Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Angajator privat - obligatie plat...

Sfat achiziție laptop max 30...

Ce arbusti/pomi sunt in imagine

DAMEX - Card VISA cu Plan in func...
 Jardiniera din OSB

Problema cuptor Arctic

Cum as putea adormi mai repede se...

Suspendare permis conducere pentr...
 Recomandare bormasina (Buget: ~20...

Masina SH 6000 euro

Glet peste calciu

Facultatea de Agronomie - Agricul...
 mobilat sau nemobilat/semimobilat?

Contract de schimb

Snapdragon 8 Gen 4 - stire

Apometre de rezerva
 

Decodor Humax DIGI+C HD2

- - - - -
  • Please log in to reply
1136 replies to this topic

#37
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,127
  • Înscris: 16.12.2006
Nu este compatibil cu Anynet+.

#38
eolianu

eolianu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,140
  • Înscris: 01.03.2010
Ati mai pomenit ca din cauza unui cablu HDMI sa nu poti vedea cateva programe tv? De exemplu am vrut sa schimb cablul HDMI venit cu decodorul Digi HD2 , si l am luat pe acesta  http://www.conectica...lock_82737.html    
Conectandu l am observat dupa cateva zile...ca nu mai vad 7-8 posturi tv : Dyscovery World , Science , TLC , TVR 1 , TVR 2 si mai erau cateva....am zis ca este din cauza semnalului de la RDS ...dar pe tv -ul din sufragerie se vedeau , deci nu era de la ei.Asa ca am pus cablul HDMI venit cu decodorul si ce sa vezi...am dat o cautare si acum vad toate posturile.Este ceva in neregula cu acel cablu HDMI? Sau efectiv nu recunoaste sau nu reda frecventa acelor posturi tv? Aveti idee care poate fi explicatia?

#39
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,229
  • Înscris: 20.06.2009

View Posteolianu, on 16th May 2012, 10:21, said:

(...)Este ceva in neregula cu acel cablu HDMI? Sau efectiv nu recunoaste sau nu reda frecventa acelor posturi tv? Aveti idee care poate fi explicatia?
Made in China...! :lol: Probabil undeva pe la mufe un contact imperfect care s-a oxidat...ce să-i faci, o fi fost făcut la sfârșit de schimb...! :console: Dacă poți, schimbă-l. :peacefingers:

#40
eolianu

eolianu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,140
  • Înscris: 01.03.2010
Multumesc crislacor.Il voi schimba zilele astea.

#41
taxishop

taxishop

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 16.02.2007
salut...am o mica problema cu acest decodor, si anume cand il conectez la hdmi imi arata pe televizor : "mod inutilizabil", nu se poate accesa nimic, deci nu functioneata deloc pe hdmi. pe scart sau video-s functioneaza perfect. dar as vrea sa-l folosesc digital pe hdmi. televizorul e un samsung 40M86BD, ceva mai vechi, dar are 3 intrari hdmi, usb, etc. si rezolutie 1080 , deci full hd. are cineva o idee, exista vreo setare ascunsa in decodor, etc? am citit ceva de handshake, care ar fi la hdmi o problema...

#42
blue-line

blue-line

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 13.01.2010
Din cate tin minte, samsungurile vechi au o problema cu recunoasterea rezolutiilor ED (576p sau 480p). Incearca sa setezi boxul la o rezolutie mai mare.

#43
taxishop

taxishop

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 16.02.2007
ok...dar cum?...nu exista niciun menu pentru setare rezolutie...am intrat si in meniul ascuns, acolo sunt 4 setari inutile...ai idee, de unde pot seta rezolutia?

merci pt raspuns oricum...

#44
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,127
  • Înscris: 16.12.2006
Da revenire la setarile din fabrica si la setup-ul initial o sa-ti apara sa setezi si rezolutia, pune pe 1080i.

#45
taxishop

taxishop

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 16.02.2007
merge...suuuper...catalinman, esti un zeu...am crezut ca trebuie sa-mi iau un nou televizor...merci mult...

#46
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,127
  • Înscris: 16.12.2006
Cu placere :)

#47
marca_mihai

marca_mihai

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 28.05.2012
salut baieti... daca puteti sa ma ajuti si pe mine cu niste informatii...
am primit si eu dupa 2-3 luni de la cerere, receiveru hd de la rds, acest hd2...
am cumparat pt dormitor un Monitor LCD BenQ G2450HM care este de 60 cm, full hd, are hdmi, si boxe incorporate
am considerat ca e ok acest monitor sa il folosesc ca tv.. avand telecomanda de la receiver.
le am conectat prin hdmi, se vede si se aude dar nu este full hd.
in meniul monitorului, la information zice curent resolution 576i si optimum 1080
iar in setarile receiverului nu gasesc optiune de a selecta output resolution
un sfat ceva.. ce pot face... un force resolution .. ms
http://imageshack.us...20528204637.jpg

Edited by marca_mihai, 28 May 2012 - 20:10.


#48
blue-line

blue-line

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 13.01.2010
Of, of, of...

Raspunsul era tot pe aceasta pagina, trei posturi mai sus.

Edited by blue-line, 28 May 2012 - 20:34.


#49
marca_mihai

marca_mihai

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 28.05.2012
ms mult. bafta!

#50
AlxMAX

AlxMAX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 453
  • Înscris: 04.10.2007
Mi se pare mie, sau chiar are cam același menu ca Digi HD 1?

#51
AlinBura

AlinBura

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 29.05.2012

View PostKortana, on 10th May 2012, 12:32, said:

Portul Etherner, USB, Media si REC vor fi valabile intr-o zi. E pentru IPTV.
Cablu HDMI e pentru TV HD ready si Full HD TV care au port HDMi in spate sau lateral.
Pentru tuner TV PC analogic recomand cablu RCA ( composite ).
In rest, se vede si se aude foarte bine. Eu am in lista la TV 132 programe si la Radio am 8 posturi.
De acum putem vedea si HD.
  salut am si eu o intrebare...se poate vedea HD si prin RCA? precizez ca am un monitor de 32 http://www.hdtvsolut...321v_manual.pdf momentan e conectat la digi satelit tot prin RCA si merge foarte bine...pe viitor vreau sa renunt la digi satelit si sa montez digi digital...sunt curios daca as putea sa folosesc monitorul asta si sa vad HD

#52
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,053
  • Înscris: 31.05.2010
HD prin RCA... nu. Adica, imagine vei avea, da' nu va fi HD. Dar este posibil sa mearga pe intrarea DVI pe care vad ca o are in dotare monitorul tau, utilizand un cablu HDMI-DVI.

Edited by cristi0304, 29 June 2012 - 08:39.


#53
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Daca te referi sa poti vizualiza prg. tv hd free de la rcs prin iesirile rca - DA - merge , insa asa cum a scris cineva anterior rezolutia imaginii nu va fii HD ( 1920 x 1080 ) , ci SD ( maxim 720 x 576 )
Sfatul meu este insa sa iti cumperi un cablu adaptor hdmi - dvi sau cablu hdmi - hdmi + adaptor hdmi - dvi ( in genul celor care se gasesc/vin cu pl. video de la pc ) si sa te conectezi pe conectorul dvi/rgb2 - in manual am vazut ca scrie
Oricum nu vei putea vizualiza rezolutii hd 1:1 ( 1920 x 1080 - 1920 x 1080 ) , deoarece device-ul tau poate reda o rezolutie maxima de 1360 x 768 , insa este mai buna decat daca ai fii conectat prin rca-uri

Edited by lupull, 29 June 2012 - 08:43.


#54
protecties

protecties

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,097
  • Înscris: 06.11.2008
Imi puteti confirma ca decodorul Humax DIGI+C HD2 este acelasi cu HUMAX PR-HD2000C ? stiu sigur ca primul decodor Humax DIGI+C HD este identic cu PR-HD2000C. Multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate