Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele catalogelor Americane

Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux
 Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa

Reciclare hard disk-uri defecte v...
 Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...

Probleme martorii de bord Opel Me...
 Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma

Buget de vis: ce caravana sa aleg...
 

Decodor Humax DIGI+C HD2

- - - - -
  • Please log in to reply
1136 replies to this topic

#19
eolianu

eolianu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,171
  • Înscris: 01.03.2010
In conlcuzie e la misto 2-ul acela la denumire? Ma gandeam ca are o versiune noua de soft sau stiu eu ce imbunatatire inafara de faptul ca s-a umblat putin la design.Atunci dc mai are usb-ul daca nu mai merg filmele?Oricum isi face treaba in final....se vede lacrima.

#20
eolianu

eolianu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,171
  • Înscris: 01.03.2010
[quote name='eolianu' date='8th May 2012, 15:28' post='11457043']
In conlcuzie e la misto 2-ul acela la denumire? Ma gandeam ca are o versiune noua de soft sau stiu eu ce imbunatatire inafara de faptul ca s-a umblat putin la design.Atunci dc mai are usb-ul daca nu mai merg filmele?Oricum isi face treaba in final....se vede lacrima.
Am uitat sa mai intreb , cablul hdmi care vine in pachet la decodorul HD 2 este ver 1.3 sau 1.4?Aveti idee?

#21
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,038
  • Înscris: 20.06.2009

View Posteolianu, on 8th May 2012, 23:28, said:

In conlcuzie e la misto 2-ul acela la denumire? Ma gandeam ca are o versiune noua de soft sau stiu eu ce imbunatatire inafara de faptul ca s-a umblat putin la design.Atunci dc mai are usb-ul daca nu mai merg filmele?Oricum isi face treaba in final....se vede lacrima.

View Posteolianu, on 9th May 2012, 00:27, said:

Am uitat sa mai intreb , cablul hdmi care vine in pachet la decodorul HD 2 este ver 1.3 sau 1.4?Aveti idee?
Nu e neapărat la mișto, e pur și simplu o altă variantă a unui produs existent și e normal să fie o cât de mică diferență în denumire. Are altă carcasă, probabil și softul e puțin modificat...până la urmă, și la mașini după un facelift apare un 2, 3 sau 4 în coadă...! :)
Cât despre cablul HDMI...ținând cont de faptul că nu e decodor 3D (sau mai știi...? :w00t: ), nu văd de ce ar fi pus ver. 1.4...și să nu uităm prețul...! ;)

#22
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Crislacor - Te rog frumos poti sa verifici/citesti prin fantele carcasei pe placa de baza ce vers. este
Uite comparativ cu ce a scris NightWishMaster aici ( prima poza mareste-o ) - http://forum.softped...t...8016&st=810
La el pe placa de baza scrie astfel - Humax iHD-Fox C Cpu B/D Rev1.1

#23
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,038
  • Înscris: 20.06.2009
Pe placa de bază a STB-ului meu scrie:
DIGI+C HD2 CPU B/D REV.:1.0
S-ar părea că e clar personalizat pentru Digi! ;)

#24
bennyioan

bennyioan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 558
  • Înscris: 01.07.2011

View Postcrislacor, on 9th May 2012, 09:58, said:

S-ar părea că e clar personalizat pentru Digi! ;)

in meniu are ceva embleme rcs , logo uri ?
ori pe carcasa , telecomanda..?

#25
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,038
  • Înscris: 20.06.2009
Nu! :)

#26
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Am primit si eu acelasi receiver si mi-a lasat o impresie buna.


[ http://i1182.photobucket.com/albums/x460/alisit/w002.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#27
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,292
  • Înscris: 12.08.2006

View Postcrislacor, on 8th May 2012, 21:25, said:

După cum am promis, mai jos veți găsi câteva imagini cu STB-ul Humax C+ HD2, inclusiv de prin meniuri:
   O poza cu telecomanda se poate?

#28
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,038
  • Înscris: 20.06.2009
S-a rezolvat...! ;)
Attached File  Telecomanda_C__HD2.jpg   266.12K   372 downloads
P.S. Scuze pentru calitatea pozei...e făcută cu telefonul...!

#29
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Portul Etherner, USB, Media si REC vor fi valabile intr-o zi. E pentru IPTV.
Cablu HDMI e pentru TV HD ready si Full HD TV care au port HDMi in spate sau lateral.
Pentru tuner TV PC analogic recomand cablu RCA ( composite ).
In rest, se vede si se aude foarte bine. Eu am in lista la TV 132 programe si la Radio am 8 posturi.
De acum putem vedea si HD.

Edited by megafanro, 10 May 2012 - 14:11.


#30
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,292
  • Înscris: 12.08.2006

View Postcrislacor, on 9th May 2012, 21:09, said:

S-a rezolvat...! ;)
   Multumesc!
  Speram la o telecomanda care sa preia si functiile tv-ului.

  Eu ma descurc destul de bine cu Logitech 300i ;)

#31
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Meniul din decodor e mai "prietenos" de cit cel standart.
TV-ul se va schimba si mai mult.
La TV am vazut un spot publicitar cu Smart 3D TV Samsung Intercativ.
Abia aparut HD mai e pina la IPTV si 3D.
La decodoarele 3D ar trebuie sa ofere ochelari speciali.

Edited by megafanro, 10 May 2012 - 14:12.


#32
mariusnorbert

mariusnorbert

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,565
  • Înscris: 03.06.2009

View Postbennyioan, on 9th May 2012, 13:49, said:

in meniu are ceva embleme rcs , logo uri ?
ori pe carcasa , telecomanda..?
Pe carcasa, logo Digi TV.

#33
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,038
  • Înscris: 20.06.2009

View Postalexa32, on 10th May 2012, 13:31, said:

Multumesc!
Speram la o telecomanda care sa preia si functiile tv-ului.
(...)
Cu plăcere!
Legat de telecomandă...hai să nu ne gândim chiar așa departe...! :lol: E drăguță, stă frumos în palmă, își face treaba cu STB-ul...îi destul...! ;)

#34
cristi0304

cristi0304

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,058
  • Înscris: 31.05.2010

View Postcrislacor, on 9th May 2012, 15:51, said:

Nu! :)

Prima generatie are logo-ul DIGI frontal pe carcasa.

View Postcrislacor, on 10th May 2012, 14:05, said:

...stă frumos în palmă...îi destul...!
:whistling:

Edited by cristi0304, 10 May 2012 - 13:45.


#35
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,038
  • Înscris: 20.06.2009

View Postcristi0304, on 10th May 2012, 14:45, said:

Prima generatie are logo-ul DIGI frontal pe carcasa.
Păi și STB-ul ăsta are scris "DIGI tv" pe panoul frontal rabatabil (se vede și în prima poză). Dar e singurul lucru ce-l "leagă" cumva de serviciul RCS-ului.

View Postcristi0304, on 10th May 2012, 14:45, said:

:whistling:
Eram absolut convins că o să găsești ceva...! :roflmaofast:  :kisstogether:

#36
Issypep

Issypep

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.01.2011
salutari... am achizitionat si eu de la rds decodorul HD2... si nu stiu daca stie cineva se poate folosi o singura telecomada prin functia de Anynet+ de la Samsung? Am tv samsung si citisem ca se poate acum tv il vede prin Anynet+ insa cand dau la el nu mi se conecteaza zice ceva de genu ca dispozitivul nu este conectat si sa verific daca e conectat.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate