![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
La mare in ITALIA
Last Updated: Jan 05 2019 21:10, Started by
andreea_szl
, Apr 25 2012 11:56
·
0

Posted 06 December 2018 - 09:37

Alghero ne-a placut mult si noua. Am vazut ca sunt scumpe biletele, insa cred ca se vor ieftini in urmatoarea perioada, mi se pare scump vreo 650 de lei /segment fara bagaje.
La Alghero plajele sunt frumoase si intrarea lina in apa. Centrul vechi e foarte frumos cu psoibilitati de petrecere a timpului liber pe toate gusturile. Daca mergi la final de iunie ziua e lunga, Alghero e orientat spre vest si vei avea parte de soare pana spre ora 22. Eu pana acum nu am am vazut nicaieri un apus de soare mai frumos ca la Alghero ![]() Edited by giuliani, 06 December 2018 - 09:38. |
Posted 06 December 2018 - 09:57

anul asta am dat 2200 lei pe bilete (cu reducere 20%) > 2 persoane cu un bagaj de cala mare de 32 kg. e drept, luate la 1 iunie pentru 31 iulie, dar nu cred sa fi fost mult mai ieftine inainte. dar e si foarte comod. in 3 ore practic din otopeni ajungi pe plaja in sardinia. not bad
![]() da, apusul e fabulos. mai ales cu un pahar de Vermentino local si o portie de paste cu scoici proaspete. Cum era aia...unele lucruri nu pot fi cumparate...pentru toate celelalte exista ... ![]() PS - in ultima poza e plaja despre care vorbeam in postarea anterioara Attached FilesEdited by DorinuSs, 06 December 2018 - 10:06. |
Posted 06 December 2018 - 10:39

Noi am stat in 2015 la Hotel Alguer, la doar 3 minute de plaja cealalta, lido di San Giovanni. Avantajul e ca e mai aproape de centru. Mie mi-a placut asa de tare atmosfera de la Alghero incat de atunci am incercat mereu sa gasim locatii care sa aiba un centru vechi unde poti sa iti petreci timpul liber in orice seara dupa ce apune soarele.
Am si eu cateva poze cu apusul si una cu plaja le Bombarde, e relativ aproape si exista un bus pana acolo. Attached Files |
Posted 06 December 2018 - 10:53

Cred ca mai astept cu biletele de avion pana dupa sarbatori, cel mai ieftin am gasit pana acum cam 210E/pers dus/intors dar si cu un bagaj de cala (cam 170E biletul si vreo 80 bagajul). Nu e foarte rau, avand in vedere ca ala direct e vreo 320E fara bagaj de cala. Are o escala de 4h la Milano, dar de diferenta inchiriez masina acolo
![]() Edited by marcopolo80, 06 December 2018 - 10:55. |
Posted 05 January 2019 - 21:10

Ma intereseaza si pe mine o cazare in Italia la mare la sfarsitul lunii iulie iceput de august pentru 3 familii cu copii. Am vrea sa inchirier o casa, undeva pe malul marii - sau pana la 500 m de mare, o locatie linistita, fie in zona Rimini, fie Genova.
Multumesc anticipat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users