Romania...deci in mod normal ar trebuii sa existe un firmware si un anume mod sa l poti rescrie si sa nu fie limitat... ![]() Oricum la Rds nu a intrebat nimeni concret de ce sunt limitarilea astea ![]() ![]() Si citeste si asta de la altcineva: Oricum, chiar daca RCS ar oferi frecventa de update, probabil noua variant nu ar adduce imbunatatiri, ci minusuri. De exemplu, la Digi+C HD 2 au anulat optiunea de mediaplayer, chiar daca receiverul e model mai nou. In concluzie, daca va exista update, va exista doar ca sa anuleze anumite functii noi, nu sa ofere ceva in plus. RCS considera acest receiver doar util pentru functiile de recptie al programelor tv si nu are interes in functia de medieplayer avi/ts/mpeg/mkv etc. Plus ca o functie noua le-ar da batai de cap la asistenta telefonica, unii intreband de ce nu merge nu stiu ce film de pe stickul usb cu subtitrare si alte situatii asemanatoare. |
Posted 05 September 2012 - 20:13

Mda foarte adevarat ce spui...nu m am gandit in ideea asta in ceea ce priveste rdsu
![]() Doar ca eu ma refeream la un firmware oficial de la humax original care sa nu mai fie trecut prin rds personalizat... Sa zicem ca vrei sa achizitionezi prin comanda acest decodor(in ideea ca se poate) aici ma refer nu de la rds ci de la producator sau un magazin specializat(daca este) teoretic nu o sa vina cu limitari...eu asa ma gandesc...acel soft ne ar fi potrivit...daca este adevarat ce spun ![]() De curiozitate unde ai gasit acel firmeware de care nu erai sigur ca e pt el... ? Inca ceva are un meniu secret hidden settings la informatii sistem apesi rosu verde galben albastru si apoi verde galben albastru si intra la cv hidden settings de unde se poate reseta parola...si inca ceva parca ![]() ![]() ![]() Ma intrebam si lanul pentru ce era facut daca mergea...ca nici in manual nu zice nimic de el...era oare pentru share si inregistrare pe retea(NAS) sau internet/upgrade...iptv Edited by bmironb, 05 September 2012 - 20:19. |
Posted 05 September 2012 - 21:01

Mda foarte adevarat ce spui...nu m am gandit in ideea asta in ceea ce priveste rdsu ![]() Doar ca eu ma refeream la un firmware oficial de la humax original care sa nu mai fie trecut prin rds personalizat... Sa zicem ca vrei sa achizitionezi prin comanda acest decodor(in ideea ca se poate) aici ma refer nu de la rds ci de la producator sau un magazin specializat(daca este) teoretic nu o sa vina cu limitari...eu asa ma gandesc...acel soft ne ar fi potrivit...daca este adevarat ce spun ![]() De curiozitate unde ai gasit acel firmeware de care nu erai sigur ca e pt el... ? Inca ceva are un meniu secret hidden settings la informatii sistem apesi rosu verde galben albastru si apoi verde galben albastru si intra la cv hidden settings de unde se poate reseta parola...si inca ceva parca ![]() ![]() ![]() Ma intrebam si lanul pentru ce era facut daca mergea...ca nici in manual nu zice nimic de el...era oare pentru share si inregistrare pe retea(NAS) sau internet/upgrade...iptv |
Posted 05 September 2012 - 23:27

Vă jucați cu focul dacă vă băgați năsucurile în STB-urile astea...adică aveți toate șansele să le blocați și chiar nu văd pe cineva de la RCS să vi le readucă la viață... Trebuie acceptat faptul (deși nu e total corect, o recunosc și eu...) că softul a fost scris pentru RCS și după specificațiile RCS-ului!
|
|
Posted 06 September 2012 - 01:55

Vă jucați cu focul dacă vă băgați năsucurile în STB-urile astea...adică aveți toate șansele să le blocați și chiar nu văd pe cineva de la RCS să vi le readucă la viață... Trebuie acceptat faptul (deși nu e total corect, o recunosc și eu...) că softul a fost scris pentru RCS și după specificațiile RCS-ului! Edited by megafanro, 06 September 2012 - 01:56. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users